Napisano 12 Sierpień12 Sie 8 godzin temu, wujek_kane napisał(a):Ja pamiętam, że fabuła wciągnęła mnie tak, że grałem do świtu :)no za gowniaka to sie tak gralo :D
Napisano Czwartek o 15:324 dn Autor Po zaledwie stu milionach lat czekania pieśń o jedwabne zostaje wydana... 4 września :)
Napisano Czwartek o 15:464 dn 11 minut temu, Destroyer napisał:Po zaledwie stu milionach lat czekania pieśń o jedwabne zostaje wydana... 4 września :)W pierwszą część tak dobrze mi się grało.. Mam ponad 20h, dwa podejścia. Dwa bo za pierwszym razem przerwałem granie i potem nie mogłem się odnaleźć - gdzie? co? po co? No i wiem ze doszedłem dalej grając od nowa.. ale znowu porzuciłem.. prawie 2 lata już będą :PNie wiem czemu tak robię. Jestem chorym człowiekiem ;( a taka dobra ta gra :c
Napisano Czwartek o 15:544 dn Autor 5 minutes ago, michalo said:W pierwszą część tak dobrze mi się grało.. Mam ponad 20h, dwa podejścia. Dwa bo za pierwszym razem przerwałem granie i potem nie mogłem się odnaleźć - gdzie? co? po co?No i wiem ze doszedłem dalej grając od nowa.. ale znowu porzuciłem.. prawie 2 lata już będą :PNie wiem czemu tak robię. Jestem chorym człowiekiem ;( a taka dobra ta gra :cJa ukończyłem ale ciężko było, teraz chyba się nie będę nawet na to porywał, wypadłem z obiegu grania ale pierwszą cześć wspominam bardzo ciepło, bardzo dopracowana mechanika, feeling i ciekawy świat, oby po tylu latach z tą było podobnie :)Teraz tylko czekać aż RR Marin też wyda książkę z cyklu lodu i ognia :P
Napisano Piątek o 08:483 dn 16 godzin temu, Destroyer napisał:Teraz tylko czekać aż RR Marin też wyda książkę z cyklu lodu i ognia :Phha, widac nie ma subskrypcji na chat gpt i się trochę schodzi na darmówce.Ale sztosik dla posiadaczy prime. @Nezumi to chyba coś co cię zainteresuje.4 klasyki DnD. Chyba się skuszę na granie, ze względu na te przekozackie i piękne ilustracje do tych gier a potem będę ciągle o nich myślał, ruszając te pixelki :D Wersja oczywiście na GOG.Słyszałem też że GOG coś tam podupada i że to długo nie pociągnie. Wiecie coś na ten temat? Głupio by było :C wiem, że wiele osób ceni sobie ten serwis i kupuje tylko tam, ze względu na brak DMR ale może jest mało tych osób.
Napisano Piątek o 09:583 dn Autor 1 hour ago, michalo said:Słyszałem też że GOG coś tam podupada i że to długo nie pociągnie. Wiecie coś na ten temat? Głupio by było :C wiem, że wiele osób ceni sobie ten serwis i kupuje tylko tam, ze względu na brak DMR ale może jest mało tych osób.Ja nic nie słyszałem ale prawdę mówiąc to nie wyglądał nigdy jakby miał kokosy robić więc ktoś może w końcu powiedzieć, że szkoda zachodu i wyciągnie wtyczkę. Z tematów niepowiązanych, mam do sprzedania konto na GOG a na nim prawie 380 gier, jeżeli ktoś jest chętny oferty proszę składać telepatycznie :)
Napisano Piątek o 10:303 dn Autor 11 minutes ago, michalo said:Chyba przeszedłeś tylko jedną hentai giereczkę, co? XDnawet nie, ściągnąłem save end game z odblokowanym całym kontentem, zobaczyłem co lepsze w galerii, porobiłem screeny czy nagrywki i fajrant :F tzn robota dopiero się zaczęła :D
Napisano Piątek o 22:443 dn 13 hours ago, michalo said:@Nezumi to chyba coś co cię zainteresuje.Raczej raczej, wzialem od razu :) A propos staroci to przeszedlem wczoraj takie polskie dzielo:Street Hassle na Amige. Kupa straszna tworcow Franko i Domana :D :D :D
Napisano 10 godzin temu10 godz Wiecej gameplaya z zajebiscie wygladajacego fallouta. Mam mega nadzieje ze to sie ukaze nawet jako nielegalny torrent scigany przez Microsoft 🤣Az im chyba wysle te 2.5 dolca na miesiac zeby mieli na koka-kole :D :D :DJak paru kolesi moze zrobic na wiekowym enginie Dooma cos co wyglada i nakreca lepiej niz te wszystkie wysrywy AAAAAAA+ z korpo ze swoimi pierdyliardami kasy, studiami rozrzuconymi po calym swiecie i armia ludzi..? Nie wiem, ale tak jest 😁 Edytowane 10 godzin temu10 godz przez Nezumi
Napisano 9 godzin temu9 godz 48 minut temu, Nezumi napisał:Wiecej gameplaya z zajebiscie wygladajacego fallouta. Mam mega nadzieje ze to sie ukaze nawet jako nielegalny torrent scigany przez Microsoft 🤣Az im chyba wysle te 2.5 dolca na miesiac zeby mieli na koka-kole :D :D :DJak paru kolesi moze zrobic na wiekowym enginie Dooma cos co wyglada i nakreca lepiej niz te wszystkie wysrywy AAAAAAA+ z korpo ze swoimi pierdyliardami kasy, studiami rozrzuconymi po calym swiecie i armia ludzi..? Nie wiem, ale tak jest 😁No nie wiem, może bezpieczniej jest zrobić Far Cry 8 czy Call of Duty 500 niż coś, co ma ręce i nogi? :)
Napisano Teraz1 min Nie ten Fallout wygląda świetnie - jak Boltgun czy inny Prodeus. Grałktoś w nie w ogóle? Żadnej nie przeszedłem ale obie dały mi dużo frajdy. Wyszedł też jakoś ostatnio re-release Heretic + HexenNie kupię tego ale pamiętam jak kiedyś te gry zrobiły na mnie wrażenie, zwłaszcza Hexen bo jego pierwszego zobaczyłem. Grafika no i czarowanie, miecz w FPP.. ja pier.. wybuchłą mi czacha bo myślałęm wtedy ze takie gry to tylko strzelanie będzie a tu takie rzeczy. Chociaż czy nie kupię... jest coop, nawet na split screenie. Chiałbym mieć z kim pograć :( no i patrzecie, taka stara gra, pixeloza w chu.. a wygląda pięknie. ALe mnie nostalgia uderzyła.. prawie kupiłem :C Dobrzae, że mam za dużo platform do wyboru i nie potrafiłem się zdecydować..Ja ostatnio gram z synem w Hammerwatch. Bardzo przyjemnie się gra, już ubiliśmy drugiego bossa. Czar tej gry to coop właśnie, inaczej nie było by w niej nic specjalnego grając solo. Druga część tej gry też pewnie w nasze ręce.