Napisano Czwartek o 13:353 dn W sieci pojawił się nowy wywiad z Piotrem Forkasiewiczem - artystą doskonale znanym społeczności max3d.pl. Piotr od lat buduje swój unikalny styl łącząc pasję do historii II wojny światowej, lotnictwa i hiperrealistycznej grafiki 3D. Jego prace często przypominają wysokiej klasy malarstwo, a precyzja odwzorowania detali robi wrażenie nie tylko na fanach tematyki militarnej.W rozmowie z Klaudią Borowiec opowiada m.in. o kulisach swojej pracy, źródłach inspiracji oraz współpracy z Platige Image i Planetarium CNK. W trakcie odcinka przewijają się także znane nazwiska: James Dietz, Jarosław Wróbel, Jaroslav Velc, Gareth Hector czy Tomasz Bagiński. Zobacz cały news
Napisano Czwartek o 13:453 dn Super Piter! Oby więcej wywiadów z Tobą i jeszcze więcej rozpoznawalności na całym świecie :)
Napisano Czwartek o 14:453 dn Wspaniale! Jeszcze nie oglądałem, ale pozycja obowiązkowa. Odpalę jak mi baba nad głową nie będą mędzić nowinkami z tego co się u Anny Marii Wesołowskiej na wokandzie dzieje . Nie chcę stracić ani grama treści ;) Gratulacje!
Napisano Czwartek o 15:513 dn Dzięki Adku za post. Mam nadzieję, że nie było najgorzej i ktoś może dostrzeże w tym coś ciekawego. Dzięki wszystkim za miłe słowa.
Napisano Piątek o 07:392 dn 13 godzin temu, Gumen napisał(a):Wspaniale się tego słucha!Dzięki bardzo. Bardzo się obawiałem tego, że nie będzie się dało mnie słuchać. W razie czego YT oferuje napisy ;)
Napisano Piątek o 10:302 dn Autor Apropo rozmowy. Ty i Platige robiło coś do lego movie? Kompletnie o tym pojęcia nie miałem. FIlmy znam na pamięć, bo teraz młodsza córka je ogląda raz na miesiąc. I ogólnie uwielbiam je.
Napisano Piątek o 10:462 dn 14 minut temu, adek napisał(a):Apropo rozmowy. Ty i Platige robiło coś do lego movie? Kompletnie o tym pojęcia nie miałem. FIlmy znam na pamięć, bo teraz młodsza córka je ogląda raz na miesiąc. I ogólnie uwielbiam je.Nie do kinowego Lego movie, ale do specjalnego filmu dla Legolandów z postaciami z oryginału. Jakość i postaci takie jak w oryginale. Edytowane Piątek o 11:032 dn przez piotr_forkasiewicz