Napisano 19 Grudzień 200420 l Autor To ucho to faktycznie poprawię, bo mnie też wnerwia. Niestety w jeden dzień to za dużo poprawić się już nie da :( . Ktoś już gdzieś powiedział, że niestety deadline zabija twórczy proces rozwoju pracy :(
Napisano 21 Grudzień 200420 l Autor Dzięki! :) Poprawiłem trochę to ucho, a właściwie to je na nowo zrobiłem: Pozdrawiam!
Napisano 21 Grudzień 200420 l jeszcze popraw ucho bo to nadal nie to ... texturka bardzo mila, ale jeszcze obadaj oko :)
Napisano 22 Grudzień 200420 l może jakiś mały zarost.... model super ale jeszcze musisz dłużej posiedzieć na teksturkach... Powodzenia
Napisano 22 Grudzień 200420 l Autor Poprawiłem trochę textury i materiały twarzy i oczu. Cóż pomęczę jeszcze to ucho... Pozdrawiam!
Napisano 22 Grudzień 200420 l znalazlem blad: ma przekrzywiony krzyz :P a tak na serio to super praca, gratuluje, hitler jak żywy
Napisano 22 Grudzień 200420 l Moim zdaniem na w miejscu gdzie zaznaczyłem czerwonymi kółczekami spodnie nie naturalnie się układają- poprostu jak by tam nie wiem co było. Na twoich ostatnich renderach oczka mu sie świecą jakby Adolf przed momentem 0,5 Litra wypił albo sie naćpał czegoś :) Po za tym wszystko jest spox POZDRO...
Napisano 22 Grudzień 200420 l głowa wyszła ci zarombiscie. nie podoba mi sie mundur wyglada jak z "medal of honor" strasznie płaski i cienki
Napisano 24 Grudzień 200420 l I zastanawia mnie jeszcze jedno dlaczego ta praca nie ma żadnej gwiazdki? Coś moderatorzy zasypiają :/
Napisano 24 Grudzień 200420 l I zastanawia mnie jeszcze jedno dlaczego ta praca nie ma żadnej gwiazdki? Coś moderatorzy zasypiają :/ Nie moderatorzy tylko userzy zapominaja zeby oceniac watki i dlatego nie ma gwiazdek , prawy gorny rog wybierasz ocen watek i ilosc gwiazdek :) Odemnie 6 gwiazdek :) zeby jeszcze Cie zmusic do polepszenia modelu
Napisano 24 Grudzień 200420 l no to na razie 4 gwiazdki .Jak bedzie otoczenie wpisze 5,bo sam hitlerk jest juz na 5
Napisano 25 Grudzień 200420 l tak tak wpiszesz 5 tylko szkoda ze nie mozna zmieniac swojej oceny ELO888
Napisano 25 Grudzień 200420 l Autor Nie no tym razem to mnie języka w gębie zabrakło... ( a w zasadzie siły w palcach nad klawiaturą :D ) Powiem jedno... To prawdziwy zaszczyt być tak wysoko ocenionym na tymże forum i jestem niezmiernie zadowolony. Cóż mogę dodać... jedyne co mi się teraz nasuwa to... dziękuję!!!!!!! Nie dawałem jakiś czas już znaku życia bo wciąż poprawiam coś tu i tam słuchając Waszych sugestii... bądź też nie :), ale też są przecież święta no i się człowiek troszkę polenił :P Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję - wkrótce update.
Napisano 28 Grudzień 200420 l Autor No to update... Tym razem czarnobiały. Pogrzebałem trochę (w uchu?) przy uchu jak sugerowaliście i nałożyłem wreszcie texturę dłoni, ale muszę ją jeszcze zbumpmapować.
Napisano 28 Grudzień 200420 l ahhh... o mało co nie rozwaliłem monitora z mojego garanda :] piękny model, bestia postać
Napisano 28 Grudzień 200420 l az sie wierzyc nie chce, ze to wszystko na naszych oczach powstalo - be my master! :D
Napisano 8 Styczeń 200520 l Autor Witajcie ponownie po długiej przerwie. Wreszcie skończyłem! Tym razem już nieodwołalnie. Co prawda już ze 2 tygodnie temu, ale byłem ostatnio zajęty i nie miałem kiedy tego zamieścić. Dzięki za wasze opinie i sugestie, gdyż były bardzo pomocne. No to czas na ostatnią porcję renderów. W finished zamieszczę jak już mój kumpel z zespołu go zriguje, bo w takiej śmisznej pozie to nie wypada ;) Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam! 1)
Napisano 8 Styczeń 200520 l No ładnie wyszedł:) Az chce sie mu dac w morde:P Jedyną rzeczą, do której się przyczepie są materiały "materiałowe". Niezbyt naturalnie wyszły wg mnie. Ale jeśli ujęcia będą stylizowane na stare i podniszczone taśmy to tego nie będzie widac:)
Napisano 12 Luty 200520 l Autor Bardzo Wam dziękuję za komentarze! http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=189437#post189437 Model umieszczony w pracach ukończonych. Pozdrawiam!