Napisano 22 Kwiecień 20231 r Super postać, widać napracowanko! I do tego ta mina którą się robi gdy za bardzo się zaufało pierdowi po zjedzeniu 2 kg truskawek w sezonie 😄 Edytowane 22 Kwiecień 20231 r przez Destroyer
Napisano 24 Kwiecień 20231 r Autor siemanko, personal skonczony wlecial na artstacje: https://www.artstation.com/artwork/yDAdg5 pozdro
Napisano 2 Maj 20231 r Bardzo by pasowała na ilustrację do "Bestiariusza Słowiańskiego". Zajebista. Konstruktywniej- cyc od strony ramienia jakoś dziwnie zjeżdża (moment gdzie styka się z ramieniem/tułowiem - nie powinno tam się chociaż minimalnie rozszerzać?).
Napisano 2 Maj 20231 r Autor dzieki, ta jeszcze nie siedzialem nad anatomią wiec pewnie cos sie tam pozmienia
Napisano 2 Maj 20231 r Dopóki nie dodałeś włosów to jasno widziałem że jest to stara baba, a teraz nie byłbym pewien. Domyślam się że jeszcze wiele się zmieni ale już teraz sygnalizuję.
Napisano 7 Maj 20231 r Dość ciekawe połączenie staruszka (Paździocha) z wampierzem i starą Pamelą Anderson z przed czasu usunięcia implantów 😉 😍👍 Edytowane 7 Maj 20231 r przez Mortom
Napisano 7 Maj 20231 r Autor rendzik testy , a rzezba poki co wip bo nie chce mi sie robic detalu 😄 Edytowane 7 Maj 20231 r przez ArnoldSzczesliwy
Napisano 8 Maj 20231 r mega, jak jeszcze dostanie włosy to strach do lasu wchodzić, można by ociupinkę nos przekrzywić 😉
Napisano 31 Maj 20231 r Autor jaszczur , jeszcze tydzien i moze zaczne uczyc sie perspektywy bo w sumie nie rozumiem co rysuje
Napisano 1 Czerwiec 20231 r @ArnoldSzczesliwy Nie no jak dla mnie spoko malunki... może to nie poziom twoich rzeźb... ale jest OK 🙂 No i jaszczurka w koszulce zawsze na propsie 😄ALE ta z kapturkiem na głowie też fajna - taka aww 😉 nawet milo sie uśmiecha. A ta "leżąca" musiała niezły trening u @Destroyer-a przejść, bo napakowana w przednich nogach jak niejeden olimpijczyk 😄 Edytowane 1 Czerwiec 20231 r przez Mortom
Napisano 1 Czerwiec 20231 r Autor ten napakowany to waran z komodo polecam sobie na yt obczaić filmiki z tym skurczybykiem 😄 A co do rysunku to zaczalem sobie czysto for fun rysować i z ciekawosci zobaczyć czy rzeźba przekłada się na rysunek - i troche tak, latwiej proporcje mi sie łapie, ale porysuje dłużej niż tydzien i zobaczymy co z tego bedzie póki co jest zajawka 😄
Napisano 1 Czerwiec 20231 r @ArnoldSzczesliwy Faktoza warany są tak napakowane w ramionach i udach. W głowie zawsze kojarzyły mi się nieco inaczej 🙂 z nieco bardziej obwisłą skórą w tych miejscach
Napisano 27 Czerwiec 20231 r Ohydna... wspaniała... nie wiem co napisać 🙂 Poza tym, że klasa jak zwykle 🙂👍
Napisano 7 Lipiec 20231 r Mocny horror vacui zaczyna być widoczny w tym designie... ale może to przez średniowieczny vibe i tak ma być. Osobiście wolę jak się w projekcie ładnie uzupełniają płaszczyzny z oddechem w kontrze do tych "napaćkanych". Parafrazując Buddego Pine'a: "Jak wszystko jest super to nic nie jest". Ale to może tylko moje widzimisię. Albo planujesz to skompensować innymi środkami wyrazu... will see.
Napisano 29 Sierpień 20231 r Jak to dzie... poszedł nawalać sie z innymi... a że różnie bywa w bitwie, leży pewnie w rowie i rdzewieje xD Ewentualnie siedzi w zamtuzie i obczaja menu lokalu xD CHYBA. Ale może za bardzo konfabuluje 🙂 A tak w sumie fajny ufok. Trochę wygląda jak by siedział na tronie... i nie na królewskim ale takim jaki Nezumi ozdabiał złotem 😉 Nom ale ufoki chyba też chodzą do kibuszka więc nawet taki życiowy ten art. Edytowane 29 Sierpień 20231 r przez Mortom
Napisano 2 Wrzesień 20231 r Autor subdiwow mnie sie zachcialo Edytowane 2 Wrzesień 20231 r przez ArnoldSzczesliwy
Napisano 2 Wrzesień 20231 r W dniu 2.09.2023 o 12:04, ArnoldSzczesliwy napisał: subdiwow mnie sie zachcialo Przeczytałem "studiów" i zapłakałem gorzko nad Twoim losem...ale już wszystko w porządku xD Jedziesz z tą modliszką kosmiczną wąsatą
Napisano 9 Wrzesień 20231 r Autor chyba lepij na stojonco Edytowane 9 Wrzesień 20231 r przez ArnoldSzczesliwy
Napisano 11 Wrzesień 20231 r Spoko gosc. Ma sylwetke jakby spedzal za duzop czasu przed kompem 😄 Po co mu ubranie jest to nie wiem. Zwlaszcza przezroczyste... 😄 Ale robo subcio.
Napisano 11 Wrzesień 20231 r Mi się podoba. Ubranie może być z wielu powodów nawet takich prozaicznych jak dla ludzi - ochrona lub ozdoba. Może jego AI każe mu naśladować ludzi, żeby wyglądać na bardziej przyjaznego? Poza tym kojarzy mi się to z postacią z "Miłość, śmierć i roboty" więc kolejny plusik 😉 Daje mu charakteru, nie jest już tylko zimną bezduszną maszyną.
Napisano 11 Wrzesień 20231 r W dniu 11.09.2023 o 07:32, KLICEK napisał: tzn ubranie nie pasuje deasignowo i psuje model 🙂 pasuje, pasuje tylko jeszcze scena pewnie nieskończona 🙂 ja to widzę tak 🙂 Edytowane 11 Wrzesień 20231 r przez Destroyer