Napisano 1 Kwiecie艅 20204 l Temat: Mutant - styl dowolny (cyberpunk, retro, steampunk, monster聽 itp) - czas 2h albo 2h+ wazne by sie dobrze bawic i czegos sie nauczyc przy okazji 馃檪 powodzenia聽馃檪
Napisano 1 Kwiecie艅 20204 l Staroszkolny supermutant wzorowany na tych z Fallout 1. 4 godziny, ale zacz臋ty od basemesha (ludzkiego) i z ka偶dej innej strony wygl膮da na 4 x bardziej niedorobionego 馃槃
Napisano 1 Kwiecie艅 20204 l 2 minuty temu, KLICEK napisa艂: wow 馃槃聽to bylo szybkie 馃槃 Zacz膮艂em jak tylko wspomnia艂e艣, 偶e mo偶e b臋dzie taki temat, nie mog艂em si臋 oprze膰 lol
Napisano 2 Kwiecie艅 20204 l Autor 4 minuty temu, michalo napisa艂: Sebastian, to jest super. Do kiedy jest czas? Tydzie艅? Do poniedzia艂ku? mi sie wydaje ze do nastepnej niedzieli 馃檪聽
Napisano 2 Kwiecie艅 20204 l Uff super. Poczekam chyba na kilka rysunk贸w a je艣li nie to sam znajd臋 koncept bo z g艂owy to dwie godziny b臋d臋 w nosie d艂uba艂 i mia艂 milion pomys艂贸w i 偶aden konkretny 馃槈 3 minuty temu, KLICEK napisa艂: mi sie wydaje ze do nastepnej niedzieli 馃檪聽 聽
Napisano 2 Kwiecie艅 20204 l Fajne!聽Mo偶e przyda艂yby mu si臋 jakie艣 odn贸偶a? Taki d艂ugi jest to mog艂oby fajnie wygl膮da膰, tak stonogowato 馃檪聽
Napisano 2 Kwiecie艅 20204 l elegancko! i to bardzo elegancko Edytowane 2 Kwiecie艅 20204 l przez tr3buh
Napisano 3 Kwiecie艅 20204 l Autor @Myth聽super Ci to wyszlo 馃檪聽fajny klimacik 馃槃 @fbr_de聽skads kojarze inspiracje 馃槃
Napisano 3 Kwiecie艅 20204 l Dzieki :)聽 A ty masz mo偶e artstation, deviantart co by mo偶na wi臋cej twoich prac poogl膮da膰?聽 :) ju偶 znalaz艂em, klasa 聽 Edytowane 3 Kwiecie艅 20204 l przez Myth
Napisano 3 Kwiecie艅 20204 l Autor Godzin臋 temu, Myth napisa艂: Dzieki 馃檪 A ty masz mo偶e artstation, deviantart co by mo偶na wi臋cej twoich prac poogl膮da膰?聽 馃檪 ju偶 znalaz艂em, klasa 聽 聽 dzieki 馃槃
Napisano 3 Kwiecie艅 20204 l Z tego co si臋 orientuje to w poprzednich edycjach by艂o tak 偶e mo偶na bylo wrzuci膰 pi艅cset, tylko na g艂osowanko trzeba by艂o wybra膰 jedn膮 prack臋 Ale to mo偶e niech ustali to ojciec tego ca艂ego przedsi臋wzi臋cia czyli Klicek Edytowane 3 Kwiecie艅 20204 l przez tr3buh
Napisano 4 Kwiecie艅 20204 l W dniu 3.04.2020 o 10:17, KLICEK napisa艂: @fbr_de聽skads kojarze inspiracje 馃槃 Pewnie st膮d -聽https://www.artstation.com/artwork/oOgxXW聽馃檪 艢wietna praca.聽
Napisano 4 Kwiecie艅 20204 l Motywuj膮cy do rysowania jest Speed Paint聽tak wiec je偶eli nie ma ogranicze艅 ilo艣ciowych to dam jeszcze z jeden albo dwa obrazki :).聽聽 聽 聽 聽
Napisano 4 Kwiecie艅 20204 l Posiedzia艂em jeszcze 20 minut, bo mi聽co艣 ta g艂owa nie siedzia艂a聽馃槃聽 Edytowane 4 Kwiecie艅 20204 l przez ArnoldSzczesliwy
Napisano 7 Kwiecie艅 20204 l 艁oo panowie! Jakie pracki. 聽 Oto moja wrzuta. 2h na sculpt i malowanie. Zacz膮艂臋m z baz膮 z z-zoo ale proporcje okaza艂y si臋 tak zje-- ahem.. 偶e i tak trzeba by艂o mocno poprawia膰. Inspiracja 呕贸艂wiami ninja 馃檪聽 ale widzia艂em 艣wietnego nosoro偶ca co naprowadzi艂o mnie na ten pomys艂. Ma na imi臋 Koniczynka
Napisano 9 Kwiecie艅 20204 l Je艣li jest jeszcze czas to ch臋tnie bym聽wzi臋艂a udzia艂 tylko czy to jest do niedzieli? Kto艣 co艣 wie na ten temat?
Napisano 9 Kwiecie艅 20204 l Ale fajne rzeczy ci艣niecie na tym speedzie. Ja zasi膮d臋 w sobot臋. To b臋dzie uczta 馃檪聽
Napisano 10 Kwiecie艅 20204 l Takie co艣聽ode mnie.聽 Dwa wieczory, ka偶dy po 2h czyli ca艂o艣膰 zaje艂a 4h. Robi艂em z kulki i nawet retopo zremesherem zrobi艂em, nie wiem po co lol 聽
Napisano 10 Kwiecie艅 20204 l Kozackie prace :)聽 jak widz臋 co niekt贸rzy robi膮 w tak kr贸tkim czasie to szczena opada. Ja pudelko rysuje d艂u偶ej ni偶 niekt贸re z prac tutaj :)聽 btw mam dwie propozycje tematow: smok albo ork. Wiem wiem oklepane 馃槈
Napisano 10 Kwiecie艅 20204 l Wola艂 bym smoka 馃槢 聽 Te偶 jestem pod wra偶eniem. R贸wnie偶 frekwencja jest 艣wietna. Dobry pomys艂, 偶e 2d i 3d jest w jednym w膮tku.
Napisano 10 Kwiecie艅 20204 l Godzin臋 temu, michalo napisa艂: Wola艂 bym smoka Ja zdecydowanie tez :) 聽 Godzin臋 temu, michalo napisa艂: 聽 Te偶 jestem pod wra偶eniem. R贸wnie偶 frekwencja jest 艣wietna. Dobry pomys艂, 偶e 2d i 3d jest w jednym w膮tku. Dokladnie. Normalnie nie patrzylem na w膮tki 3d, a teraz ca艂y czas je sprawdzam :)聽
Napisano 10 Kwiecie艅 20204 l 3 godziny temu, michalo napisa艂: Dobry pomys艂, 偶e 2d i 3d jest w jednym w膮tku. Zgadzam si臋! I jest na co popatrze膰 :))
Napisano 11 Kwiecie艅 20204 l Autor 4h + 1h na renderek, przy okazji przetestowalem xtraktora i praktyucznie uzylem go do 90% roboty tutaj XD
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto