Napisano 12 Sierpień12 Sie 8 godzin temu, wujek_kane napisał(a):Ja pamiętam, że fabuła wciągnęła mnie tak, że grałem do świtu :)no za gowniaka to sie tak gralo :D
Napisano 23 godziny temu23 godz Autor Po zaledwie stu milionach lat czekania pieśń o jedwabne zostaje wydana... 4 września :)
Napisano 23 godziny temu23 godz 11 minut temu, Destroyer napisał:Po zaledwie stu milionach lat czekania pieśń o jedwabne zostaje wydana... 4 września :)W pierwszą część tak dobrze mi się grało.. Mam ponad 20h, dwa podejścia. Dwa bo za pierwszym razem przerwałem granie i potem nie mogłem się odnaleźć - gdzie? co? po co? No i wiem ze doszedłem dalej grając od nowa.. ale znowu porzuciłem.. prawie 2 lata już będą :PNie wiem czemu tak robię. Jestem chorym człowiekiem ;( a taka dobra ta gra :c
Napisano 23 godziny temu23 godz Autor 5 minutes ago, michalo said:W pierwszą część tak dobrze mi się grało.. Mam ponad 20h, dwa podejścia. Dwa bo za pierwszym razem przerwałem granie i potem nie mogłem się odnaleźć - gdzie? co? po co?No i wiem ze doszedłem dalej grając od nowa.. ale znowu porzuciłem.. prawie 2 lata już będą :PNie wiem czemu tak robię. Jestem chorym człowiekiem ;( a taka dobra ta gra :cJa ukończyłem ale ciężko było, teraz chyba się nie będę nawet na to porywał, wypadłem z obiegu grania ale pierwszą cześć wspominam bardzo ciepło, bardzo dopracowana mechanika, feeling i ciekawy świat, oby po tylu latach z tą było podobnie :)Teraz tylko czekać aż RR Marin też wyda książkę z cyklu lodu i ognia :P
Napisano 6 godzin temu6 godz 16 godzin temu, Destroyer napisał:Teraz tylko czekać aż RR Marin też wyda książkę z cyklu lodu i ognia :Phha, widac nie ma subskrypcji na chat gpt i się trochę schodzi na darmówce.Ale sztosik dla posiadaczy prime. @Nezumi to chyba coś co cię zainteresuje.4 klasyki DnD. Chyba się skuszę na granie, ze względu na te przekozackie i piękne ilustracje do tych gier a potem będę ciągle o nich myślał, ruszając te pixelki :D Wersja oczywiście na GOG.Słyszałem też że GOG coś tam podupada i że to długo nie pociągnie. Wiecie coś na ten temat? Głupio by było :C wiem, że wiele osób ceni sobie ten serwis i kupuje tylko tam, ze względu na brak DMR ale może jest mało tych osób.
Napisano 5 godzin temu5 godz Autor 1 hour ago, michalo said:Słyszałem też że GOG coś tam podupada i że to długo nie pociągnie. Wiecie coś na ten temat? Głupio by było :C wiem, że wiele osób ceni sobie ten serwis i kupuje tylko tam, ze względu na brak DMR ale może jest mało tych osób.Ja nic nie słyszałem ale prawdę mówiąc to nie wyglądał nigdy jakby miał kokosy robić więc ktoś może w końcu powiedzieć, że szkoda zachodu i wyciągnie wtyczkę. Z tematów niepowiązanych, mam do sprzedania konto na GOG a na nim prawie 380 gier, jeżeli ktoś jest chętny oferty proszę składać telepatycznie :)
Napisano 4 godziny temu4 godz Autor 11 minutes ago, michalo said:Chyba przeszedłeś tylko jedną hentai giereczkę, co? XDnawet nie, ściągnąłem save end game z odblokowanym całym kontentem, zobaczyłem co lepsze w galerii, porobiłem screeny czy nagrywki i fajrant :F tzn robota dopiero się zaczęła :D