Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

• KLICEK pinned i featured this temat
  • Odpowiedzi 79
  • Wy艣wietle艅 6,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

o kurna ale jeste艣 szybki, dopiero co temacik powsta艂, mutancik 艣wietny

Napisano

Uff super. Poczekam chyba na kilka rysunk贸w a je艣li nie to sam znajd臋 koncept bo z g艂owy to dwie godziny b臋d臋 w nosie d艂uba艂 i mia艂 milion pomys艂贸w i 偶aden konkretny 馃槈

3 minuty temu, KLICEK napisa艂:

mi sie wydaje ze do nastepnej niedzieli 馃檪

Napisano

Fajne!聽Mo偶e przyda艂yby mu si臋 jakie艣 odn贸偶a? Taki d艂ugi jest to mog艂oby fajnie wygl膮da膰, tak stonogowato 馃檪

Napisano

p贸ki co 3h sculptu, pewnie jeszcze du偶o wi臋cej nad nim sp臋dz臋 馃檪

1.PNG

Napisano

elegancko! i to bardzo elegancko

Edytowane przez tr3buh

Napisano

Jak mowa o mutantach, to nie mog艂o przecie偶 jego zabrakn膮膰 馃檪

oko艂o 1,5h

lYq88vP.jpg

Napisano

Dzieki :)聽

A ty masz mo偶e artstation, deviantart co by mo偶na wi臋cej twoich prac poogl膮da膰?聽 :) ju偶 znalaz艂em, klasa

Edytowane przez Myth

Napisano

Z tego co si臋 orientuje to w poprzednich edycjach by艂o tak 偶e mo偶na bylo wrzuci膰 pi艅cset, tylko na g艂osowanko trzeba by艂o wybra膰 jedn膮 prack臋

Ale to mo偶e niech ustali to ojciec tego ca艂ego przedsi臋wzi臋cia czyli Klicek

Edytowane przez tr3buh

Napisano

Motywuj膮cy do rysowania jest Speed Paint聽tak wiec je偶eli nie ma ogranicze艅 ilo艣ciowych to dam jeszcze z jeden albo dwa obrazki :).聽聽

Cyborg.jpg

Napisano

艁oo panowie! Jakie pracki.

Oto moja wrzuta. 2h na sculpt i malowanie.

Zacz膮艂臋m z baz膮 z z-zoo ale proporcje okaza艂y si臋 tak zje-- ahem.. 偶e i tak trzeba by艂o mocno poprawia膰.

Inspiracja 呕贸艂wiami ninja 馃檪ale widzia艂em 艣wietnego nosoro偶ca co naprowadzi艂o mnie na ten pomys艂.

Ma na imi臋 Koniczynka

2109390349_ZBrushDocument.jpg.cbd2dc588d063cecbcf86e0e86409863.jpg

2.thumb.jpg.5b0e876e0ed506c91f6f97ff0b0f9a48.jpg3.thumb.jpg.6293f3208be449797f01a962c4e84560.jpg

Napisano

Ale fajne rzeczy ci艣niecie na tym speedzie. Ja zasi膮d臋 w sobot臋. To b臋dzie uczta 馃檪

Napisano

Takie co艣聽ode mnie.聽 Dwa wieczory, ka偶dy po 2h czyli ca艂o艣膰 zaje艂a 4h. Robi艂em z kulki i nawet retopo zremesherem zrobi艂em, nie wiem po co lol 聽

mutantSpeed_prev.jpg

Napisano

Kozackie prace :)聽 jak widz臋 co niekt贸rzy robi膮 w tak kr贸tkim czasie to szczena opada. Ja pudelko rysuje d艂u偶ej ni偶 niekt贸re z prac tutaj :)聽

btw mam dwie propozycje tematow: smok albo ork. Wiem wiem oklepane 馃槈

Napisano

Wola艂 bym smoka 馃槢

Te偶 jestem pod wra偶eniem. R贸wnie偶 frekwencja jest 艣wietna. Dobry pomys艂, 偶e 2d i 3d jest w jednym w膮tku.

Napisano
Godzin臋 temu, michalo napisa艂:

Wola艂 bym smoka

Ja zdecydowanie tez :)

Godzin臋 temu, michalo napisa艂:

Te偶 jestem pod wra偶eniem. R贸wnie偶 frekwencja jest 艣wietna. Dobry pomys艂, 偶e 2d i 3d jest w jednym w膮tku.

Dokladnie. Normalnie nie patrzylem na w膮tki 3d, a teraz ca艂y czas je sprawdzam :)聽

Napisano
3 godziny temu, michalo napisa艂:

Dobry pomys艂, 偶e 2d i 3d jest w jednym w膮tku.

Zgadzam si臋! I jest na co popatrze膰 :))

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci