domel31 Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 Bzyku Co tu duzo mowic poprostu Full Wypas Mozez sie podzielic swoim numerem GG. Albo mailem bo mam kilka malutkich pytan. Co do tego autka. Wiec jak bedziesz łaskaw to podziel sie. Autko naprawde gites. Jak mozesz napisz mi ile facow ma cala scenka. Pozdrawiam Cie trzymaj sie chlopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 bzyku na moj gust jest prawie idealnie... czarne szyby sa zbedne :) i pamietaj ze nie zaspokoisz wszystkich :) najwazniejsze zeby tobie i twojej mamie sie podobalo hyhy :) troche dziwne opony mi sie wydaja... no i swiatla... ale to juz wiesz pewnie sam... :) greets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpshinoda Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 a ja myślę że właśnie czarne szyby świetne wpasowały by się w klimat tego auta, dobry pomysł, a i poly zaoszczędzisz pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 Wydaje mi się, ze taki jest charakter tego auta - najlepiej wygląda jako sama karoseria ;) Ewentualnie spróbuj zrobić render z dachem nieprzepuszczającym światła - zaciemnienie wnętrza powinno troche pomóc. Tyle ode mnie. Nie powiem, że jest miodnie. Jeszcze nie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 Zrobilbys jakies tarcze hamulcowe albo jakos zalatal te dziury za kolami bo teraz malo ciekawie to wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 4 Marzec 2005 Autor Share Napisano 4 Marzec 2005 lpshinoda-> calkowicie nocomment kozioo-> i nigdy nie bedzie a tymbardzije nie umnie i jeszcze nie ten model blood_brother-> tak dla przypomnienia dla ciebie i dla iinnych ktorzy nie widzieli TAK bedzie mial mozliwosc zatrzymania sie !!! plus dojdze zacisk cos na styl alconowskiego bo niechce mi se robic dokladnej kopii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 moze ja napisze co mysle...czarne szyby nie wchodza w rachybe byloiby Ci za latwo :P swiatla sam wiesz...wygladaja bardzio nienaturalnie (znacznie lepiej wygladala pierwsza wersja) Monitor LCD w srodku za agresywny moze go trzoszke przyciemnij ...Nie znam sie na oponach ale czy napis nie jest rowniez troche za "mocny" ?? Odnosi sie wrazenie jakby fotele byly bez materialu - moze warto poeksperymentowac z kolorem ...felga piekna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpshinoda Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 felga i tarcza są na prawdę ładne, jakiej tekstury używałeś, ile faceów ma ta felga pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isso Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 Piękna felga z tarczą tez chce taką mieć:D no nie ważne! Ty sam ją wymyśliłeś czy taka naprawde istnieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 5 Marzec 2005 Autor Share Napisano 5 Marzec 2005 co do szyby zmieniam zdanie jest z nia wszystko ok a jak sie komus nie podoba no to cuz nizej cos co mnie przekonalo do tego twierdzenia. felga ma tyle faców ile trzeba niezamalo nie za duzo czyli wsam raz a taksturka jaka uzylem to chyba cos takiego o wymiarach 2000x2000 pix. isso skoro robie ze zdjec to chaba istnieje ale to tez moze byc matrix ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 teraz dopiero widać, jak bardzo zbliżyłeś się do efektu studia, brawo :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 Veni, Vidi, Wymieklem... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 5 Marzec 2005 Autor Share Napisano 5 Marzec 2005 i tylko zeby nie bylo najwazniejszy element ukladu hamulcowego mocno okrojony ale i tak bedzie mial za duzo poly niz powinen i niz chcialem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 no fajnie.. zaje wrecz i czekam na jakis render z tym :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 13 Marzec 2005 Autor Share Napisano 13 Marzec 2005 no to lecmy dalej taki bardziej zaawansowany etap shaderowania przodu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpshinoda Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 