Napisano Wczoraj o 19:38 1 dn Autor 1 minute ago, adek said:Ale to jest oficjalny trailer? 🤯tak :)a tu screeny jak to wygląda w grze :P Aquatica - ARK Expansion Map on Steam Edytowane wczoraj o 19:53 1 dn przez Destroyer
Napisano Wczoraj o 19:57 1 dn 20 minutes ago, adek said:Ale to jest oficjalny trailer? 🤯Ciezko uwierzyc, nie? A jednak. Nie byloby gownoburzy az takiej jakby to byl jakis tam fan made slopik.21 minutes ago, Destroyer said:a tu screeny jak to wygląda w grze :P Edytowane wczoraj o 20:01 1 dn przez Nezumi
Napisano Wczoraj o 20:22 1 dn I to pokazali na dużej konferencji. To faktycznie chyba jakiś test społeczny
Napisano Wczoraj o 20:36 1 dn Najlepsze, ze nawet jakby ten filmik byl swiatowej klasy animacja z Blur Studio czy jakichs innych wymiataczy - to na co niby liczyli biorac pod uwage jak wyglada gra? 😂 Patrzac na te wszystkie genialne posuniecia w niektorych studio odnosze wrazenie ze kieruja nimi debile. A w zwiazku z powyzsza konkluzja wykluczam test spoleczny. Stawiam na stara, dobra chciwosc i glupote.
Napisano 23 godziny temu23 godz 3 hours ago, Nezumi said:Przenikajace sie, blobowate dlonie pana na poczatkuAkurat to jedno jest z gry. Przynajmniej tak zaczyna się rozgrywka. Nie chce mi się teraz instalować, żeby porównać, czy to na pewno to samo, czy też "upiększone" AI.A generalnie ten developer już sporo napsuł krwi graczom tej serii zarówno poprzez to, jak traktował tę część ale także jej kontynuację, więc ten fakap trochę wpisuję się w jego sygnaturę. Nawet nie jestem zaskoczony. ;)Nie śledziłem mocno, bo grałem tylko trochę single, a afery były głównie na multi. Kojarzę m.in zamykanie serwerów jedynki, jak wychodziła kontynuacja, banowanie graczy na oficjalnych serwerach jak im za dobrze szło w pvp względem grup, gdzie członkami byli moderatorzy serwerów. Sprzedaż dwójki też miała jakieś haczyki, które wywołały hejt, już nie pamiętam dokładnie co to było. Edytowane 23 godziny temu23 godz przez VGT
Napisano 23 godziny temu23 godz 1 minute ago, VGT said:Akurat to jedno jest z gry. Przynajmniej tak zaczyna się rozgrywka.nie nie, mowie o tym ejajowym panu co plynie pozniej. To z gry to znam.(chcialem cos dopisac i reportnalem swojego posta :D )o tym mowilem: Edytowane 23 godziny temu23 godz przez Nezumi
Napisano 23 godziny temu23 godz Oczywiście to są szachy 5D, wielki test prowadzony przez najświatlejsze umysły, nic nie rozumiecie ludzie małej wiary!
Napisano 22 godziny temu22 godz Autor Ta różnica między wygenerowanym kontenerem video a screenami z gry przypomina mi inną perełkę w klasycznym stylu over promise under deliver ;)
Napisano 11 godzin temu11 godz 15 godzin temu, Nezumi napisał:a moze scena kiedy w podwodnym swiecie koles idzie sobie jakby byl na powierzchni a co najlepsze pod woda jest tez... jezioro?mogliby zrobić grę Spongebob Squarepants i nie byłoby sprawy...
Napisano 3 godziny temu3 godz 7 hours ago, EthicallyChallenged said:mogliby zrobić grę Spongebob SquarepantsDokladnie z tym mi sie skojarzylo tez :D
Napisano 1 godzinę temu1 godz Mialo byc 5 lat i juz myslalem ze brakuja 2 lata tylko a tu 8-10 lat? Ale ze od teraz czy mozna te 3 lata odliczyc? Bo jak odlicze te 3 lata od 8 to... znowu mamy 5 lat jeszcze 🤣I wszystko sie zgadza - zawsze jestesmy o 5 lat od ejaj rewoluszion. Edytowane 1 godzinę temu1 godz przez Nezumi