KLICEK Napisano 21 Kwiecień 2023 Share Napisano 21 Kwiecień 2023 ale sztos 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 22 Kwiecień 2023 Share Napisano 22 Kwiecień 2023 (edytowane) Super postać, widać napracowanko! I do tego ta mina którą się robi gdy za bardzo się zaufało pierdowi po zjedzeniu 2 kg truskawek w sezonie 😄 Edytowane 22 Kwiecień 2023 przez Destroyer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 22 Kwiecień 2023 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2023 tanks mordy jeszcze podrzezbielm detalik i do kasy elo 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 24 Kwiecień 2023 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2023 siemanko, personal skonczony wlecial na artstacje: https://www.artstation.com/artwork/yDAdg5 pozdro 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Kwiecień 2023 Share Napisano 27 Kwiecień 2023 no i legancko jest 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 30 Kwiecień 2023 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2023 tanks spedzik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 1 Maj 2023 Autor Share Napisano 1 Maj 2023 day2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 2 Maj 2023 Autor Share Napisano 2 Maj 2023 babulinka 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 2 Maj 2023 Share Napisano 2 Maj 2023 Bardzo by pasowała na ilustrację do "Bestiariusza Słowiańskiego". Zajebista. Konstruktywniej- cyc od strony ramienia jakoś dziwnie zjeżdża (moment gdzie styka się z ramieniem/tułowiem - nie powinno tam się chociaż minimalnie rozszerzać?). 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 2 Maj 2023 Autor Share Napisano 2 Maj 2023 dzieki, ta jeszcze nie siedzialem nad anatomią wiec pewnie cos sie tam pozmienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dm_ Napisano 2 Maj 2023 Share Napisano 2 Maj 2023 Dopóki nie dodałeś włosów to jasno widziałem że jest to stara baba, a teraz nie byłbym pewien. Domyślam się że jeszcze wiele się zmieni ale już teraz sygnalizuję. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Maj 2023 Share Napisano 3 Maj 2023 moim zdaniem odkleilo teraz glowe od postaci. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 6 Maj 2023 Autor Share Napisano 6 Maj 2023 wipek dalej pozdro 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 7 Maj 2023 Share Napisano 7 Maj 2023 (edytowane) Dość ciekawe połączenie staruszka (Paździocha) z wampierzem i starą Pamelą Anderson z przed czasu usunięcia implantów 😉 😍👍 Edytowane 7 Maj 2023 przez Mortom 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 7 Maj 2023 Autor Share Napisano 7 Maj 2023 (edytowane) rendzik testy , a rzezba poki co wip bo nie chce mi sie robic detalu 😄 Edytowane 7 Maj 2023 przez ArnoldSzczesliwy 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mejo Napisano 8 Maj 2023 Share Napisano 8 Maj 2023 mega, jak jeszcze dostanie włosy to strach do lasu wchodzić, można by ociupinkę nos przekrzywić 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 16 Maj 2023 Autor Share Napisano 16 Maj 2023 personalik skonczony https://www.artstation.com/artwork/kQGvNy 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 16 Maj 2023 Share Napisano 16 Maj 2023 Detaliczna robota... żeś sie pan narobił 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 31 Maj 2023 Autor Share Napisano 31 Maj 2023 jaszczur , jeszcze tydzien i moze zaczne uczyc sie perspektywy bo w sumie nie rozumiem co rysuje 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 1 Czerwiec 2023 Share Napisano 1 Czerwiec 2023 (edytowane) @ArnoldSzczesliwy Nie no jak dla mnie spoko malunki... może to nie poziom twoich rzeźb... ale jest OK 🙂 No i jaszczurka w koszulce zawsze na propsie 😄ALE ta z kapturkiem na głowie też fajna - taka aww 😉 nawet milo sie uśmiecha. A ta "leżąca" musiała niezły trening u @Destroyer-a przejść, bo napakowana w przednich nogach jak niejeden olimpijczyk 😄 Edytowane 1 Czerwiec 2023 przez Mortom 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 1 Czerwiec 2023 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2023 ten napakowany to waran z komodo polecam sobie na yt obczaić filmiki z tym skurczybykiem 😄 A co do rysunku to zaczalem sobie czysto for fun rysować i z ciekawosci zobaczyć czy rzeźba przekłada się na rysunek - i troche tak, latwiej proporcje mi sie łapie, ale porysuje dłużej niż tydzien i zobaczymy co z tego bedzie póki co jest zajawka 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 1 Czerwiec 2023 Share Napisano 1 Czerwiec 2023 @ArnoldSzczesliwy Faktoza warany są tak napakowane w ramionach i udach. W głowie zawsze kojarzyły mi się nieco inaczej 🙂 z nieco bardziej obwisłą skórą w tych miejscach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 27 Czerwiec 2023 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2023 (edytowane) taka o lapka Edytowane 27 Czerwiec 2023 przez ArnoldSzczesliwy 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 27 Czerwiec 2023 Share Napisano 27 Czerwiec 2023 Ohydna... wspaniała... nie wiem co napisać 🙂 Poza tym, że klasa jak zwykle 🙂👍 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 1 Lipiec 2023 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2023 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 5 Lipiec 2023 Share Napisano 5 Lipiec 2023 Wyśmienita robota 👍 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 7 Lipiec 2023 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2023 zbrojka blokalt 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 7 Lipiec 2023 Share Napisano 7 Lipiec 2023 Mocny horror vacui zaczyna być widoczny w tym designie... ale może to przez średniowieczny vibe i tak ma być. Osobiście wolę jak się w projekcie ładnie uzupełniają płaszczyzny z oddechem w kontrze do tych "napaćkanych". Parafrazując Buddego Pine'a: "Jak wszystko jest super to nic nie jest". Ale to może tylko moje widzimisię. Albo planujesz to skompensować innymi środkami wyrazu... will see. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 13 Lipiec 2023 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2023 lapka 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 14 Lipiec 2023 Share Napisano 14 Lipiec 2023 Ale to dobre. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 14 Lipiec 2023 Share Napisano 14 Lipiec 2023 (edytowane) Jedym zdaniem Edytowane 14 Lipiec 2023 przez Mortom 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 28 Sierpień 2023 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2023 cos tam delikatnie porzezbilem dzisiej 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 28 Sierpień 2023 Share Napisano 28 Sierpień 2023 dzie rycerz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 29 Sierpień 2023 Share Napisano 29 Sierpień 2023 (edytowane) Jak to dzie... poszedł nawalać sie z innymi... a że różnie bywa w bitwie, leży pewnie w rowie i rdzewieje xD Ewentualnie siedzi w zamtuzie i obczaja menu lokalu xD CHYBA. Ale może za bardzo konfabuluje 🙂 A tak w sumie fajny ufok. Trochę wygląda jak by siedział na tronie... i nie na królewskim ale takim jaki Nezumi ozdabiał złotem 😉 Nom ale ufoki chyba też chodzą do kibuszka więc nawet taki życiowy ten art. Edytowane 29 Sierpień 2023 przez Mortom 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 2 Wrzesień 2023 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2023 (edytowane) subdiwow mnie sie zachcialo Edytowane 2 Wrzesień 2023 przez ArnoldSzczesliwy 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 2 Wrzesień 2023 Share Napisano 2 Wrzesień 2023 Godzinę temu, ArnoldSzczesliwy napisał: subdiwow mnie sie zachcialo Przeczytałem "studiów" i zapłakałem gorzko nad Twoim losem...ale już wszystko w porządku xD Jedziesz z tą modliszką kosmiczną wąsatą 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 2 Wrzesień 2023 Share Napisano 2 Wrzesień 2023 Sequel Dystryktu 9 sie zapowiada. Czekam! 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 9 Wrzesień 2023 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2023 (edytowane) chyba lepij na stojonco Edytowane 9 Wrzesień 2023 przez ArnoldSzczesliwy 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 11 Wrzesień 2023 Share Napisano 11 Wrzesień 2023 Spoko gosc. Ma sylwetke jakby spedzal za duzop czasu przed kompem 😄 Po co mu ubranie jest to nie wiem. Zwlaszcza przezroczyste... 😄 Ale robo subcio. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 11 Wrzesień 2023 Share Napisano 11 Wrzesień 2023 Mi się podoba. Ubranie może być z wielu powodów nawet takich prozaicznych jak dla ludzi - ochrona lub ozdoba. Może jego AI każe mu naśladować ludzi, żeby wyglądać na bardziej przyjaznego? Poza tym kojarzy mi się to z postacią z "Miłość, śmierć i roboty" więc kolejny plusik 😉 Daje mu charakteru, nie jest już tylko zimną bezduszną maszyną. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Wrzesień 2023 Share Napisano 11 Wrzesień 2023 tzn ubranie nie pasuje deasignowo i psuje model 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 11 Wrzesień 2023 Share Napisano 11 Wrzesień 2023 (edytowane) 5 hours ago, KLICEK said: tzn ubranie nie pasuje deasignowo i psuje model 🙂 pasuje, pasuje tylko jeszcze scena pewnie nieskończona 🙂 ja to widzę tak 🙂 Edytowane 11 Wrzesień 2023 przez Destroyer 2 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi