Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Za namow膮 wielu os贸b Max3d.pl otwiera sw贸j oficjalny kana艂 na Discordzie.

D艂ugo si臋 nad tym zastanawiali艣my i zobaczymy. Chcemy te dwa 艣wiaty ze sob膮 w jaki艣 spos贸b zintegrowa膰. Spo艂eczno艣膰 b臋dzie mog艂a jeszcze lepiej si臋 zintegrowa膰. Dzi臋ki niemu b臋dziemy w stanie szybko i 艂atwo wymienia膰 si臋 wiedz膮, pomys艂ami i do艣wiadczeniami.

Aby do艂膮czy膰 do naszego community na discordzie, kliknij w ten link:聽https://discord.gg/yY29SNHRxY

Do艂膮cz do nas!

PS. Zach臋camy te偶 wszystkich z kontami tutaj do weryfikacji konta Max3D na Discordzie. Wi臋cej informacji ju偶 znajdziecie tam 馃檪

Zobacz ca艂y news

• Odpowiedzi 17
  • Wy艣wietle艅 910
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja nie korzystam nawet z discorda tylko ze skypa 馃槃

• spoko, ale wi臋cej kana艂贸w by si臋 przyda艂o na przyk艂ad "rzeczy interesuj膮ce, rzeczy zabawne" a nie tylko samo 3D

• Nie martwi was, 偶e kana艂 newsy mo偶e u艣mierci膰 ten sam tutaj na forum?聽 聽

Napisano

oh wow, super 馃檪

To zaproszenie dziwnie dzia艂a. Przechodzi do niezalogowango discorda i kaze tworzy膰 nowe konto.
Pomog艂o manualne dodanie zapruszenia z istniej膮cego ju偶 konta.聽

DK why.

Edytowane przez michalo

Napisano

Moze to tylko u mnie na Edge'u? Nie wa偶ne jak nikt inny nie zg艂asza/

Napisano

spoko, ale wi臋cej kana艂贸w by si臋 przyda艂o na przyk艂ad "rzeczy interesuj膮ce, rzeczy zabawne" a nie tylko samo 3D

Napisano
  • Autor
3 godziny temu, Destroyer napisa艂:

Ja nie korzystam nawet z discorda tylko ze skypa 馃槃

giphy.webp

giphy.webp

Te偶 nie ma wymogu. Og贸lnie to jest tak, 偶e niestety. Jak kiedy艣 FB. To tez jakby zabieranie ruchu, ale te偶 znak czasu - wiele os贸b tam b臋dzie, a ich tutaj nie b臋dzie czy nawet b臋dzie z tego korzysta艂o jak kto艣 napisa艂 - jak z IRCa (bo discord w艂a艣nie najbli偶ej do IRCa). Taki real-time.

Licze na to, 偶e tam te偶 co艣 ciekawe b臋dzie i na tej podstawie jakie艣 newsy czy ciekawe teksty, w膮tki tutaj wpadn膮. Tam jest grupa zamkni臋ta, tutaj public dla 艣wiata.聽

Napisano

Nie martwi was, 偶e kana艂 newsy mo偶e u艣mierci膰 ten sam tutaj na forum?聽

Napisano
  • Autor

Ja licz臋 na to, 偶e to b臋dzie uzupe艂nienie. W sensie je艣li kto艣 da zna膰 o czym艣 a nie da艂 tutaj - na tej podstawie b臋dzie mo偶na pisa膰 newsy.聽

Tak jak pisa艂em - jest grupa, kt贸ra tutaj nie pisze, a pisze tam i odwrotnie. Zobaczymy czy da si臋 to po艂膮czy膰.聽聽

To te偶 jest tak, 偶e discord to jest real-time. Tam wszystko jest zamkni臋te, nie pozycjonuje si臋. No taki stary IRC.

Napisano
15 hours ago, Destroyer said:

Ja nie korzystam nawet z discorda tylko ze skypa

No raczej 馃槃聽Podeslij聽 nicka na priva to Cie dodam. Wysle zyczenia swiateczne czy cos.

Nie. Nie zartuje.

Napisano

a mo偶e lepiej tutaj po prostu napisa膰 aby si臋 zweryfikowa膰 馃檪

Napisano
On 8/28/2024 at 9:49 AM, Nezumi said:

No raczej 馃槃聽Podeslij聽 nicka na priva to Cie dodam. Wysle zyczenia swiateczne czy cos.

Nie. Nie zartuje.

B臋dziesz 3 osob膮 w kontaktach 馃槃

200.webp

7s43Zd0.gif

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci