Napisano 21 Październik21 Paź Autor 4 hours ago, michalo said:Zajebiste. Witam na forumdzieki dzieki mam jeszcze pare do dodania ale jest limit plikow
Napisano 29 Październik29 Paź Autor dorzucam pare nowych sketchy nie dokonczone bo malo czasu ostatnio studia i silownia i czasami wieczorami juz nie mam sily.
Napisano 6 Listopad6 Lis Autor 2 hours ago, Sebazx6r said:obrotowki by byly spoko wtedy mozna wychwytywac bledy w nieskonczonosc xD.spoko moge dodawac dla mnie to bez roznicy
Napisano 12 Listopad12 Lis Autor On 11/11/2025 at 4:07 AM, Gabriel Tarnowski said:nowy sketch jeszcze mysle co tu mozna dodacposiedzialem dzisiaj troche nad anatomia, nie jest to jeszcze skonczone ale zaczyna juz fajnie wygladac
Napisano Środa o 22:242 dn Autor .. znowu anatomia... niby wszystko jest juz na miejscu ale musze jeszcze dopracowac jakies nierowne formy i te secondary forms. wydaje mi sie ze powoli zaczynam lapac co jak dziala i te rzezby rzeczywiscie coraz lepiej wygladaja
Napisano 13 godzin temu13 godz Autor On 11/26/2025 at 11:24 PM, Gabriel Tarnowski said:.. znowu anatomia... niby wszystko jest juz na miejscu ale musze jeszcze dopracowac jakies nierowne formy i te secondary forms. wydaje mi sie ze powoli zaczynam lapac co jak dziala i te rzezby rzeczywiscie coraz lepiej wygladajadokonczylem ta anatomie wydaje mi sie ze naprawde niezle wyszlo
Napisano 59 minut temu59 min Autor 12 hours ago, Gabriel Tarnowski said:dokonczylem ta anatomie wydaje mi sie ze naprawde niezle wyszlodobra jeszcze jakies male poprawki nie zauwazylem wczesniej ze ramiona jej prawie szuraja po ziemi