Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Jeszcze jeden Guybrush, tym razem generowany z czterech widoków. Można linkować, więc tutaj linki:

https://3d.hunyuan.tencent.com/share?shareId=8b592e4b-76c7-42c9-8e89-63b51a759712

https://3d.hunyuan.tencent.com/share?shareId=1464074b-2771-4825-8d23-940675808bc2

Oferują też opcję rigowania, zatem tu animowana wersja:

https://3d.hunyuan.tencent.com/share?shareId=b76bcbfd-2b63-423c-83c7-425bf9fda82e

threepwood_01.jpg

Co ciekawe jeszcze bardziej kanciasty wyszedł. Pomimo że wygląda jak lowpoly to ma tak na prawdę pół miliona trójkątów:

threepwood_wire.jpg

Efekt jest podobny do skanów 3d. Filiżanka z galerii. To jest zdjęcie które ktoś wrzucił:

Przechwytywanie.JPG

Wygenerowany model:

tencent_cup_3d.JPG

cup_solid.jpg

cup_wire.jpg

Ściągnięty plik .glb ma materiał PBR z dwiema teksturami: jedną z kolorem i drugą z Roughness na zielonym kanale i Metallic na niebieskim:

cup_metalness.JPG

cup_render.jpg

@Nezumi Te klipy wyborcze to mniej więcej poziom fejsbukowego AI slopu z krewetkowym Jezusem na czele.

Edytowane przez Tvaroog

• Odpowiedzi 1,7k
  • Wyświetleń 64,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Twórcze_Ślady.mp3   Szept_Cyfrowych_Snów.mp3   Nuta_Max3d.mp3   Nocne_Konwersacje.mp3    

• EthicallyChallenged
    EthicallyChallenged

no bez kitu, to nawet nie jest żart, jest obraźliwy nie tylko dla Chrześcijan, taki jest denny. Już ja potrafię lepiej, paczcie: Dlaczego Muhammad nie mógł grać w koszykówkę? Bo zawsze siedział w kozi

Posted Images

Napisano
  • Autor

@Nezumi

giphy.gif

Nie wiem co gorsze to co widzę czy to co słyszę. Wiem, że ma to być prześmiewcza parodia i dlatego też "kandyduje" ale niewiele się to różni od prawdziwych wyścigów do koryta. Już wystarczy, że na ulicy patrzą z plakatów te mordy patusów i gangusów to nawet z prywatnych balkonów betonowych gett dla biedoty straszą całe w serduszkach. Ale jeszcze trochę i tym razem po wyborach to na pewno będzie lepiej, tym razem jak z komunizmem na pewno się uda bo do tej pory to nie była prawdziwa demokracja, pełnia władzy i rzeka dobrobytu w końcu zacznie płynąć. I tak całe życie PRL 2.0 Państwo z dykty odc. 2137 :)

IMG-20250415-143403.jpg

tu jeszcze kamerka skierowana na plakat żeby chronić czaskoskiego przed wrogiem narodu :D

Napisano
1 hour ago, Destroyer said:

Wiem, że ma to być prześmiewcza parodia

Powiem szczerze, ze patrzac na to co ludzie robia, to nie wiedzialem :D

Napisano
  • Autor
7 hours ago, Nezumi said:

Powiem szczerze, ze patrzac na to co ludzie robia, to nie wiedzialem :D

Jeszcze mnie tak dawno podobnie wyglądały normalne spoty wyborcze więc można się pomylić :) Tylko to "niedawno" to niekoniecznie to samo znaczy dla każdego, ze 2-3 miesiące temu gadałem z chłopakiem 25lat i coś tam wspominam co było nie tak dawno w 2015 czy coś a on takie zdziwienie w głosie, że 10 lat to przecież bardzo dawno, i tak to powiedział jakby to była inna epoka :D Dla niego to pól życia temu a pierwszej połowy w większości i tak nie pamięta a jak pamięta to nie to co się działo w większej skali więc tamte czasy mogą być i na równi z dinozaurami :). Dla mnie dawno to lata 90-te gdy w Polsce była jeszcze jawna gangsterka na ulicach a nie jak teraz tylko w polityce, bankowości, urzędach i nieruchomościach :)