Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
3 godziny temu, Destroyer napisał:

no też opłacałem prime ze 2 lata jak nie lepiej i tam nie wchodziłem bo tylko steam a potem się dowiedziałem, że tam dają kody/ linki na różne platformy, gogo, epic, amazon gaming, jakieś legacy games no i trochę tych giereczek można sobie dodać , na gogou mam 350 gier, żadnej nie kupiłem a nie zbieram nawet od początku jak zaczęli rozdawać czy od kiedy zacząłem opłacać prime, no i część też rozdałem :P

2025-07-02-13-01-21-Prime-Gaming-Home-Pa

Kurczę, że też wcześniej nie wiedziałem, mam dostęp do konta kumpla... Wjechało 14 nowych gier, w które pewnie nie zagram :)

• Odpowiedzi 858
  • Wyświetleń 34,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Wlasnie skonczylem Cannon Fodder na Amidze 😛 Nie bylo latwo - normalne savy nie jakis tam save state'y 😄 (Tak NA PRAWDE wyglada screen po skonczeniu giery 😄 WARTO BYLO katowac sie przez 24 misje.

• Nie mogłem wytrzymać i muszę polecić tą produkcję 😄 głównie dlatego że robiłem tam enviro przez 2 lata, ale tak serio to całkiem porządna gra wyszła    

• Pograłem trochę w Scorn, boże jakie to jest niemożebnie nudne, pół godziny robienia puzelków, łażenia bez celu nudzenia się i mam dość. Grafika taka trochę przestarzałą, wszystko organiczne ale suche

Posted Images

Napisano
3 godziny temu, EthicallyChallenged napisał:

bo za co ja im płacę, za bombardowanie mnie reklamami?

Jakie reklamy na prime? Chodzi o te na poczatku filmu?

Czy te wkurwainie z płatnymi serwisami i filammi do wypożyczenia?

Napisano
4 minuty temu, EthicallyChallenged napisał:

ja mam w niektórych filmach 2 reklamy, jedną na początku i jedną w połowie

a to tego juz nie znam. Ale w sume nie pamietam kiedy pobejrzalem jakis film tam. Ostatnio the office tylko ogladam..
Mam tez nagrane jakieś blockery reklam, może one działają?

Napisano
10 minut temu, kengi napisał(a):

Mają rozmach sk...yny, Microsoft wywala na ryj 9k luda. Ich giercownie też dostają po tyłku, a prezesostfo pewnie jak zwykle premie:

https://variety.com/2025/gaming/news/perfect-dark-everwild-game-canceled-microsoft-initiative-1236446212/

Bo na tworzyli masę gownanianych firemek, ktore robia mase gownanianych gier ktorych to nik nie chce i to sa skutki. \

polecam material https://www.youtube.com/watch?v=rBNNXYx1-vI&t=639s

Napisano
4 godziny temu, EthicallyChallenged napisał:

ja mam w niektórych filmach 2 reklamy, jedną na początku i jedną w połowie

@wujek_kane

ej jestem upośledzony i nie umiem znaleźć, jak się filtruje żeby wyświetlić tylko gry darmowe na GOG?

Nie mam pojęcia, ja po prostu klikałem wszystkie z ikonką goga :P

Napisano
4 hours ago, EthicallyChallenged said:

ej jestem upośledzony i nie umiem znaleźć, jak się filtruje żeby wyświetlić tylko gry darmowe na GOG?

Wchodzisz na https://gaming.amazon.com/home klikasz w przycisk "free games" pod glownym banerem i masz logo GOGa albo innego serwisu na ktory jest dana gra w rogu ikonki z gra. O ile mi wiadomo nie ma filtrowania zeby tylko na GOGa pokazalo. Co tydzien sa nowe darmowki jak na Epicu. Sam tez poluje glownie na GOGowe rzeczy choc przytule tez cos z Epica jak jest dobre. Z tych innych serwisow to jakas sieczka zwykle chociaz na Microsoft Store dwa nowe Doomy byly to wzialem (nie ten najnowszy tylko dwa poprzednie). Warto zerkac. Ja duzo kupuje z Amazona wiec tak czy siak mam Prime.

Co do zwolnien - nie wiem co tam sie dzieje, ale jak sie ma grube TYSIACE ludzi i przez 10 pieprzonych lat nie umieja skonczyc gry, to moze faktycznie lepiej to zamknac w cholere wszystko... I mam w pupie czy to wina "sinjor menedzera" czy innego "dajrektora". 10 lat i gierka nie skonczona? Sam bym ich zwolnil :D

[edit]

Doszly mnie sluchy jeszcze o tych zwolnieniach. Glowna rzecz, CEO Xboxa:

"Xbox would “follow Microsoft’s lead in removing layers of management to increase agility and effectiveness,” Spencer wrote."

Czyli wyglada na to, ze zwalniaja ten caly balast typu "human resources", "diversity bullshit division", "equality useless division", "let me read it first and include some ideology division" i inne zbedne, bezproduktywne bzdury.

Swoje podejrzenia motywuje taka przykladowa wypowiedzia osoby zwiazanej z produkcja cancelnietej gry:

lolz1.jpg

Jesli zatrudnialo sie takich "specow"... Czyli jeszcze mniej zaluje tych zwolnionych. Rozpedzic to na 4 wiatry, dac prace ludziom co chca robic fajne gry a nie jakims aktywiszczom.

Edytowane przez Nezumi

Napisano
4 godziny temu, Nezumi napisał(a):

Wchodzisz na https://gaming.amazon.com/home klikasz w przycisk "free games" pod glownym banerem i masz logo GOGa albo innego serwisu na ktory jest dana gra w rogu ikonki z gra. O ile mi wiadomo nie ma filtrowania zeby tylko na GOGa pokazalo. Co tydzien sa nowe darmowki jak na Epicu. Sam tez poluje glownie na GOGowe rzeczy choc przytule tez cos z Epica jak jest dobre. Z tych innych serwisow to jakas sieczka zwykle chociaz na Microsoft Store dwa nowe Doomy byly to wzialem (nie ten najnowszy tylko dwa poprzednie). Warto zerkac. Ja duzo kupuje z Amazona wiec tak czy siak mam Prime.

Co do zwolnien - nie wiem co tam sie dzieje, ale jak sie ma grube TYSIACE ludzi i przez 10 pieprzonych lat nie umieja skonczyc gry, to moze faktycznie lepiej to zamknac w cholere wszystko... I mam w pupie czy to wina "sinjor menedzera" czy innego "dajrektora". 10 lat i gierka nie skonczona? Sam bym ich zwolnil :D

[edit]

Doszly mnie sluchy jeszcze o tych zwolnieniach. Glowna rzecz, CEO Xboxa:

"Xbox would “follow Microsoft’s lead in removing layers of management to increase agility and effectiveness,” Spencer wrote."

Czyli wyglada na to, ze zwalniaja ten caly balast typu "human resources", "diversity bullshit division", "equality useless division", "let me read it first and include some ideology division" i inne zbedne, bezproduktywne bzdury.

Swoje podejrzenia motywuje taka przykladowa wypowiedzia osoby zwiazanej z produkcja cancelnietej gry:

lolz1.jpg

Jesli zatrudnialo sie takich "specow"... Czyli jeszcze mniej zaluje tych zwolnionych. Rozpedzic to na 4 wiatry, dac prace ludziom co chca robic fajne gry a nie jakims aktywiszczom.

Efekt Trumpa :D Make the Game great again