Napisano Niedziela o 15:204 dn Dzień dobry!Dzisiejsze, rysowane dla grupy 'Daily Spitpaint' na FBBat King
Napisano Niedziela o 18:294 dn Autor O nowe "twarze", @HollyMolly @elred . Witamy w skromnych progach i zachęcamy do aktywnego spamowania swoimi obrazkami na speedzie, a może i teczunię ktoś założy?Trochę się pobawiłem brushpackiem Wojtka Trybusa: https://krita-artists.org/t/version-6-0-of-wojtrybs-wont-teach-you-to-draw-brushpack-relased/13299
Napisano Poniedziałek o 09:093 dn Dziekuje @Kengi za mile powitanie. 😊Fajne te brushe Wojtka, szkoda, ze na Krite. Szukam wlasnie fajnych teksturek.Poranny rysunek. Zabawa z mixer brushami.
Napisano Poniedziałek o 16:053 dn Jeszcze portret do obiadu. I eksperymenty z linią. Probuje na ipad/procreate znalezc pedzel podobny do linii jak u @joshhunterblack i przyznam, ze bez sukcesow. Ktos moze uzywa procreate? Macie namiary na fajne ink peny albo jakies olowki (te w procreate maja za duzo „faktury”). Edytowane Poniedziałek o 16:273 dn przez elred
Napisano Poniedziałek o 20:133 dn Trochę głupio się czuję bi wydaje mi się że spamuje xD. Jbc może mnie ktoś wyprowadzić z błędu 🫡
Napisano Poniedziałek o 21:593 dn 1 godzinę temu, yarosh napisał(a):Trochę głupio się czuję bi wydaje mi się że spamuje xD. Jbc może mnie ktoś wyprowadzić z błędu🫡Spamuj dalej, nie przestawaj!
Napisano Wtorek o 09:512 dn 13 godzin temu, yarosh napisał:Trochę głupio się czuję bi wydaje mi się że spamuje xD. Jbc może mnie ktoś wyprowadzić z błędupanie Areczku, kilobajty na serverze są dla zarządu, proszę nie zamieszczać prac bo dyski pękną w serverowni!
Napisano Wtorek o 09:532 dn test AI do generacji ..tytulow :Pelred - super portret, wychodzi z ekranu Edytowane Wtorek o 09:552 dn przez polka dot
Napisano Wtorek o 17:492 dn Pamiętałam, ze w tym miesiącu Character Design Challenge ma fajny temat toteż zaczelam sobie radosnie szkicowac.Szkoda tylko, ze deadline juz minął. :o)Więcej platypusa raczej nie będzie, biore się za nowy temat. Edytowane Wtorek o 22:182 dn przez HollyMolly
Napisano Wtorek o 17:582 dn Może ktoś podpowie czy ekranowy tablet daje dużo do procesu ? Tylko nie mam miejsca za bardzo gdzie się rozłożyc z takim sprzętem a wydaje mi się że pomogłoby mi to zbliżyć się do operowania tradycyjnym ołówkiem lub mazakiem Edytowane Wtorek o 18:012 dn przez yarosh
Napisano Wtorek o 18:342 dn Autor 30 minutes ago, yarosh said:Może ktoś podpowie czy ekranowy tablet daje dużo do procesu ?Nie jest to jak ołówek, ale do rysunku digitalowego nic lepszego nie wymyślono. Inny feeling i doświadczenie, ale jeżeli budżetowo nie jest to dla ciebie problem, to fajna zabawka. Ja mam od jakiegoś miesiąca i jestem zadowolony. Wcześniej miałem doświadczenie, ale jakoś mnie nie porwało, dopiero ostatnio się przekonałem. I o ile w "malowaniu" nie ma to aż takiego przełożenia, to jeżeli wolisz "rysować" to już te kreski dostają dużego kopa jakościowego, bo po prostu masz więcej kontroli i tej synchronizacji oko/ręka. Ale jak masz tablet bez ekranu to też jest git, więc nie traktowałbym tego jako konieczności.22 hours ago, yarosh said:Trochę głupio się czuję bi wydaje mi się że spamuje xD.Spamuj spamuj, mnie to motywuje, żeby się ze speeda nie zrobiła teczka yarosha hehe.
Napisano 19 godzin temu19 godz pasiterek - planujesz kolor wrzuta? Edytowane 19 godzin temu19 godz przez polka dot
Napisano 5 godzin temu5 godz Wsiąkła mnie taka jedna gra ostatnio... Edytowane 5 godzin temu5 godz przez ZiN