Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano
  • Autor
57 minutes ago, Nezumi said:

Problemik taki malenski widze w "We’ve contacted Chaos to ask what data sets the new AI models were trained on, and how the new AI services will be priced once they leave beta, and will update if we hear back.".

2025-07-21-21-45-01-Photo-Google-Photos-

• Odpowiedzi 2k
  • Wyświetleń 92,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

Nie jest to jakos zaskakujace. Ale jak jakis szaraczek cos spiraci... UO MATKO! ZLODZIEJ! Okrada korporacje srajace miliardami!

Rules for thee not for me.

A odpowiedz bedzie pewnie kolejna salatka slowna, bo wszyscy wiedza ze ejaje sa trenowane na czym tylko sie da - legalne czy nie. A jak ktos sie zacznie dopytywac to rece w gore wyrzuca i podniosa lament, ze sie INNOWACYJNOSC chce ograniczac! I ze jak nie pozwoli sie im krasc danych i zarabiac na tym to CHINY przeskocza wszystkich!

I takie pier...nie o Szopenie w kolko...

Tymczasem wychodzi REWOLUCYJNY!!!!! chat GPT-5 ktory po osuszeniu kilku wiosek wyplul bezsensowne wykresy na temat samego siebie, ktore pokazano na prezentacji bez sprawdzania, bo kto by tam mial czas, jak trzeba liczyc miliardy od inwestorow.

A juz czysta poezja jest ze "halucynacje" pojawily sie w tekstach majacych udowadniac ze jest mniej "halucynacji". Pewnie potrzebuja jeszcze troche miliardow dolarow zeby to dopiescic.

Troche to wszystko przypomina ogladanie grupy oblakanych pacjentow szpitala psychiatrycznego i probe znalezienia logicznej motywacji w ich szalenstwie. I tylko przeraza, ze jest (i bedzie) na sile wciskane to gdzie tylko sie da...

Edytowane przez Nezumi

Napisano
20 minutes ago, operonxyz said:

"Twórczość" tzn. kradzież AI zazwyczaj się kojarzy z kiczem i tandetom ale to co udało się ukraść gościowi z kanału Doopiidoo na YT jest całkiem ok moim skromnym zdaniem ! https://www.youtube.com/@Doopiidoo/shorts

Eee gusta są rózne i w ogóle, ale to zwykły randomowy slop. Taka mózgojebna randomowość była fajna, kiedy ktoś naprawdę musiał mieć nierówno pod sufitem, żeby wpadać na odjechane pomysły i je realizować, a dzisiaj to po prostu seria przypadkowych promptów jakie można klepać tonami.

Napisano

Widać, że ejaj popycha ludzkość do przodu. Intryguje, powoduje niespotykane do tej pory rozkminy. Myślę, że dzięki takim budującym i ciekawym "rozmowom" ludzkość powstanie z kolan i czeka nas świetlana przyszłość. Może to nie AGI ale iskra boża niewątpliwie. Niczym jabłko uderzające w łeb pewnego alchemika zapoczątkuje rewolucję co najmniej jak principia mathematica. Widzę to i nie mogę się doczekać... na szczęście wystarczy 5 lat, także już niedługo.

Napisano
  • Autor

Szukam innowacyjnego pomysłu na dopłaty z kpo, maszyna do waty cukrowej i krzesło do masażu w zakładzie pogrzebowym żeby się rozluźnić i osłodzić sytuację już dostało, to i na handel małpim gównem pewnie by się dało z pół miliona wyrwać :)

Napisano

@Destroyer normalnie gamechanger i nic już nie będzie takie samo chociaż to dopiero początek! Nieuchronny postęp jest zaraz za rogiem, a Lamborghini czekają już na earlyadopterów

Napisano
  • Autor

@SebastianSz pomyślałem, że może jednak zrobić jak czat radzi i potraktować to bardziej symbolicznie i marketingowo, dodać jaką s nową technologię ja blockchain, generative ai, web 3.0, metaverse, multi level marketing no i uświadomiłem sobie że zatoczyłem koło i handel małpim gównem już był :D

1-1-Pv-IPL34-RNEZyys-Lkz-Elg-Q.png

Napisano

Kolejny class action.

Simply put, "there is no realistic pathway to resolving these issues in a common way," advocates said, despite the district court seeing a common question in Anthropic downloading all their books. And authors ultimately risk sustaining the cloud of uncertainty over AI training on copyrighted materials by seeking a path likely to force settlements.

Dla mnie to brzmi jak przyznanie się do winy

Cały artykuł:

Ars Technica
No image preview

AI industry horrified to face largest copyright class act...

Copyright class actions could financially ruin AI industry, trade groups say.
Napisano

Zajebiscie drogi domek z kart.

Najlepsze jest to, ze ukradli wszystko co tylko sie dalo, wpakowali miliardy i nadal kiepawo to dziala wszystko 🤣🤣🤣