Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

W sieci pojawił się nowy wywiad z Piotrem Forkasiewiczem - artystą doskonale znanym społeczności max3d.pl. Piotr od lat buduje swój unikalny styl łącząc pasję do historii II wojny światowej, lotnictwa i hiperrealistycznej grafiki 3D. Jego prace często przypominają wysokiej klasy malarstwo, a precyzja odwzorowania detali robi wrażenie nie tylko na fanach tematyki militarnej.

W rozmowie z Klaudią Borowiec opowiada m.in. o kulisach swojej pracy, źródłach inspiracji oraz współpracy z Platige Image i Planetarium CNK. W trakcie odcinka przewijają się także znane nazwiska: James Dietz, Jarosław Wróbel, Jaroslav Velc, Gareth Hector czy Tomasz Bagiński.

Zobacz cały news

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 539
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Super Piter! Oby więcej wywiadów z Tobą i jeszcze więcej rozpoznawalności na całym świecie :)

• Mistrz. A jaki pozytywny. Jak dorosnę też chcę taki być.

• piotr_forkasiewicz
    piotr_forkasiewicz

Dzięki Adku za post. Mam nadzieję, że nie było najgorzej i ktoś może dostrzeże w tym coś ciekawego. Dzięki wszystkim za miłe słowa.

Napisano

Super Piter! Oby więcej wywiadów z Tobą i jeszcze więcej rozpoznawalności na całym świecie :)

Napisano

Wspaniale! Jeszcze nie oglądałem, ale pozycja obowiązkowa. Odpalę jak mi baba nad głową nie będą mędzić nowinkami z tego co się u Anny Marii Wesołowskiej na wokandzie dzieje . Nie chcę stracić ani grama treści ;) Gratulacje!

Napisano
13 godzin temu, Gumen napisał(a):

Wspaniale się tego słucha!

Dzięki bardzo. Bardzo się obawiałem tego, że nie będzie się dało mnie słuchać. W razie czego YT oferuje napisy ;)

Napisano
14 minut temu, adek napisał(a):

Apropo rozmowy. Ty i Platige robiło coś do lego movie? Kompletnie o tym pojęcia nie miałem. FIlmy znam na pamięć, bo teraz młodsza córka je ogląda raz na miesiąc. I ogólnie uwielbiam je.

Nie do kinowego Lego movie, ale do specjalnego filmu dla Legolandów z postaciami z oryginału. Jakość i postaci takie jak w oryginale.

Edytowane przez piotr_forkasiewicz