KLICEK Napisano 1 Kwiecień 2020 Share Napisano 1 Kwiecień 2020 Temat: Mutant - styl dowolny (cyberpunk, retro, steampunk, monster itp) - czas 2h albo 2h+ wazne by sie dobrze bawic i czegos sie nauczyc przy okazji 🙂 powodzenia 🙂 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 1 Kwiecień 2020 Share Napisano 1 Kwiecień 2020 Staroszkolny supermutant wzorowany na tych z Fallout 1. 4 godziny, ale zaczęty od basemesha (ludzkiego) i z każdej innej strony wygląda na 4 x bardziej niedorobionego 😄 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Kwiecień 2020 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2020 wow 😄 to bylo szybkie 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 1 Kwiecień 2020 Share Napisano 1 Kwiecień 2020 o kurna ale jesteś szybki, dopiero co temacik powstał, mutancik świetny 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 1 Kwiecień 2020 Share Napisano 1 Kwiecień 2020 2 minuty temu, KLICEK napisał: wow 😄 to bylo szybkie 😄 Zacząłem jak tylko wspomniałeś, że może będzie taki temat, nie mogłem się oprzeć lol 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Kwiecień 2020 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2020 no i super 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 1 Kwiecień 2020 Share Napisano 1 Kwiecień 2020 Nieźle, poprzeczka wysoko 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 1 Kwiecień 2020 Share Napisano 1 Kwiecień 2020 Coś koło 1h/1.5h 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Kwiecień 2020 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2020 sztosik 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 2 Kwiecień 2020 Share Napisano 2 Kwiecień 2020 Sebastian, to jest super. Do kiedy jest czas? Tydzień? Do poniedziałku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Kwiecień 2020 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2020 4 minuty temu, michalo napisał: Sebastian, to jest super. Do kiedy jest czas? Tydzień? Do poniedziałku? mi sie wydaje ze do nastepnej niedzieli 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 2 Kwiecień 2020 Share Napisano 2 Kwiecień 2020 Uff super. Poczekam chyba na kilka rysunków a jeśli nie to sam znajdę koncept bo z głowy to dwie godziny będę w nosie dłubał i miał milion pomysłów i żaden konkretny 😉 3 minuty temu, KLICEK napisał: mi sie wydaje ze do nastepnej niedzieli 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Jamroz Napisano 2 Kwiecień 2020 Share Napisano 2 Kwiecień 2020 To też się dołącze 😀 1.5h wyszło 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 2 Kwiecień 2020 Share Napisano 2 Kwiecień 2020 Fajne! Może przydałyby mu się jakieś odnóża? Taki długi jest to mogłoby fajnie wyglądać, tak stonogowato 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Jamroz Napisano 2 Kwiecień 2020 Share Napisano 2 Kwiecień 2020 Dzięki! Nie głupi pomysł z tymi nogami 😀 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav31 Napisano 2 Kwiecień 2020 Share Napisano 2 Kwiecień 2020 póki co 3h sculptu, pewnie jeszcze dużo więcej nad nim spędzę 🙂 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 2 Kwiecień 2020 Share Napisano 2 Kwiecień 2020 (edytowane) elegancko! i to bardzo elegancko Edytowane 2 Kwiecień 2020 przez tr3buh 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fbr_de Napisano 3 Kwiecień 2020 Share Napisano 3 Kwiecień 2020 (edytowane) Takie coś: 2h+ Edytowane 3 Kwiecień 2020 przez fbr_de 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myth Napisano 3 Kwiecień 2020 Share Napisano 3 Kwiecień 2020 Jak mowa o mutantach, to nie mogło przecież jego zabraknąć 🙂 około 1,5h 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Kwiecień 2020 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2020 @Myth super Ci to wyszlo 🙂 fajny klimacik 😄 @fbr_de skads kojarze inspiracje 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myth Napisano 3 Kwiecień 2020 Share Napisano 3 Kwiecień 2020 (edytowane) Dzieki :) A ty masz może artstation, deviantart co by można więcej twoich prac pooglądać? :) już znalazłem, klasa Edytowane 3 Kwiecień 2020 przez Myth 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Kwiecień 2020 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2020 Godzinę temu, Myth napisał: Dzieki 🙂 A ty masz może artstation, deviantart co by można więcej twoich prac pooglądać? 🙂 już znalazłem, klasa dzieki 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasiterek Napisano 3 Kwiecień 2020 Share Napisano 3 Kwiecień 2020 Hmm czy można zamieścić więcej niż jedną prace? