Napisano 27 Sierpień 20241 r Za namową wielu osób Max3d.pl otwiera swój oficjalny kanał na Discordzie.Długo się nad tym zastanawialiśmy i zobaczymy. Chcemy te dwa światy ze sobą w jakiś sposób zintegrować. Społeczność będzie mogła jeszcze lepiej się zintegrować. Dzięki niemu będziemy w stanie szybko i łatwo wymieniać się wiedzą, pomysłami i doświadczeniami.Aby dołączyć do naszego community na discordzie, kliknij w ten link: https://discord.gg/yY29SNHRxYDołącz do nas!PS. Zachęcamy też wszystkich z kontami tutaj do weryfikacji konta Max3D na Discordzie. Więcej informacji już znajdziecie tam 🙂 Zobacz cały news
Napisano 27 Sierpień 20241 r oh wow, super 🙂 To zaproszenie dziwnie działa. Przechodzi do niezalogowango discorda i kaze tworzyć nowe konto. Pomogło manualne dodanie zapruszenia z istniejącego już konta. DK why. Edytowane 27 Sierpień 20241 r przez michalo
Napisano 27 Sierpień 20241 r Raczej IRC... tylko, że wszystko jest pure evil 😄 A ktoś korzysta z Matrixa? Czy nawet nie słyszeli?
Napisano 27 Sierpień 20241 r Ja nie korzystam nawet z discorda tylko ze skypa 😄 Edytowane 27 Sierpień 20241 r przez Destroyer
Napisano 27 Sierpień 20241 r spoko, ale więcej kanałów by się przydało na przykład "rzeczy interesujące, rzeczy zabawne" a nie tylko samo 3D
Napisano 27 Sierpień 20241 r Autor Godzinę temu, tr3buh napisał: spoko, ale więcej kanałów by się przydało na przykład "rzeczy interesujące, rzeczy zabawne" a nie tylko samo 3D Dodaje na bieżąco 🙂
Napisano 27 Sierpień 20241 r Autor 3 godziny temu, Destroyer napisał: Ja nie korzystam nawet z discorda tylko ze skypa 😄 Też nie ma wymogu. Ogólnie to jest tak, że niestety. Jak kiedyś FB. To tez jakby zabieranie ruchu, ale też znak czasu - wiele osób tam będzie, a ich tutaj nie będzie czy nawet będzie z tego korzystało jak ktoś napisał - jak z IRCa (bo discord właśnie najbliżej do IRCa). Taki real-time. Licze na to, że tam też coś ciekawe będzie i na tej podstawie jakieś newsy czy ciekawe teksty, wątki tutaj wpadną. Tam jest grupa zamknięta, tutaj public dla świata.
Napisano 28 Sierpień 20241 r Autor Ja liczę na to, że to będzie uzupełnienie. W sensie jeśli ktoś da znać o czymś a nie dał tutaj - na tej podstawie będzie można pisać newsy. Tak jak pisałem - jest grupa, która tutaj nie pisze, a pisze tam i odwrotnie. Zobaczymy czy da się to połączyć. To też jest tak, że discord to jest real-time. Tam wszystko jest zamknięte, nie pozycjonuje się. No taki stary IRC.
Napisano 28 Sierpień 20241 r 15 hours ago, Destroyer said: Ja nie korzystam nawet z discorda tylko ze skypa No raczej 😄 Podeslij nicka na priva to Cie dodam. Wysle zyczenia swiateczne czy cos. Nie. Nie zartuje.
Napisano 28 Sierpień 20241 r Autor Zbyt łatwo. Wiadomość jest lepsza bo w razie gdy nie jestem pewien mogę dopytać na prv.
Napisano 29 Sierpień 20241 r On 8/28/2024 at 9:49 AM, Nezumi said: No raczej 😄 Podeslij nicka na priva to Cie dodam. Wysle zyczenia swiateczne czy cos. Nie. Nie zartuje. Będziesz 3 osobą w kontaktach 😄
Napisano 15 Październik 202415 Paź Autor Nowy link do zaproszeń wygenerowany. Nie wiem dlaczego, ale te ... NIGDY NIEWYGASAJĄCE LINKI - wygasają! Nowy link: https://discord.gg/QP6jR5Nn