Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
W dniu 7.06.2025 o 03:17, Nezumi napisał:

Mega sie ciesze na ta giere. Porzadna muza, porzadna akcja a nie jakies popierduchy. Zajebisty trailer.

Noooo metalowa, rockowa muza w zajawkach daje takiego kopa.. W ogóle daje kopa.. szkoda że nie używają szerzej takich motywów.

Dobrze pamiętam jak polubiłem trailer lord of the fallen i pamętam go do dziś, dzięki jednej z moich ulubionych "pieśni". Wyszło epicko

W dniu 7.06.2025 o 00:59, ZiN napisał:

przeszedłeś tylko wątek główny czy zahaczyłeś o zawartość poboczną? mi pokonanie Simona zajęło pewnej soboty aż bite 7 godzin... nie pamiętam, żebym w dorosłym życiu tak przy no-lifował przy jakieś grze 🫨

Tylko główny wątek. Miałem przebłysk na ogranie więcej niż trzeba, ale jednak byłem bardzo ciekaw co tam jeszcze dalej będzie.

Trochę zwiedzałem, uzbierałem ponad 37h w grze, ale wielu rzeczy nie znalazłem - np - wyzwań ze wspinaczkami, strojów kąpielowych. Parę pobocznych bossów musiałem zostawić z zamiarem powrotu itp.

No i docierając do głównego bossa musiałem niestety obniżyć poziom trudności, bo już miałem dosyć powtarzania - gdyby chociaż dało pominąć się te długie animacje w walce to by było coś a tak to straciłem chyba cierpliwość. Wystraszyłem się że skończy się tak jak Dlc do ELdena i Sekiro gdzie stoję na ostatnim bossie i paru innych grach gdzie się zablokowałem.. i przestałem w końcu je włączać na mały wpiernicz.

Jestem ogólnie bardzo zadowolony z tej gry. Pewnie do niej wrócę zagrać w ng+ i tam trochę więcej pozwiedzać.

Zakończenia mi się podobały. Po grze mam pełną satysfakcję, jedna chyba z lepszych w jakie grałem.

10 godzin temu, EthicallyChallenged napisał:

nom, ja też nie jestem targetem. Przez chwilę miałem wrażenie, że może mógłbym być, ale to co odwalają z ToS skutecznie ugasiło to wrażenie.

a co z tymi tos?

Mam 2 lata switcha oled i jestem bardzo zadowolony - chociaż sam prawie na nim nie gram to uwielbiam tę konsolkę.

Gramy czasem z dzieciakami w mariany i różne inne gry na 2-3 osoby. TO że odpinasz od ekranu joy-cony i grasz we dwójkę to świetna sprawa. Podpinanie pod tv to też świetna opcja.

• Odpowiedzi 800
  • Wyświetleń 32,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Wlasnie skonczylem Cannon Fodder na Amidze 😛 Nie bylo latwo - normalne savy nie jakis tam save state'y 😄 (Tak NA PRAWDE wyglada screen po skonczeniu giery 😄 WARTO BYLO katowac sie przez 24 misje.

• Nie mogłem wytrzymać i muszę polecić tą produkcję 😄 głównie dlatego że robiłem tam enviro przez 2 lata, ale tak serio to całkiem porządna gra wyszła    

• Pograłem trochę w Scorn, boże jakie to jest niemożebnie nudne, pół godziny robienia puzelków, łażenia bez celu nudzenia się i mam dość. Grafika taka trochę przestarzałą, wszystko organiczne ale suche

Posted Images