Skocz do zawartości

Featured Replies

• KLICEK featured this temat
  • Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Damn. Piękna stylistyka tych reklam. Świetne. Ja też uważam, że można by to pchnąć w stronę jakieś mini serialu. Jest potencjał.    

• piotrkujko
    piotrkujko

Co by nie mówić, jak Michał artuje to to nie może wyjść źle 😄. No i ogromne gratulacje dla Televisora, naprawdę dobra robota, dawno takich produkcji w commercialach u nas nie było. 

• Design owcy jak w Zootopii 🙂 Świetna robota, bardzo mi się podoba.

Posted Images

Napisano

Co by nie mówić, jak Michał artuje to to nie może wyjść źle 😄. No i ogromne gratulacje dla Televisora, naprawdę dobra robota, dawno takich produkcji w commercialach u nas nie było. 

Napisano

Bardzo fajne choć przyznam, że kilka razy poczułem się tak delikatnie "cringy" i musiałem popić bo troszkę suche 🙂 Ale to może moja wina bo ja taki nieśmiały chłopczyk jestem w zdecydowanej większość mocno na plus i chylę czoła 🙂

Napisano

Fajne! Wlasnie lecialo w tv, zastanawialem sie czy to przypadkiem nie robil Alchemiq, a tu sie okazuje, ze Televisor.)

Edytowane przez Traitor

Napisano

Ależ to jest śliczne, bardzo fajne gry słów i elegancka realizacja. Na moje mógłby być z tego zrobiony jakiś pełen metraż... albo chociaż pół metrażu 😮

Napisano

Damn. Piękna stylistyka tych reklam. Świetne. Ja też uważam, że można by to pchnąć w stronę jakieś mini serialu. Jest potencjał.

Napisano
  • Autor
16 godzin temu, Traitor napisał:

Fajne! Wlasnie lecialo w tv, zastanawialem sie czy to przypadkiem nie robil Alchemiq, a tu sie okazuje, ze Televisor.)

no ja w mega szoku, kozacki projekt, kozackie wykonanie. Naprawde bardziej bym sie spodziewal ze to platige, a tu prosze 🙂

16 godzin temu, RaVirr napisał:

Ależ to jest śliczne, bardzo fajne gry słów i elegancka realizacja. Na moje mógłby być z tego zrobiony jakiś pełen metraż... albo chociaż pół metrażu 😮

strzelam, ze za mala firma zeby sie porywac na takie rzeczy 😉 

2 godziny temu, adek napisał:

Damn. Piękna stylistyka tych reklam. Świetne. Ja też uważam, że można by to pchnąć w stronę jakieś mini serialu. Jest potencjał.

oo no 🙂

Napisano

Apropo Michala Dziakana, to mam goraca nadzieje, ze Michal bedzie mogl sobie pozwolic (i bedzie chcial) na realizacje kreskowki w stylistyce ktora reprezentuje na swoich ilustracjach. Niesamowity kunszt. Mega zdolny i pracowity gosc.

Napisano
  • Autor

tez na to licze, moze netflix polska pojdzie po rozum do glowy i zacznie wiecej kapusty pompowac w nasz kraj. Gdzies na wykresiku widzialem ze polska jest najbardziej pomijanym krajem przez netflix jezeli chodzi o wspieranie produkcji, co widac po ilosci seriali. 

Z drugiej strony, nasz kraj to chyba nr 1 w kupowaniu netflixa na "darmowy okres probny 30 dni" ;)))))) wiec chyba sami psujemy sobie troche rynek 🙂 

Napisano

Cześć dziękujemy za wszystkie komplementy 🙂

Właśnie wystartowaliśmy z nową serią animowanych zwierzaków dla Pracuj.pl. Szukamy 3D LooDev Artysty specjalizującego się w 3D Lighting, Shading & Rendering (MAYA / REDSHIFT). Może ktoś z Was byłby zainteresowany dołączyć do naszego teamu?

WYMAGANE UMIEJĘTNOŚCI:
- Doskonała znajomość Redshift renderer
- Dobra znajomość programu Maya

- Dobra znajomość środowiska pakietów Adobe (PS, AE) i/lub Nuke
- Doświadczenie w branży reklamowej lub pokrewnej
- Zrozumienie procesu postprodukcji, każdego z jej etapów
- Kreatywne podejście do projektów

NA PLUS:
- Doświadczenie w pracy ze SHOTGUN
- Poczucie humoru 🙂

Zainteresowane osoby zachęcamy do wysłania portfolio na [email protected]

Edytowane przez TELEVISOR