adek Napisano 27 Sierpień Napisano 27 Sierpień Za namową wielu osób Max3d.pl otwiera swój oficjalny kanał na Discordzie. Długo się nad tym zastanawialiśmy i zobaczymy. Chcemy te dwa światy ze sobą w jakiś sposób zintegrować. Społeczność będzie mogła jeszcze lepiej się zintegrować. Dzięki niemu będziemy w stanie szybko i łatwo wymieniać się wiedzą, pomysłami i doświadczeniami. Aby dołączyć do naszego community na discordzie, kliknij w ten link: https://discord.gg/QP6jR5Nn Dołącz do nas! PS. Zachęcamy też wszystkich z kontami tutaj do weryfikacji konta Max3D na Discordzie. Więcej informacji już znajdziecie tam 🙂 Zobacz cały news 3
michalo Napisano 27 Sierpień Napisano 27 Sierpień (edytowane) oh wow, super 🙂 To zaproszenie dziwnie działa. Przechodzi do niezalogowango discorda i kaze tworzyć nowe konto. Pomogło manualne dodanie zapruszenia z istniejącego już konta. DK why. Edytowane 27 Sierpień przez michalo
michalo Napisano 27 Sierpień Napisano 27 Sierpień Moze to tylko u mnie na Edge'u? Nie ważne jak nikt inny nie zgłasza/
kengi Napisano 27 Sierpień Napisano 27 Sierpień Raczej IRC... tylko, że wszystko jest pure evil 😄 A ktoś korzysta z Matrixa? Czy nawet nie słyszeli?
Destroyer Napisano 27 Sierpień Napisano 27 Sierpień (edytowane) Ja nie korzystam nawet z discorda tylko ze skypa 😄 Edytowane 27 Sierpień przez Destroyer 2 1
tr3buh Napisano 27 Sierpień Napisano 27 Sierpień spoko, ale więcej kanałów by się przydało na przykład "rzeczy interesujące, rzeczy zabawne" a nie tylko samo 3D 1
adek Napisano 27 Sierpień Autor Napisano 27 Sierpień Godzinę temu, tr3buh napisał: spoko, ale więcej kanałów by się przydało na przykład "rzeczy interesujące, rzeczy zabawne" a nie tylko samo 3D Dodaje na bieżąco 🙂
adek Napisano 27 Sierpień Autor Napisano 27 Sierpień 3 godziny temu, Destroyer napisał: Ja nie korzystam nawet z discorda tylko ze skypa 😄 Też nie ma wymogu. Ogólnie to jest tak, że niestety. Jak kiedyś FB. To tez jakby zabieranie ruchu, ale też znak czasu - wiele osób tam będzie, a ich tutaj nie będzie czy nawet będzie z tego korzystało jak ktoś napisał - jak z IRCa (bo discord właśnie najbliżej do IRCa). Taki real-time. Licze na to, że tam też coś ciekawe będzie i na tej podstawie jakieś newsy czy ciekawe teksty, wątki tutaj wpadną. Tam jest grupa zamknięta, tutaj public dla świata.
michalo Napisano 28 Sierpień Napisano 28 Sierpień Nie martwi was, że kanał newsy może uśmiercić ten sam tutaj na forum? 1
adek Napisano 28 Sierpień Autor Napisano 28 Sierpień Ja liczę na to, że to będzie uzupełnienie. W sensie jeśli ktoś da znać o czymś a nie dał tutaj - na tej podstawie będzie można pisać newsy. Tak jak pisałem - jest grupa, która tutaj nie pisze, a pisze tam i odwrotnie. Zobaczymy czy da się to połączyć. To też jest tak, że discord to jest real-time. Tam wszystko jest zamknięte, nie pozycjonuje się. No taki stary IRC.
Nezumi Napisano 28 Sierpień Napisano 28 Sierpień 15 hours ago, Destroyer said: Ja nie korzystam nawet z discorda tylko ze skypa No raczej 😄 Podeslij nicka na priva to Cie dodam. Wysle zyczenia swiateczne czy cos. Nie. Nie zartuje. 1
Wichur Napisano 28 Sierpień Napisano 28 Sierpień a może lepiej tutaj po prostu napisać aby się zweryfikować 🙂
adek Napisano 28 Sierpień Autor Napisano 28 Sierpień Zbyt łatwo. Wiadomość jest lepsza bo w razie gdy nie jestem pewien mogę dopytać na prv.
Destroyer Napisano 29 Sierpień Napisano 29 Sierpień On 8/28/2024 at 9:49 AM, Nezumi said: No raczej 😄 Podeslij nicka na priva to Cie dodam. Wysle zyczenia swiateczne czy cos. Nie. Nie zartuje. Będziesz 3 osobą w kontaktach 😄 1
adek Napisano 15 Październik Autor Napisano 15 Październik Nowy link do zaproszeń wygenerowany. Nie wiem dlaczego, ale te ... NIGDY NIEWYGASAJĄCE LINKI - wygasają! Nowy link: https://discord.gg/QP6jR5Nn 1
Rekomendowane odpowiedzi