Napisano Niedziela o 23:061 dn cześć,endless space disharmonydla odmiany, nieskazitelne UI - żadnego tarcia, szukania, graficznie z sercemścieżka i efekty dźwiękowe podobnieInterfejs użytkownika Endless Space (ES1) ceniono za estetykę, intuicyjność i bogactwo danych.Kluczowe cechy:Widoczny górny pasek z szybkim podglądem statystyk imperium (FIDSI).Przejrzyste ekrany zarządzania systemami/planetami z kolejkami produkcyjnymi.Praktyczna mapa galaktyki z nawigacją prawym przyciskiem myszy.Zawsze widoczny pasek górny, szczegółowe podpowiedzi po najechaniu kursorem i inteligentna nawigacja flotą ułatwiały dostęp do informacji bez zaśmiecania widoku strategicznego.giera super jak ktoś woli księgowość bardziej niż naparzanie -w dwójce próbowali to "poprawić" - wszystko się rozpieprzyłoodstawiłem po dwóch podejściach ze zmęczeniapozdr Edytowane Niedziela o 23:111 dn przez polka dot
Napisano Wczoraj o 07:56 1 dn 9 godzin temu, Kalberos napisał:Popykaj se majster, wciaga;DTo jest coś jak Vampire Sanctuary?
Napisano Wczoraj o 10:39 1 dn 11 hours ago, polka dot said:cześć,endless space disharmonydla odmiany, nieskazitelne UI - żadnego tarcia, szukania, graficznie z sercemścieżka i efekty dźwiękowe podobniegiera super jak ktoś woli księgowość bardziej niż naparzanie -w dwójce próbowali to "poprawić" - wszystko się rozpieprzyłoodstawiłem po dwóch podejściach ze zmęczeniapozdrPopieram, bardzo miło wspominam ES1, szczególnie muzykę - Flawless Theory z jedynki to zajebisty sci-fiowy kawałek :)
Napisano Wczoraj o 11:47 1 dn 3 godziny temu, michalo napisał(a):To jest coś jak Vampire Sanctuary?Nie znam tego tytulu, wiec ciezko mi to stwierdzic
Napisano Wczoraj o 12:04 1 dn 16 minut temu, Kalberos napisał:Nie znam tego tytulu, wiec ciezko mi to stwierdzicCHodziło mi o vampire survivors lol XD Nie wiem skąd to sanctuary się wzięło.. Survivals pewnie wiesz co to, nie?
Napisano Wczoraj o 12:17 1 dn 12 minut temu, michalo napisał(a):CHodziło mi o vampire survivors lol XDNie wiem skąd to sanctuary się wzięło..Survivals pewnie wiesz co to, nie?nope, nie znam tytulu :D
Napisano Wczoraj o 12:22 1 dn 4 minuty temu, Kalberos napisał:nope, nie znam tytulu :DNie wierzę ;) To śmiało poznawaj bo dobra giereczka
Napisano Wczoraj o 12:41 1 dn 18 minut temu, michalo napisał(a):Nie wierzę ;) To śmiało poznawaj bo dobra giereczkatutaj masz. https://www.youtube.com/watch?v=RMn173XhdyQ Edytowane wczoraj o 12:41 1 dn przez Kalberos
Napisano Wczoraj o 13:36 1 dn 33 minuty temu, wujek_kane napisał(a):oj grało się swego czasu :)zazdro:D ja to max godzinke mam na granie. Rozgrywka podobna w rzeczy samej. Tylko graficznie mniej rozbudowana jak demo ktore wrzucilem.
Napisano Wczoraj o 14:12 1 dn 35 minut temu, Kalberos napisał:zazdro:D ja to max godzinke mam na granie. Rozgrywka podobna w rzeczy samej. Tylko graficznie mniej rozbudowana jak demo ktore wrzucilem.No ja teraz to nawet godzinki... Znaczy znalazłbym, ale nie potrafię się w nic wciągnąć. Wampiry last played 25 kwietnia 2025. Ale to jest właśnie idealna giera na pół godziny, godzinę, chociaż wciąga jak diabli, więc dłuższe sesje też się mogą trafić ;)