Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,4k
  • Wyświetleń 57,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano
20 minutes ago, adek said:

Ale to jest oficjalny trailer? 🤯

Ciezko uwierzyc, nie? A jednak. Nie byloby gownoburzy az takiej jakby to byl jakis tam fan made slopik.

21 minutes ago, Destroyer said:

a tu screeny jak to wygląda w grze :P

Edytowane przez Nezumi

Napisano

Najlepsze, ze nawet jakby ten filmik byl swiatowej klasy animacja z Blur Studio czy jakichs innych wymiataczy - to na co niby liczyli biorac pod uwage jak wyglada gra? 😂

Patrzac na te wszystkie genialne posuniecia w niektorych studio odnosze wrazenie ze kieruja nimi debile. A w zwiazku z powyzsza konkluzja wykluczam test spoleczny. Stawiam na stara, dobra chciwosc i glupote.

Napisano
3 hours ago, Nezumi said:

Przenikajace sie, blobowate dlonie pana na poczatku

Akurat to jedno jest z gry. Przynajmniej tak zaczyna się rozgrywka. Nie chce mi się teraz instalować, żeby porównać, czy to na pewno to samo, czy też "upiększone" AI.

A generalnie ten developer już sporo napsuł krwi graczom tej serii zarówno poprzez to, jak traktował tę część ale także jej kontynuację, więc ten fakap trochę wpisuję się w jego sygnaturę. Nawet nie jestem zaskoczony. ;)

Nie śledziłem mocno, bo grałem tylko trochę single, a afery były głównie na multi. Kojarzę m.in zamykanie serwerów jedynki, jak wychodziła kontynuacja, banowanie graczy na oficjalnych serwerach jak im za dobrze szło w pvp względem grup, gdzie członkami byli moderatorzy serwerów. Sprzedaż dwójki też miała jakieś haczyki, które wywołały hejt, już nie pamiętam dokładnie co to było.

Edytowane przez VGT

Napisano
1 minute ago, VGT said:

Akurat to jedno jest z gry. Przynajmniej tak zaczyna się rozgrywka.

nie nie, mowie o tym ejajowym panu co plynie pozniej. To z gry to znam.

(chcialem cos dopisac i reportnalem swojego posta :D )

o tym mowilem:

Screenshot 2025-03-20 153003.jpg

Edytowane przez Nezumi

Napisano

Oczywiście to są szachy 5D, wielki test prowadzony przez najświatlejsze umysły, nic nie rozumiecie ludzie małej wiary!

9o2tx5.jpg

Napisano
  • Autor

Ta różnica między wygenerowanym kontenerem video a screenami z gry przypomina mi inną perełkę w klasycznym stylu over promise under deliver ;)

Napisano
7 hours ago, EthicallyChallenged said:

mogliby zrobić grę Spongebob Squarepants

Dokladnie z tym mi sie skojarzylo tez :D

Napisano

Mialo byc 5 lat i juz myslalem ze brakuja 2 lata tylko a tu 8-10 lat? Ale ze od teraz czy mozna te 3 lata odliczyc? Bo jak odlicze te 3 lata od 8 to... znowu mamy 5 lat jeszcze 🤣

I wszystko sie zgadza - zawsze jestesmy o 5 lat od ejaj rewoluszion.

Edytowane przez Nezumi