ArTooRo Napisano 19 Grudzień 2004 Autor Napisano 19 Grudzień 2004 To ucho to faktycznie poprawię, bo mnie też wnerwia. Niestety w jeden dzień to za dużo poprawić się już nie da :( . Ktoś już gdzieś powiedział, że niestety deadline zabija twórczy proces rozwoju pracy :(
KLICEK Napisano 21 Grudzień 2004 Napisano 21 Grudzień 2004 Arto0ro widze ze pracujemy dla tych samych ludzi :)
ArTooRo Napisano 21 Grudzień 2004 Autor Napisano 21 Grudzień 2004 Dzięki! :) Poprawiłem trochę to ucho, a właściwie to je na nowo zrobiłem: Pozdrawiam!
KLICEK Napisano 21 Grudzień 2004 Napisano 21 Grudzień 2004 jeszcze popraw ucho bo to nadal nie to ... texturka bardzo mila, ale jeszcze obadaj oko :)
Vorek Napisano 22 Grudzień 2004 Napisano 22 Grudzień 2004 Super model, super teksturki, hitler jak żywy :)
Luke3D Napisano 22 Grudzień 2004 Napisano 22 Grudzień 2004 może jakiś mały zarost.... model super ale jeszcze musisz dłużej posiedzieć na teksturkach... Powodzenia
ArTooRo Napisano 22 Grudzień 2004 Autor Napisano 22 Grudzień 2004 Poprawiłem trochę textury i materiały twarzy i oczu. Cóż pomęczę jeszcze to ucho... Pozdrawiam!
chudy Napisano 22 Grudzień 2004 Napisano 22 Grudzień 2004 znalazlem blad: ma przekrzywiony krzyz :P a tak na serio to super praca, gratuluje, hitler jak żywy
inespew Napisano 22 Grudzień 2004 Napisano 22 Grudzień 2004 Moim zdaniem na w miejscu gdzie zaznaczyłem czerwonymi kółczekami spodnie nie naturalnie się układają- poprostu jak by tam nie wiem co było. Na twoich ostatnich renderach oczka mu sie świecą jakby Adolf przed momentem 0,5 Litra wypił albo sie naćpał czegoś :) Po za tym wszystko jest spox POZDRO...
Pierzak Napisano 22 Grudzień 2004 Napisano 22 Grudzień 2004 głowa wyszła ci zarombiscie. nie podoba mi sie mundur wyglada jak z "medal of honor" strasznie płaski i cienki
max_1989 Napisano 24 Grudzień 2004 Napisano 24 Grudzień 2004 I zastanawia mnie jeszcze jedno dlaczego ta praca nie ma żadnej gwiazdki? Coś moderatorzy zasypiają :/
KLICEK Napisano 24 Grudzień 2004 Napisano 24 Grudzień 2004 I zastanawia mnie jeszcze jedno dlaczego ta praca nie ma żadnej gwiazdki? Coś moderatorzy zasypiają :/ Nie moderatorzy tylko userzy zapominaja zeby oceniac watki i dlatego nie ma gwiazdek , prawy gorny rog wybierasz ocen watek i ilosc gwiazdek :) Odemnie 6 gwiazdek :) zeby jeszcze Cie zmusic do polepszenia modelu
tomek Napisano 24 Grudzień 2004 Napisano 24 Grudzień 2004 no to na razie 4 gwiazdki .Jak bedzie otoczenie wpisze 5,bo sam hitlerk jest juz na 5
KLICEK Napisano 25 Grudzień 2004 Napisano 25 Grudzień 2004 tak tak wpiszesz 5 tylko szkoda ze nie mozna zmieniac swojej oceny ELO888
Webmaster Napisano 25 Grudzień 2004 Napisano 25 Grudzień 2004 O kurcze...... Poprostu super , bajer , extra ;)))))))))))))))))))))
ArTooRo Napisano 25 Grudzień 2004 Autor Napisano 25 Grudzień 2004 Nie no tym razem to mnie języka w gębie zabrakło... ( a w zasadzie siły w palcach nad klawiaturą :D ) Powiem jedno... To prawdziwy zaszczyt być tak wysoko ocenionym na tymże forum i jestem niezmiernie zadowolony. Cóż mogę dodać... jedyne co mi się teraz nasuwa to... dziękuję!!!!!!! Nie dawałem jakiś czas już znaku życia bo wciąż poprawiam coś tu i tam słuchając Waszych sugestii... bądź też nie :), ale też są przecież święta no i się człowiek troszkę polenił :P Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję - wkrótce update.
ArTooRo Napisano 28 Grudzień 2004 Autor Napisano 28 Grudzień 2004 No to update... Tym razem czarnobiały. Pogrzebałem trochę (w uchu?) przy uchu jak sugerowaliście i nałożyłem wreszcie texturę dłoni, ale muszę ją jeszcze zbumpmapować.
ArTooRo Napisano 28 Grudzień 2004 Autor Napisano 28 Grudzień 2004 A tutaj jeszcze inny widok. Pozdrawiam!
ognisty Napisano 28 Grudzień 2004 Napisano 28 Grudzień 2004 ahhh... o mało co nie rozwaliłem monitora z mojego garanda :] piękny model, bestia postać
Badyl Napisano 28 Grudzień 2004 Napisano 28 Grudzień 2004 az sie wierzyc nie chce, ze to wszystko na naszych oczach powstalo - be my master! :D
ArTooRo Napisano 8 Styczeń 2005 Autor Napisano 8 Styczeń 2005 Witajcie ponownie po długiej przerwie. Wreszcie skończyłem! Tym razem już nieodwołalnie. Co prawda już ze 2 tygodnie temu, ale byłem ostatnio zajęty i nie miałem kiedy tego zamieścić. Dzięki za wasze opinie i sugestie, gdyż były bardzo pomocne. No to czas na ostatnią porcję renderów. W finished zamieszczę jak już mój kumpel z zespołu go zriguje, bo w takiej śmisznej pozie to nie wypada ;) Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam! 1)
kozioo Napisano 8 Styczeń 2005 Napisano 8 Styczeń 2005 No ładnie wyszedł:) Az chce sie mu dac w morde:P Jedyną rzeczą, do której się przyczepie są materiały "materiałowe". Niezbyt naturalnie wyszły wg mnie. Ale jeśli ujęcia będą stylizowane na stare i podniszczone taśmy to tego nie będzie widac:)
ArTooRo Napisano 12 Luty 2005 Autor Napisano 12 Luty 2005 Bardzo Wam dziękuję za komentarze! http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=189437#post189437 Model umieszczony w pracach ukończonych. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi