Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Rozkminiam obecnie jak malować miękko bez użycia miękkich pędzli :P

maj-2025-4.jpg

• Odpowiedzi 127
  • Wyświetleń 4,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

Wow, dobrze widzieć, że komuś jeszcze chce sie rysowac :)IMG_1369.jpeg

Napisano

Dziekuje @Kengi za mile powitanie. 😊

Fajne te brushe Wojtka, szkoda, ze na Krite. Szukam wlasnie fajnych teksturek.

Poranny rysunek. Zabawa z mixer brushami. MIXER_LADYm.png

Napisano

Jeszcze portret do obiadu. I eksperymenty z linią. Probuje na ipad/procreate znalezc pedzel podobny do linii jak u @joshhunterblack i przyznam, ze bez sukcesow. Ktos moze uzywa procreate? Macie namiary na fajne ink peny albo jakies olowki (te w procreate maja za duzo „faktury”).

74D8B03F-FD1D-45AB-AF09-73420ED468AB-COLLAGE.jpeg

IMG_1375.jpeg

Edytowane przez elred

Napisano

Trochę głupio się czuję bi wydaje mi się że spamuje xD. Jbc może mnie ktoś wyprowadzić z błęduMessenger_creation_9F0ECE2C-4E27-45C5-8CE8-108D5A1D3A67.jpeg 🫡

Napisano
1 godzinę temu, yarosh napisał(a):

Trochę głupio się czuję bi wydaje mi się że spamuje xD. Jbc może mnie ktoś wyprowadzić z błędu🫡

Spamuj dalej, nie przestawaj!

maj-2025-5.JPG

Napisano

Wigman.png

13 godzin temu, yarosh napisał:

Trochę głupio się czuję bi wydaje mi się że spamuje xD. Jbc może mnie ktoś wyprowadzić z błędu

panie Areczku, kilobajty na serverze są dla zarządu, proszę nie zamieszczać prac bo dyski pękną w serverowni!

Napisano

image.png

test AI do generacji ..tytulow :P

elred - super portret, wychodzi z ekranu

Edytowane przez polka dot

Napisano

Pamiętałam, ze w tym miesiącu Character Design Challenge ma fajny temat toteż zaczelam sobie radosnie szkicowac.
Szkoda tylko, ze deadline juz minął. :o)
Więcej platypusa raczej nie będzie, biore się za nowy temat.

pLATYPUS_SKETCH.jpgPLATYPUS_VIP2.png

Edytowane przez HollyMolly

Napisano

Może ktoś podpowie czy ekranowy tablet daje dużo do procesu ? Tylko nie mam miejsca za bardzo gdzie się rozłożyc z takim sprzętem a wydaje mi się że pomogłoby mi to zbliżyć się do operowania tradycyjnym ołówkiem lub mazakiem

orca-image--978732201.jpeg.jpegorca-image--1150057045.jpeg.jpeg

Edytowane przez yarosh

Napisano
  • Autor
30 minutes ago, yarosh said:

Może ktoś podpowie czy ekranowy tablet daje dużo do procesu ?

Nie jest to jak ołówek, ale do rysunku digitalowego nic lepszego nie wymyślono. Inny feeling i doświadczenie, ale jeżeli budżetowo nie jest to dla ciebie problem, to fajna zabawka. Ja mam od jakiegoś miesiąca i jestem zadowolony. Wcześniej miałem doświadczenie, ale jakoś mnie nie porwało, dopiero ostatnio się przekonałem. I o ile w "malowaniu" nie ma to aż takiego przełożenia, to jeżeli wolisz "rysować" to już te kreski dostają dużego kopa jakościowego, bo po prostu masz więcej kontroli i tej synchronizacji oko/ręka. Ale jak masz tablet bez ekranu to też jest git, więc nie traktowałbym tego jako konieczności.

tomhardy-01.jpg

22 hours ago, yarosh said:

Trochę głupio się czuję bi wydaje mi się że spamuje xD.

Spamuj spamuj, mnie to motywuje, żeby się ze speeda nie zrobiła teczka yarosha hehe.