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 3 Kwiecień 2020 Share Napisano 3 Kwiecień 2020 (edytowane) Z tego co się orientuje to w poprzednich edycjach było tak że można bylo wrzucić pińcset, tylko na głosowanko trzeba było wybrać jedną prackę Ale to może niech ustali to ojciec tego całego przedsięwzięcia czyli Klicek Edytowane 3 Kwiecień 2020 przez tr3buh 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlyczlowiek Napisano 3 Kwiecień 2020 Share Napisano 3 Kwiecień 2020 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Kwiecień 2020 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2020 ale dobre 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fbr_de Napisano 4 Kwiecień 2020 Share Napisano 4 Kwiecień 2020 W dniu 3.04.2020 o 10:17, KLICEK napisał: @fbr_de skads kojarze inspiracje 😄 Pewnie stąd - https://www.artstation.com/artwork/oOgxXW 🙂 Świetna praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasiterek Napisano 4 Kwiecień 2020 Share Napisano 4 Kwiecień 2020 Motywujący do rysowania jest Speed Paint tak wiec jeżeli nie ma ograniczeń ilościowych to dam jeszcze z jeden albo dwa obrazki :). 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 4 Kwiecień 2020 Share Napisano 4 Kwiecień 2020 jestem i ja 😄 szybka godzinka, inspirowane konceptem z neta 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Kwiecień 2020 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2020 haha sztosik 😄 takie residencik troszke 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 4 Kwiecień 2020 Share Napisano 4 Kwiecień 2020 chyba nawet to jest concept z residenta 😛 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 4 Kwiecień 2020 Share Napisano 4 Kwiecień 2020 (edytowane) Posiedziałem jeszcze 20 minut, bo mi coś ta głowa nie siedziała 😄 Edytowane 4 Kwiecień 2020 przez ArnoldSzczesliwy 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasiterek Napisano 5 Kwiecień 2020 Share Napisano 5 Kwiecień 2020 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Jamroz Napisano 5 Kwiecień 2020 Share Napisano 5 Kwiecień 2020 Dorzucam drugiego 😀 Około 1h 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaza Napisano 7 Kwiecień 2020 Share Napisano 7 Kwiecień 2020 Około 2 godzin 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 7 Kwiecień 2020 Share Napisano 7 Kwiecień 2020 Łoo panowie! Jakie pracki. Oto moja wrzuta. 2h na sculpt i malowanie. Zacząłęm z bazą z z-zoo ale proporcje okazały się tak zje-- ahem.. że i tak trzeba było mocno poprawiać. Inspiracja Żółwiami ninja 🙂 ale widziałem świetnego nosorożca co naprowadziło mnie na ten pomysł. Ma na imię Koniczynka 12 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angelika Kruczek Napisano 9 Kwiecień 2020 Share Napisano 9 Kwiecień 2020 Jeśli jest jeszcze czas to chętnie bym wzięła udział tylko czy to jest do niedzieli? Ktoś coś wie na ten temat? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 9 Kwiecień 2020 Share Napisano 9 Kwiecień 2020 Tak, zgadza się 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 9 Kwiecień 2020 Share Napisano 9 Kwiecień 2020 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 9 Kwiecień 2020 Share Napisano 9 Kwiecień 2020 Ale fajne rzeczy ciśniecie na tym speedzie. Ja zasiądę w sobotę. To będzie uczta 🙂 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Kwiecień 2020 Share Napisano 10 Kwiecień 2020 Takie coś ode mnie. Dwa wieczory, każdy po 2h czyli całość zajeła 4h. Robiłem z kulki i nawet retopo zremesherem zrobiłem, nie wiem po co lol 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 10 Kwiecień 2020 Share Napisano 10 Kwiecień 2020 @nielot007 ładna anatomia 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myth Napisano 10 Kwiecień 2020 Share Napisano 10 Kwiecień 2020 Kozackie prace :) jak widzę co niektórzy robią w tak krótkim czasie to szczena opada. Ja pudelko rysuje dłużej niż niektóre z prac tutaj :) btw mam dwie propozycje tematow: smok albo ork. Wiem wiem oklepane 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 10 Kwiecień 2020 Share Napisano 10 Kwiecień 2020 Wolał bym smoka 😛 Też jestem pod wrażeniem. Również frekwencja jest świetna. Dobry pomysł, że 2d i 3d jest w jednym wątku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myth Napisano 10 Kwiecień 2020 Share Napisano 10 Kwiecień 2020 Godzinę temu, michalo napisał: Wolał bym smoka Ja zdecydowanie tez :) Godzinę temu, michalo napisał: Też jestem pod wrażeniem. Również frekwencja jest świetna. Dobry pomysł, że 2d i 3d jest w jednym wątku. Dokladnie. Normalnie nie patrzylem na wątki 3d, a teraz cały czas je sprawdzam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumen Napisano 10 Kwiecień 2020 Share Napisano 10 Kwiecień 2020 3 godziny temu, michalo napisał: Dobry pomysł, że 2d i 3d jest w jednym wątku. Zgadzam się! I jest na co popatrzeć :)) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Kwiecień 2020 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2020 4h + 1h na renderek, przy okazji przetestowalem xtraktora i praktyucznie uzylem go do 90% roboty tutaj XD 11 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 11 Kwiecień 2020 Share Napisano 11 Kwiecień 2020 przegioles XD Czy komuś uda się kiedyś pokonać bossa Klicka ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 11 Kwiecień 2020 Share Napisano 11 Kwiecień 2020 To tak jak Pudzian w strongman 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 11 Kwiecień 2020 Share Napisano 11 Kwiecień 2020 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi