Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,4k
  • Wyświetleń 122,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jakieś z 15 lat temu coś tam do jakiejś dziewczyny zagadałem i gdy zapytała czym się zajmuję to zażartowałem, że jestem artystą a jej pierwsza reakcja ale masz pieniądze? nie jesteś biedny? bo ja chcę

• Twórcze_Ślady.mp3   Szept_Cyfrowych_Snów.mp3   Nuta_Max3d.mp3   Nocne_Konwersacje.mp3    

• EthicallyChallenged
    EthicallyChallenged

Co to K U R W A J E S T ? ! ! ! ! ! 1

Posted Images

Napisano
  • Autor
WEBZERO
No image preview

Pierwsza w Polsce kradzież głosu! Znany lektor pozywa fir...

Firma produkująca szamba miała wykorzystać w reklamie syntetyczną kopię jego głosu bez jakiejkolwiek zgody.

Napisano
28 minut temu, Destroyer napisał(a):
WEBZERO
No image preview

Firma produkująca szamba miała wykorzystać w reklamie syntetyczną kopię jego głosu bez jakiejkolwiek zgody.

A widziałeś to. Mendy jebane, przerabiają zdjęcia żarcia za pomocą Ai by odzyska hajs. Tutaj gość o tym mówi.

Napisano
  • Autor
18 minutes ago, Kalberos said:

A widziałeś to. Mendy jebane, przerabiają zdjęcia żarcia za pomocą Ai by odzyska hajs. Tutaj gość o tym mówi.

No zobacz 4 psoty wcześniej to linkowałem to :)

Napisano
1 hour ago, Destroyer said:

Ach ten ponadczasowy klasyk, dzięki za przypomnienie :D

33 minutes ago, Kalberos said:

WEBZERO
No image preview

I bardzo dobrze, że takie akcje się dzieją, obnaża to ogólną chujowość ejaja, a zalet próżno szukać. W ostatnich miesiącach coś ucichły zachwyty, a kolejnych gamechangerów i futureisnowów jakby mniej, za to wkurwu i zmęczenia slopem więcej. Teraz to chyba tylko wielkie korpo i scamerzy najbardziej się jarają tym gównem, co wiele mówi o tych pierwszych

Edytowane przez SebastianSz

Napisano
  • Autor
1 hour ago, SebastianSz said:

Teraz to chyba tylko wielkie korpo i scamerzy najbardziej się jarają tym gównem

korpo i scamerzy

giphy-1.gif

Napisano

Jedyny problem jaki maja korpo i tech brosi to realia. Nie mamy i nigdy nie mielismy AI. A patrzac na to co robia ci na gorze i jak reaguja na to ci zwykli na dole to nigdy nie bedziemy mieli. Jestesmy banda glupcow udajaca przed samymi soba jacy to madrzy jestesmy.

Wspaniale naiwnosc i oklamywanie sie ilustruje taka zabawna historia. W roku 2005 pan Ray Kurzweil - naukowiec, futurysta, wynalazca, pisarz, absolwent Massachusetts Institute of Technology - napisal taka oto ksiazke:

Cover of The Singularity is Near

Niespelna 20 lat pozniej, w roku 2024 napisal kolejna, z pewnoscia wartosciowa i niezwykle madra pozycje:

undefined

No.

To tyle, dziekuje za uwage.

Napisano
  • Autor
7 minutes ago, EthicallyChallenged said:

coraz częściej już nie muszę sprawdzać na Wikipedii Early Life, ani jak autor wygląda, wystarczy mi tytuł książki i nazwisko autora.

80a.jpg

matrix-the.gif

Napisano
  • Autor
58 minutes ago, EthicallyChallenged said:

hahahaha typ tam napisał "kejsy", używając angielskiego słowa "case" i pisząc fonetycznie po polsku angielskie słowo, zamiast po prostu napisać "przypadek" czy coś. Co oni tam ćpają na tym linkedinie? :D

Jak czujesz się na siłach to wejdż na linekd in i poczytaj chwilę i zobaczysz jaki korpo brainrot shitshow dla zakłamanych spierdolin tam jest :) Nie polecam ale czasem trzeba zobaczyć na własne oczy ten upadek

Napisano
2 minuty temu, Destroyer napisał:

Jak czujesz się na siłach to wejdż na linekd in i poczytaj chwilę i zobaczysz jaki korpo brainrot shitshow dla zakłamanych spierdolin tam jest :) Nie polecam ale czasem trzeba zobaczyć na własne oczy ten upadek

odpadłem z obiegu jak lata temu był mem "czelendżować", ciekawe, jak się to rozwinęło przez te ostatnie 10 lat :D Poczytam

Napisano

Jakiś czas temu, mój szefunio przekonał mnie, że muszę mieć konto na li, broniłem się 2 lata, potem uległem, nic nie pisałem nic nie robiłem tam, po prostu miałem... ale czasem jak tam wlazłem, to oczy piekły od tego szamba... nie wierzę, że jest coś gorszego od li, to jest najgorszy "social" brainrot ever... ale, że tak powiem, ciągnie swój do swego.

"Kto tam postuje tego ja nie szanuję." Parafrazując klasyka.

Ale pamiętam, że parę filmików jak poniżej obejrzałem, już lata temu, więc nie wiem skąd akurat teraz taka obserwacja @Kalberos , to zawsze był ściek.

https://www.youtube.com/results?search_query=linked+in+worst+social+media

Napisano

Ja nawet nie wiedziałem, że tam w ogóle jest jakiś social, myślałem, że to tylko do statycznego wrzucania swojego CV i jakiś job board. Czemu mnie oświeciliście, teraz mi gorzej tylko :(

Napisano

korpo brainrot shitshow dla zakłamanych spierdolin

Nie musisz się tak starać, to nie ma sensu 🤣

Napisano
6 minut temu, SebastianSz napisał(a):

Ja nawet nie wiedziałem, że tam w ogóle jest jakiś social, myślałem, że to tylko do statycznego wrzucania swojego CV i jakiś job board. Czemu mnie oświeciliście, teraz mi gorzej tylko :(

Kiedyś tak bylo. Teraz nawet slit dziubki sie pojawiaja. Wszedzie babska te swoje dyrdymaly wpierdola. To samo kurła z polityka. Nie ma juz miejsca bez tego syfu.

29 minut temu, kengi napisał(a):

Jakiś czas temu, mój szefunio przekonał mnie, że muszę mieć konto na li, broniłem się 2 lata, potem uległem, nic nie pisałem nic nie robiłem tam, po prostu miałem... ale czasem jak tam wlazłem, to oczy piekły od tego szamba... nie wierzę, że jest coś gorszego od li, to jest najgorszy "social" brainrot ever... ale, że tak powiem, ciągnie swój do swego.

"Kto tam postuje tego ja nie szanuję." Parafrazując klasyka.

Ale pamiętam, że parę filmików jak poniżej obejrzałem, już lata temu, więc nie wiem skąd akurat teraz taka obserwacja @Kalberos , to zawsze był ściek.

https://www.youtube.com/results?search_query=linked+in+worst+social+media

Wiesz no mi sie przydalo pozyskac tam kilkunastu klientow. Glownie ta strone mialem w celu pokazania swojego CV. Bo po 15 latach pracy w branzy ktos o CV poprosil xD co mnie wyjebalo z korkow. No niestety robi sie tam coraz wiekszy shit jak wszedzie

Napisano
  • Autor

Wszedłem na tego linkedina z link i od razu dostałem meila z zachętą do grania w gry :D serio jak facebook tylko nie mają nawet farmvila tylko jakieś gówna :D

2025-11-26-23-09-54-Settings.jpg

oh you sweet sweet summer child :D