Loozack Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 @Sikham -> StarFuck? ReaLoader? co ty masz na pulpicie ? :D ale prawa strona mi się podoba, w końcu jakiś maniak wyścigów ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 Loozack maniak moze nie ale coś trzeba robić ;) Bzyku pulpit jest nieaktualny już teraz tam jest v12 :D nie 11 ;) a narazie czasu niemam żeby coś w tym dłubać ale mam duuuuuuużą ochote :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 e czy 10 czy 11 czy 12 a co za rozniaca :) wazne ze ST szkoda ze umnie 12 powiedzmy sie tylko wlącza hihi bo raczej nieda sie pracowac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 hehe,czego to wy nie wymyslicie...no ale i ja moge pokazac moje okno na świat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 Twoja tapeta jest dla mnie "całkowitym ZASKOCZENIEM!!" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Big Foot Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 Oto mój ukochany pulpicik :] winmp u góry jest zawsze na wierzchu. Rozdziałka 1280x1024 ikony 16 pixeli Gdyby ktoś mi jeszcze powiedział jak usunąć znaczek skrótu z ikon i zmienić nazwę kosza to byłbym wdzięczny:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 no i zapewne nie tylko dla ciebie hehe... Big foot,a kursor myszki masz biały moze?=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Big Foot Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 Big foot,a kursor myszki masz biały moze?=] Tak, ale zawiodę cię, ma czarną obwódkę :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 u mnie sie tylko tapeta zmienila, a z tapeta tematycznie wyglad gg, a tak pozatym to nic [pozdro Loozack :P] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 czas odkopać ten wątek :D wzorem Bartq postanowiłem ściągnąć programik Samurize i zaczęła się zabawa w "overcklocking" pulpitu ;) do tego doszła jeszcze tapeta by Leander (dzięki wielkie) i oto co wyszło po zmieszaniu... P.S. pozdro Illy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 od ostatniego formatowania nic się nie zmieniło (prawie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 26 Styczeń 2005 Share Napisano 26 Styczeń 2005 no a to jest moj ;) batou jak zrobiles te skróty na pasku na dole? ;) edit: znalazlem troche czasu i teraz wyglada tak jak powinien ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 26 Styczeń 2005 Share Napisano 26 Styczeń 2005 co za wstretna forma ekshibicjonizmu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chojraq Napisano 1 Luty 2005 Share Napisano 1 Luty 2005 moj nowy pulpit ;] zmienilem praktycznie skroty i tapete :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 4 Luty 2005 Share Napisano 4 Luty 2005 a least 10 ch... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 7 Luty 2005 Share Napisano 7 Luty 2005 a to moj pulpicik-skromny stary ale jary:) http://blooddragon.elsat.net.pl/tomek/mydesktop.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Valeq Napisano 24 Luty 2005 Share Napisano 24 Luty 2005 Mój dezgdop: http://www.artofcreation.strefa.pl/inne/pulpit.jpg :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 25 Luty 2005 Share Napisano 25 Luty 2005 tak wszyscy pokazuja pulpity to i ja pokaże.... uważam że kolorystyka mojego pulpitku jest bardzo funkcjonalna :). (czarny kolor na ikonki) :). PS: oczywiście wszystkie ikonki domalowałem w paincie :). PS2: te grizzli to są moje pieski :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Luty 2005 Share Napisano 25 Luty 2005 u mnie zmiana wystroju :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rly Napisano 25 Luty 2005 Share Napisano 25 Luty 2005 No to ja tez sie pochwale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chojraq Napisano 25 Luty 2005 Share Napisano 25 Luty 2005 chveti smaczna tapetke masz :> mozesz zarzucic linkiem do niej? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 25 Luty 2005 Share Napisano 25 Luty 2005 mój skromny gnom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Luty 2005 Share Napisano 25 Luty 2005 masz chojraczQ :] http://www.cgnetworks.com/gallerycrits/10276/10276_1108529644.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chojraq Napisano 25 Luty 2005 Share Napisano 25 Luty 2005 dzieki :> a teraz moj plupit wyglada tak :> w tle widac Rainlendar calkiem przydatny programik ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 25 Luty 2005 Share Napisano 25 Luty 2005 A co to za programik, te todo i kalendarzyk ;) ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 25 Luty 2005 Share Napisano 25 Luty 2005 dzieki :> w tle widac Rainlendar calkiem przydatny programik ;) czytać, czytać posty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 25 Luty 2005 Share Napisano 25 Luty 2005 opss... okularow nie nalozylem wtedy ;P... kazdemu moze sie zdazyc... pozdrawiam okularnikow ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 25 Luty 2005 Share Napisano 25 Luty 2005 chojraq : Ten Rainlendar to całkiem fajny programik. Wreszcie jakieś przydatne narzędzie na pulpit. Dla zapominalskich w sam raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chojraq Napisano 25 Luty 2005 Share Napisano 25 Luty 2005 Nie da sie ukryc ma wiele fajnych opcji ;) i malo pamieci zajmuje u mnie okolo 400kb na chwile obecna ;) dla leniwych link ;) http://vapaa.dc.inet.fi/~rainy/index.php Podzrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 19 Marzec 2005 Share Napisano 19 Marzec 2005 na Gnomie uzyskałem optymalną funkcjonalność pulpitu :> tak jakoś powstało w trakcie długich walk z ergonomią systemu. Dzisiaj stwierdziłem że nie mam co ulepszyć więc zamieszczam obrazek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 19 Marzec 2005 Share Napisano 19 Marzec 2005 Ladne to takie Salwatorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 19 Marzec 2005 Share Napisano 19 Marzec 2005 Chojaq swietny ten programik:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 19 Marzec 2005 Share Napisano 19 Marzec 2005 A tak teraz mój pulpit wygląda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Marzec 2005 Share Napisano 19 Marzec 2005 a o to moj pulpit :) pulpit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 19 Marzec 2005 Share Napisano 19 Marzec 2005 Nielot007 chyba sobie żartujesz :D lol :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 19 Marzec 2005 Share Napisano 19 Marzec 2005 Nielot! A takie biale to Ci po oczach nie wali zabardzo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Marzec 2005 Share Napisano 19 Marzec 2005 sikham :D ja mam tak zawsze pierw byl wtc potem most kiedys tam jakis samochod a teraz to:D:D:D trza sie promowac:) kulki naszczescie nie:) choc juz troche slepy jestem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 19 Marzec 2005 Share Napisano 19 Marzec 2005 nielot, nie masz koszmarów po tym? :> hyh, nie wiecie co to ergonomia chłopaki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Marzec 2005 Share Napisano 19 Marzec 2005 salvator a wiesz ze cos w tym chyba jest bo ciagle mnie ktos straszy a ja co rusz mam zawal;);) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 19 Marzec 2005 Share Napisano 19 Marzec 2005 A to moj pulpit po malych usprawnieniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 19 Marzec 2005 Share Napisano 19 Marzec 2005 co ty tyle szechścianów w maxie produkujesz :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 20 Marzec 2005 Share Napisano 20 Marzec 2005 Heeee. Teraz ja - po formacie nawet malo ikonek mam [ostatnio zauwazylem ;)]. Zauwazcie jaka mp3 mi leci w winampie *rotfl* - 'Bezeeele kochaaana' ;) hehe. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 mam dziwne wrażenie że nie jesteś zbyt pedantyczną osobą :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 Hmm czego tak myslisz :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzacek_86 Napisano 30 Marzec 2005 Share Napisano 30 Marzec 2005 A mój pulpicik wygląda tak: http://obdachlos.republika.pl/pulpicik.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutek Napisano 30 Marzec 2005 Share Napisano 30 Marzec 2005 Mój tak: http://www.gutek.k9.pl/pulpit1.html taki sztuczkens zrobiłem, najeźdźcie na START (żeby Wam pokazać jaka fajna skórka do Wina:) niby brzydki Win ale skórki można znaleźć cudne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 Nudzi mi sie to wrzuce drogi memu sercu pulpit :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 3 Kwiecień 2005 Share Napisano 3 Kwiecień 2005 A oto i moj :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 current... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 "małe" czyszczenie pulpitu i odpowiedni nastrój na ulubionego Gigerka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi