Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

W sieci pojawił się nowy wywiad z Piotrem Forkasiewiczem - artystą doskonale znanym społeczności max3d.pl. Piotr od lat buduje swój unikalny styl łącząc pasję do historii II wojny światowej, lotnictwa i hiperrealistycznej grafiki 3D. Jego prace często przypominają wysokiej klasy malarstwo, a precyzja odwzorowania detali robi wrażenie nie tylko na fanach tematyki militarnej.

W rozmowie z Klaudią Borowiec opowiada m.in. o kulisach swojej pracy, źródłach inspiracji oraz współpracy z Platige Image i Planetarium CNK. W trakcie odcinka przewijają się także znane nazwiska: James Dietz, Jarosław Wróbel, Jaroslav Velc, Gareth Hector czy Tomasz Bagiński.

Zobacz cały news

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 154
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Super Piter! Oby więcej wywiadów z Tobą i jeszcze więcej rozpoznawalności na całym świecie :)

• Mistrz. A jaki pozytywny. Jak dorosnę też chcę taki być.

• piotr_forkasiewicz
    piotr_forkasiewicz

Dzięki Adku za post. Mam nadzieję, że nie było najgorzej i ktoś może dostrzeże w tym coś ciekawego. Dzięki wszystkim za miłe słowa.

Napisano

Super Piter! Oby więcej wywiadów z Tobą i jeszcze więcej rozpoznawalności na całym świecie :)

Napisano

Wspaniale! Jeszcze nie oglądałem, ale pozycja obowiązkowa. Odpalę jak mi baba nad głową nie będą mędzić nowinkami z tego co się u Anny Marii Wesołowskiej na wokandzie dzieje . Nie chcę stracić ani grama treści ;) Gratulacje!

Napisano
13 godzin temu, Gumen napisał(a):

Wspaniale się tego słucha!

Dzięki bardzo. Bardzo się obawiałem tego, że nie będzie się dało mnie słuchać. W razie czego YT oferuje napisy ;)

Napisano
14 minut temu, adek napisał(a):

Apropo rozmowy. Ty i Platige robiło coś do lego movie? Kompletnie o tym pojęcia nie miałem. FIlmy znam na pamięć, bo teraz młodsza córka je ogląda raz na miesiąc. I ogólnie uwielbiam je.

Nie do kinowego Lego movie, ale do specjalnego filmu dla Legolandów z postaciami z oryginału. Jakość i postaci takie jak w oryginale.

Edytowane przez piotr_forkasiewicz