KLICEK Napisano 11 Luty 2021 Share Napisano 11 Luty 2021 hej 🙂 Wrzucam linki do bardzo fajnych reklam od pracuj.pl stworzonych przez studio Televisor. Reklama ma 3,7 mln wyswietlen na dzien dzisiejszy. Reklama z pieskiem, bardziej przypadla mi do gustu: Link do studia: https://www.facebook.com/televisor/ Art Dyrektorem tych reklam jest Michał Dziekan forumowy @misiekhc 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkujko Napisano 11 Luty 2021 Share Napisano 11 Luty 2021 Co by nie mówić, jak Michał artuje to to nie może wyjść źle 😄. No i ogromne gratulacje dla Televisora, naprawdę dobra robota, dawno takich produkcji w commercialach u nas nie było. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 11 Luty 2021 Share Napisano 11 Luty 2021 Design owcy jak w Zootopii 🙂 Świetna robota, bardzo mi się podoba. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 11 Luty 2021 Share Napisano 11 Luty 2021 Bardzo fajne choć przyznam, że kilka razy poczułem się tak delikatnie "cringy" i musiałem popić bo troszkę suche 🙂 Ale to może moja wina bo ja taki nieśmiały chłopczyk jestem w zdecydowanej większość mocno na plus i chylę czoła 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 11 Luty 2021 Share Napisano 11 Luty 2021 (edytowane) Fajne! Wlasnie lecialo w tv, zastanawialem sie czy to przypadkiem nie robil Alchemiq, a tu sie okazuje, ze Televisor.) Edytowane 11 Luty 2021 przez Traitor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 11 Luty 2021 Share Napisano 11 Luty 2021 Ależ to jest śliczne, bardzo fajne gry słów i elegancka realizacja. Na moje mógłby być z tego zrobiony jakiś pełen metraż... albo chociaż pół metrażu 😮 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 12 Luty 2021 Share Napisano 12 Luty 2021 Damn. Piękna stylistyka tych reklam. Świetne. Ja też uważam, że można by to pchnąć w stronę jakieś mini serialu. Jest potencjał. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Luty 2021 Autor Share Napisano 12 Luty 2021 16 godzin temu, Traitor napisał: Fajne! Wlasnie lecialo w tv, zastanawialem sie czy to przypadkiem nie robil Alchemiq, a tu sie okazuje, ze Televisor.) no ja w mega szoku, kozacki projekt, kozackie wykonanie. Naprawde bardziej bym sie spodziewal ze to platige, a tu prosze 🙂 16 godzin temu, RaVirr napisał: Ależ to jest śliczne, bardzo fajne gry słów i elegancka realizacja. Na moje mógłby być z tego zrobiony jakiś pełen metraż... albo chociaż pół metrażu 😮 strzelam, ze za mala firma zeby sie porywac na takie rzeczy 😉 2 godziny temu, adek napisał: Damn. Piękna stylistyka tych reklam. Świetne. Ja też uważam, że można by to pchnąć w stronę jakieś mini serialu. Jest potencjał. oo no 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 12 Luty 2021 Share Napisano 12 Luty 2021 Apropo Michala Dziakana, to mam goraca nadzieje, ze Michal bedzie mogl sobie pozwolic (i bedzie chcial) na realizacje kreskowki w stylistyce ktora reprezentuje na swoich ilustracjach. Niesamowity kunszt. Mega zdolny i pracowity gosc. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Luty 2021 Autor Share Napisano 12 Luty 2021 tez na to licze, moze netflix polska pojdzie po rozum do glowy i zacznie wiecej kapusty pompowac w nasz kraj. Gdzies na wykresiku widzialem ze polska jest najbardziej pomijanym krajem przez netflix jezeli chodzi o wspieranie produkcji, co widac po ilosci seriali. Z drugiej strony, nasz kraj to chyba nr 1 w kupowaniu netflixa na "darmowy okres probny 30 dni" ;)))))) wiec chyba sami psujemy sobie troche rynek 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 16 Luty 2021 Share Napisano 16 Luty 2021 Tylko muzyka w tej wersji z owcą jest do bani. Strasznie mnie drażni. Wersja z psem jest lepiej udźwiękowiona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TELEVISOR Napisano 24 Czerwiec 2021 Share Napisano 24 Czerwiec 2021 (edytowane) Cześć dziękujemy za wszystkie komplementy 🙂 Właśnie wystartowaliśmy z nową serią animowanych zwierzaków dla Pracuj.pl. Szukamy 3D LooDev Artysty specjalizującego się w 3D Lighting, Shading & Rendering (MAYA / REDSHIFT). Może ktoś z Was byłby zainteresowany dołączyć do naszego teamu?WYMAGANE UMIEJĘTNOŚCI: - Doskonała znajomość Redshift renderer - Dobra znajomość programu Maya - Dobra znajomość środowiska pakietów Adobe (PS, AE) i/lub Nuke - Doświadczenie w branży reklamowej lub pokrewnej - Zrozumienie procesu postprodukcji, każdego z jej etapów - Kreatywne podejście do projektów NA PLUS: - Doświadczenie w pracy ze SHOTGUN - Poczucie humoru 🙂 Zainteresowane osoby zachęcamy do wysłania portfolio na [email protected] Edytowane 24 Czerwiec 2021 przez TELEVISOR 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TELEVISOR Napisano 24 Czerwiec 2021 Share Napisano 24 Czerwiec 2021 Case study projektu na naszym BEHANCEhttps://www.behance.net/gallery/114736041/Pracujpl-Marian-Halskihttps://www.behance.net/gallery/115054513/Pracujpl-Jacek-Owczarski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
le_chu Napisano 25 Czerwiec 2021 Share Napisano 25 Czerwiec 2021 (edytowane) Fajne, wygląda jak robione w Blenderze 😄 Edytowane 25 Czerwiec 2021 przez le_chu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi