Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  • Autor

To ucho to faktycznie poprawię, bo mnie też wnerwia. Niestety w jeden dzień to za dużo poprawić się już nie da :( . Ktoś już gdzieś powiedział, że niestety deadline zabija twórczy proces rozwoju pracy :(

• Odpowiedzi 128
  • Wyświetleń 18,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Dzięki! :)

Poprawiłem trochę to ucho, a właściwie to je na nowo zrobiłem:

Pozdrawiam!

Napisano

może jakiś mały zarost....

model super ale jeszcze musisz dłużej posiedzieć na teksturkach...

Powodzenia

Napisano
  • Autor

Poprawiłem trochę textury i materiały twarzy i oczu. Cóż pomęczę jeszcze to ucho...

Pozdrawiam!

Napisano

znalazlem blad: ma przekrzywiony krzyz :P

a tak na serio to super praca, gratuluje, hitler jak żywy

Napisano

Moim zdaniem na w miejscu gdzie zaznaczyłem czerwonymi kółczekami spodnie nie naturalnie się układają- poprostu jak by tam nie wiem co było.

Na twoich ostatnich renderach oczka mu sie świecą jakby Adolf przed momentem 0,5 Litra wypił albo sie naćpał czegoś :)

Po za tym wszystko jest spox

POZDRO...

Napisano

głowa wyszła ci zarombiscie. nie podoba mi sie mundur wyglada jak z "medal of honor" strasznie płaski i cienki

Napisano

I zastanawia mnie jeszcze jedno dlaczego ta praca nie ma żadnej gwiazdki? Coś moderatorzy zasypiają :/

Napisano
I zastanawia mnie jeszcze jedno dlaczego ta praca nie ma żadnej gwiazdki? Coś moderatorzy zasypiają :/

Nie moderatorzy tylko userzy zapominaja zeby oceniac watki i dlatego nie ma gwiazdek , prawy gorny rog wybierasz ocen watek i ilosc gwiazdek :)

Odemnie 6 gwiazdek :) zeby jeszcze Cie zmusic do polepszenia modelu

Napisano

no to na razie 4 gwiazdki .Jak bedzie otoczenie wpisze 5,bo sam hitlerk jest juz na 5

Napisano
  • Autor

Nie no tym razem to mnie języka w gębie zabrakło... ( a w zasadzie siły w palcach nad klawiaturą :D ) Powiem jedno...

To prawdziwy zaszczyt być tak wysoko ocenionym na tymże forum i jestem niezmiernie zadowolony. Cóż mogę dodać... jedyne co mi się teraz nasuwa to... dziękuję!!!!!!!

Nie dawałem jakiś czas już znaku życia bo wciąż poprawiam coś tu i tam słuchając Waszych sugestii... bądź też nie :), ale też są przecież święta no i się człowiek troszkę polenił :P

Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję - wkrótce update.

Napisano
  • Autor

No to update...

Tym razem czarnobiały. Pogrzebałem trochę (w uchu?) przy uchu jak sugerowaliście i nałożyłem wreszcie texturę dłoni, ale muszę ją jeszcze zbumpmapować.

Napisano

ahhh... o mało co nie rozwaliłem monitora z mojego garanda :]

piękny model, bestia postać

Napisano

az sie wierzyc nie chce, ze to wszystko na naszych oczach powstalo - be my master! :D

Napisano
  • Autor

Witajcie ponownie po długiej przerwie. Wreszcie skończyłem! Tym razem już nieodwołalnie. Co prawda już ze 2 tygodnie temu, ale byłem ostatnio zajęty i nie miałem kiedy tego zamieścić. Dzięki za wasze opinie i sugestie, gdyż były bardzo pomocne.

No to czas na ostatnią porcję renderów. W finished zamieszczę jak już mój kumpel z zespołu go zriguje, bo w takiej śmisznej pozie to nie wypada ;)

Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam!

1)

Napisano

No ładnie wyszedł:) Az chce sie mu dac w morde:P Jedyną rzeczą, do której się przyczepie są materiały "materiałowe". Niezbyt naturalnie wyszły wg mnie. Ale jeśli ujęcia będą stylizowane na stare i podniszczone taśmy to tego nie będzie widac:)