Napisano 1 Kwiecień 20204 l Temat: Mutant - styl dowolny (cyberpunk, retro, steampunk, monster itp) - czas 2h albo 2h+ wazne by sie dobrze bawic i czegos sie nauczyc przy okazji 🙂 powodzenia 🙂
Napisano 1 Kwiecień 20204 l Staroszkolny supermutant wzorowany na tych z Fallout 1. 4 godziny, ale zaczęty od basemesha (ludzkiego) i z każdej innej strony wygląda na 4 x bardziej niedorobionego 😄
Napisano 1 Kwiecień 20204 l 2 minuty temu, KLICEK napisał: wow 😄 to bylo szybkie 😄 Zacząłem jak tylko wspomniałeś, że może będzie taki temat, nie mogłem się oprzeć lol
Napisano 2 Kwiecień 20204 l Autor 4 minuty temu, michalo napisał: Sebastian, to jest super. Do kiedy jest czas? Tydzień? Do poniedziałku? mi sie wydaje ze do nastepnej niedzieli 🙂
Napisano 2 Kwiecień 20204 l Uff super. Poczekam chyba na kilka rysunków a jeśli nie to sam znajdę koncept bo z głowy to dwie godziny będę w nosie dłubał i miał milion pomysłów i żaden konkretny 😉 3 minuty temu, KLICEK napisał: mi sie wydaje ze do nastepnej niedzieli 🙂
Napisano 2 Kwiecień 20204 l Fajne! Może przydałyby mu się jakieś odnóża? Taki długi jest to mogłoby fajnie wyglądać, tak stonogowato 🙂
Napisano 2 Kwiecień 20204 l elegancko! i to bardzo elegancko Edytowane 2 Kwiecień 20204 l przez tr3buh
Napisano 3 Kwiecień 20204 l Autor @Myth super Ci to wyszlo 🙂 fajny klimacik 😄 @fbr_de skads kojarze inspiracje 😄
Napisano 3 Kwiecień 20204 l Dzieki :) A ty masz może artstation, deviantart co by można więcej twoich prac pooglądać? :) już znalazłem, klasa Edytowane 3 Kwiecień 20204 l przez Myth
Napisano 3 Kwiecień 20204 l Autor Godzinę temu, Myth napisał: Dzieki 🙂 A ty masz może artstation, deviantart co by można więcej twoich prac pooglądać? 🙂 już znalazłem, klasa dzieki 😄
Napisano 3 Kwiecień 20204 l Z tego co się orientuje to w poprzednich edycjach było tak że można bylo wrzucić pińcset, tylko na głosowanko trzeba było wybrać jedną prackę Ale to może niech ustali to ojciec tego całego przedsięwzięcia czyli Klicek Edytowane 3 Kwiecień 20204 l przez tr3buh
Napisano 4 Kwiecień 20204 l W dniu 3.04.2020 o 10:17, KLICEK napisał: @fbr_de skads kojarze inspiracje 😄 Pewnie stąd - https://www.artstation.com/artwork/oOgxXW 🙂 Świetna praca.
Napisano 4 Kwiecień 20204 l Motywujący do rysowania jest Speed Paint tak wiec jeżeli nie ma ograniczeń ilościowych to dam jeszcze z jeden albo dwa obrazki :).
Napisano 4 Kwiecień 20204 l Posiedziałem jeszcze 20 minut, bo mi coś ta głowa nie siedziała 😄 Edytowane 4 Kwiecień 20204 l przez ArnoldSzczesliwy
Napisano 7 Kwiecień 20204 l Łoo panowie! Jakie pracki. Oto moja wrzuta. 2h na sculpt i malowanie. Zacząłęm z bazą z z-zoo ale proporcje okazały się tak zje-- ahem.. że i tak trzeba było mocno poprawiać. Inspiracja Żółwiami ninja 🙂 ale widziałem świetnego nosorożca co naprowadziło mnie na ten pomysł. Ma na imię Koniczynka
Napisano 9 Kwiecień 20204 l Jeśli jest jeszcze czas to chętnie bym wzięła udział tylko czy to jest do niedzieli? Ktoś coś wie na ten temat?
Napisano 9 Kwiecień 20204 l Ale fajne rzeczy ciśniecie na tym speedzie. Ja zasiądę w sobotę. To będzie uczta 🙂
Napisano 10 Kwiecień 20204 l Takie coś ode mnie. Dwa wieczory, każdy po 2h czyli całość zajeła 4h. Robiłem z kulki i nawet retopo zremesherem zrobiłem, nie wiem po co lol
Napisano 10 Kwiecień 20204 l Kozackie prace :) jak widzę co niektórzy robią w tak krótkim czasie to szczena opada. Ja pudelko rysuje dłużej niż niektóre z prac tutaj :) btw mam dwie propozycje tematow: smok albo ork. Wiem wiem oklepane 😉
Napisano 10 Kwiecień 20204 l Wolał bym smoka 😛 Też jestem pod wrażeniem. Również frekwencja jest świetna. Dobry pomysł, że 2d i 3d jest w jednym wątku.
Napisano 10 Kwiecień 20204 l Godzinę temu, michalo napisał: Wolał bym smoka Ja zdecydowanie tez :) Godzinę temu, michalo napisał: Też jestem pod wrażeniem. Również frekwencja jest świetna. Dobry pomysł, że 2d i 3d jest w jednym wątku. Dokladnie. Normalnie nie patrzylem na wątki 3d, a teraz cały czas je sprawdzam :)
Napisano 10 Kwiecień 20204 l 3 godziny temu, michalo napisał: Dobry pomysł, że 2d i 3d jest w jednym wątku. Zgadzam się! I jest na co popatrzeć :))
Napisano 11 Kwiecień 20204 l Autor 4h + 1h na renderek, przy okazji przetestowalem xtraktora i praktyucznie uzylem go do 90% roboty tutaj XD