Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 341
  • Wyświetleń 34,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ArnoldSzczesliwy
    ArnoldSzczesliwy

low polas , uvki skonczone i cos tam testuje bejka. 

• ArnoldSzczesliwy
    ArnoldSzczesliwy

jeszcze rendzikiem sie troche bawie i do spanka 

• ArnoldSzczesliwy
    ArnoldSzczesliwy

Se to idzie jakoś Do zrobienia jeszcze głowka, podrzeźbienie ubrań i może pokusze się o zrobienie butów w marvelousie... A na koniec poświruje jakąś bródke w xgenie jak psycha nie siądzie .

Posted Images

Napisano

Super postać, widać napracowanko!

I do tego ta mina którą się robi gdy za bardzo się zaufało pierdowi po zjedzeniu 2 kg truskawek w sezonie 😄 

hiroshi-uchiyamada-realize.gif

Edytowane przez Destroyer

Napisano

Bardzo by pasowała na ilustrację do "Bestiariusza Słowiańskiego". Zajebista.

Konstruktywniej- cyc od strony ramienia jakoś dziwnie zjeżdża (moment gdzie styka się z ramieniem/tułowiem - nie powinno tam się chociaż minimalnie rozszerzać?).

Napisano

Dopóki nie dodałeś włosów to jasno widziałem że jest to stara baba, a teraz nie byłbym pewien. Domyślam się że jeszcze wiele się zmieni ale już teraz sygnalizuję.

Napisano

Dość ciekawe połączenie staruszka (Paździocha) z wampierzem i starą Pamelą Anderson z przed czasu usunięcia implantów 😉 
😍👍

Edytowane przez Mortom

Napisano

mega, jak jeszcze dostanie włosy to strach do lasu wchodzić, można by ociupinkę nos przekrzywić 😉

Napisano

@ArnoldSzczesliwy Nie no jak dla mnie spoko malunki... może to nie poziom twoich rzeźb... ale jest OK 🙂 
No i jaszczurka w koszulce zawsze na propsie 😄ALE ta z kapturkiem na głowie też fajna - taka aww 😉 nawet milo sie uśmiecha. 
A ta "leżąca" musiała niezły trening u @Destroyer-a przejść, bo napakowana w przednich nogach jak niejeden olimpijczyk 😄

Edytowane przez Mortom

Napisano
  • Autor

ten napakowany to waran z komodo polecam sobie na yt obczaić filmiki z tym skurczybykiem  😄 

A co do rysunku to zaczalem sobie czysto for fun rysować i z ciekawosci zobaczyć czy rzeźba przekłada się na rysunek - i troche tak, latwiej proporcje mi sie łapie, ale porysuje dłużej niż tydzien i zobaczymy co z tego bedzie póki co jest zajawka 😄 

Napisano

@ArnoldSzczesliwy Faktoza warany są tak napakowane w ramionach i udach. W głowie zawsze kojarzyły mi się nieco inaczej 🙂 z nieco bardziej obwisłą skórą w tych miejscach
1579186695_by_Mudzina_500.jpg

Napisano

Ohydna... wspaniała... nie wiem co napisać 🙂 
Poza tym, że klasa jak zwykle 🙂👍 

Napisano

Mocny horror vacui zaczyna być widoczny w tym designie... ale może to przez średniowieczny vibe i tak ma być. Osobiście wolę jak się w projekcie ładnie uzupełniają płaszczyzny z oddechem w kontrze do tych "napaćkanych". Parafrazując Buddego Pine'a: "Jak wszystko jest super to nic nie jest". Ale to może tylko moje widzimisię. Albo planujesz to skompensować innymi środkami wyrazu... will see.

Napisano

Jak to dzie... poszedł nawalać sie z innymi... a że różnie bywa w bitwie, leży pewnie w rowie i rdzewieje xD Ewentualnie siedzi w zamtuzie i obczaja menu lokalu xD CHYBA. Ale może za bardzo konfabuluje 🙂 

A tak w sumie fajny ufok. Trochę wygląda jak by siedział na tronie... i nie na królewskim ale takim jaki Nezumi ozdabiał złotem 😉 Nom ale ufoki chyba też chodzą do kibuszka więc nawet taki życiowy ten art.

Edytowane przez Mortom

Napisano
  W dniu 2.09.2023 o 12:04, ArnoldSzczesliwy napisał:

subdiwow mnie sie zachcialo

1_idle_main_32x24_FullQuality_054.jpg

image.png

Przeczytałem "studiów" i zapłakałem gorzko nad Twoim losem...ale już wszystko w porządku xD 
Jedziesz z tą modliszką kosmiczną wąsatą

Napisano

Spoko gosc. Ma sylwetke jakby spedzal za duzop czasu przed kompem 😄 Po co mu ubranie jest to nie wiem. Zwlaszcza przezroczyste... 😄  Ale robo subcio.

Napisano

Mi się podoba. Ubranie może być z wielu powodów nawet takich prozaicznych jak dla ludzi - ochrona lub ozdoba.

Może jego AI każe mu naśladować ludzi, żeby wyglądać na bardziej przyjaznego?

Poza tym kojarzy mi się to z postacią z "Miłość, śmierć i roboty" więc kolejny plusik 😉 Daje mu charakteru, nie jest już tylko zimną bezduszną maszyną. 

Napisano
  W dniu 11.09.2023 o 07:32, KLICEK napisał:

tzn ubranie nie pasuje deasignowo i psuje model 🙂

pasuje, pasuje tylko jeszcze scena pewnie nieskończona 🙂

ja to widzę tak 🙂

Yz4oUPm.jpg

Edytowane przez Destroyer