o k****, stary ja też wymiękam przy tych światłach, jesteś bogiem Bzyku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 Bzyku dal fotke a ludzie sie podniecaja ;p nie no po prostu szok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 szfak - ladnie :> Możesz pokazac render całości z mniej więcej takiego ustawienie kamery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 jak to zobaczylem to przyszlo mi jedno na mysl WOW i taka sama prozba co kozioo pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 o w dziuple kolega widze dal popis techniki jestem pod wrazeniem bo to jest jak foto gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 ladne ladne. ciekawe czy w 6 miesiecy uda sie ukonczyc projekt :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 szacuneczek :) bardzo mi sie podoba hm, wlasnie mecze swiatlo i materialki w swojej pandzie -moglbys napisac w dwoch zdaniach w jaki sposob oswietlasz swoja furke? same biale plejny czy wspomagasz swiatlami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 Emm, dobra, albo cos mi sie nie wyswietla albo troche ludziki przesadzaja z tymi pochwalami... Zgadzam sie, ladne swiatelka, ale skad te wszystkie "o kur**", "szok". Troche dystansu, geez. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 14 Marzec 2005 Autor Share Napisano 14 Marzec 2005 TNX wszytkim :) To teraz tak kozioo i nielot007 gdyby to bylo takie latwe i szybkie pokazanie calosci to bym pokazal ale chyba dopiero w finalnych renderach najwczesniej narazie wszystko musze zlozyc do kupy i dorobic to oczym mi sie niechcacy zapomnialo powiedzmy ;). SansSerif -> spoko wyrobie sie ;) musze :D flesz_gordon tak wspomagane vraylightem co mnie dobija bo musze dac mu duzy sampling a to cholernie wydluza rendering :( no cuz Czas konczyc hamulce :) wiec juz musi sie zatrzymac o ile wogole by ruszyl :D.narzie zrezygnowalem z rysek bo to duzie teksturki a i tak niewiem czy mi to co mam przejdzie i sie nie zawiesi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MohSETH Napisano 14 Marzec 2005 Share Napisano 14 Marzec 2005 Bzyku... i kazdy element wozu robiony jest w NURBSach?:) Bo wyglada to naprawde imponujaco:) POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 14 Marzec 2005 Share Napisano 14 Marzec 2005 :) brawo jestem pelen podziwu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Immothep Napisano 14 Marzec 2005 Share Napisano 14 Marzec 2005 Ehh, pewnie za pare lat cieżkiej pracy też może będę takie cudenka modelowal ;P Extra robota.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpshinoda Napisano 14 Marzec 2005 Share Napisano 14 Marzec 2005 no nie, niedość że tylko może, to jeszcze za parę lat bzyku, takie pytanie, ile siedzisz w grafice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arnet Napisano 15 Marzec 2005 Share Napisano 15 Marzec 2005 a ja wam powiem prawde.. Bzyku to tajny wyslannik (TW) zrzeszenia projektantow samochodow prototypowych wyslany na to forum, aby siac groze, znieszczenie i zamet w umyslach mlodych grafikow amatorow :P ja to juz nawet nie szukam wlasnej szczeki ktora mi opadla juz jakis czas temu i wyladawala w piwnicy (a mieszkam na 10tym petrze)... teraz musze przyjmowac pokarm dozylnie... wiec strzezcie sie, bo to wyslannik sil nieczystych :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 15 Marzec 2005 Share Napisano 15 Marzec 2005 chodza tez plotki ze bzyku przymierza sie do organiki. przerzuci sie z technicznych nurbsow na modelowanie postaci w xsi. wtedy to sie zacznie jazda :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 15 Marzec 2005 Share Napisano 15 Marzec 2005 Ostatnie dwa renderki miodne a zwłaszcza ten ostatni (sam nie wiem czemu za nim tak opsesyjnie szaleje może jestem głupi) nie moge się doczekać finalnych renderów ale także mam wielką nadzieje że nie będziesz się za bardzo spieszył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi