Napisano 12 Grudzie艅 200420 l D艂ubi臋 sobie _powoli_ posta膰 na contest na cgtalk. Limit mam 15k, model to ma by膰 posta膰 do bijatyki, co艣 jak w stylu Tekken/DoA/etc. Zasada jest taka by wzi膮膰 historyczn膮/fikcyjn膮 posta膰 i przerobi膰 j膮 na sw贸j spos贸b. Ja robi臋 Aleistera Crowleya, docelowo b臋dzie wp贸艂 cybernetyczny ;) a co. 聽 Przy okazji - ma kto艣 refki rze藕by plec贸w?
Napisano 12 Grudzie艅 200420 l bardzo fajnie tylko laczenie glowy z tulowiem jest troszke dziwne:( pozdrawiam
Napisano 12 Grudzie艅 200420 l Moje zdanie znasz - czadzik, tylko z kciukiem co艣 nie tak. Czekam na update.
Napisano 12 Grudzie艅 200420 l Autor thx. G艂owa jeszcze nie jest pod艂膮czona do tu艂owia :) poza tym wszystko si臋 wci膮偶 zmienia. No i d艂onie to tylko kszta艂t, jeszcze nic z nimi nie robi艂em. Atlas anatomiczny by mi si臋 przyda艂 :(
Napisano 12 Grudzie艅 200420 l Empeck wrzuc jakies concepty, jestem ciekaw jak ona ma wygladac i tego czy nie marnujesz polygonow ;)
Napisano 12 Grudzie艅 200420 l troszk臋 stosunek szeroko艣ci klaty do grubo艣ci ramion jest co艣 nie teges - zr贸b mu bardziej umi臋艣nione ramiona - to wojownik to mo偶e by膰 przypakowany og贸lnie fajnie pozdrawiam mo偶e Ci si臋 przyda - http://www.fineart.sk/index.php?cat=2
Napisano 13 Grudzie艅 200420 l Autor Dzi臋ki ch艂opaki :) 聽 Klicek -> 'koncept' ;) jest na cgtalk. Nie b臋d臋 go tu wkleja膰 bo to zwyk艂y szkic i to paintover na fotce w dodatku :/ 聽 jaras -> troch臋 go przypakuj臋 jeszcze, ale nie chc臋 z niego koksa robi膰. 聽 Hatred -> thx
Napisano 13 Grudzie艅 200420 l P贸ki co jeszcze Crowleja w nim nie wida膰 ale model fajny. Faktycznie d艂onie do poprawki. Dawaj dalej.
Napisano 13 Grudzie艅 200420 l Model trudno jeszcze na powa偶nie ocenia膰, bo jak sam m贸wisz niedopracowany. Ale masz spory limit (tu chyba chodzi o trisy, nie?)wi臋c powinno by膰 OK. PS - Crowley - czy chodzi o tego okultyst臋? PS 2 - powodzonka na konkursie
Napisano 13 Grudzie艅 200420 l Autor Hej! Zgadza si臋, chodzi o tego okultyst臋. Wiem 偶e podobny nie jest, ale postaram si臋 pod magiczne klimaty go podci膮gn膮膰. Teraz musz臋 艂adnie mi臋艣nie wymodelowa膰, a ze mnie 偶adna refka przy moich 62kg/1,81m hehehe. 聽 RK -> thx 聽 haliq -> ja _zawsze_ m贸wi臋 o trisach. Limit jest 15000 tr贸jk膮t贸w, on teraz ma oko艂o 3,5k (zosta艂o mi tylko 11,5k jak ja si臋 zmieszcz臋 ;D)
Napisano 13 Grudzie艅 200420 l Crovley by艂 ju偶 w bijatyce- znaje si臋 Nightmare Creatures i swego czasu bardzo mi艂o si臋 w ni膮 gra艂o.
Napisano 13 Grudzie艅 200420 l Autor oo, a to nowinka. Kiedy艣 w Nightmare Creatures na PSX gra艂em, ale Crowley'a nie pami臋tam. Trzeba sobie pami臋膰 od艣wie偶y膰.
Napisano 19 Grudzie艅 200420 l Autor 5362 tris贸w. Nogi og贸lnie narazie zarysowa艂em, teraz detale i poprawki ;)
Napisano 19 Grudzie艅 200420 l Kciuk dziwnie wchodzi w d艂o艅; krocze chyba odrobin臋 za nisko. Modeling przyjemny chocia偶 koncept troch臋 dr臋twy.
Napisano 19 Grudzie艅 200420 l Autor Mam problemy z konceptami :/ Musz臋 zatrudni膰 jakiego艣 konceptyst臋 ;D
Napisano 20 Grudzie艅 200420 l swietne modelowanie ale te gacie.... hmm... zatrudnij jakiegos konceptyste ;)...
Napisano 20 Grudzie艅 200420 l a ja troche ponazekam: empeck postac zapowiada sie fajnie, pomyslal bym nad pierwszym miesniem pod klata , a no i tez na klata (piersi) jakos bys mogl troszke mniej platowe zrobic (nawet u pakerow nie rzucily mi sie w oczy az tak rownomiernie plaskie miesnie) no i te spodnie jakies dziwne troche, w udach jak napompowane 聽 dobra pozwolilem sobie az zabardzo :) 聽 pozdrawiam Krzysiek
Napisano 21 Grudzie艅 200420 l Autor Thx. 聽 To nie s膮 gacie tylko pas z ochraniaczem na ma艂e conieco ;) 聽 艢ci膮gam sobie fotki paker贸w i b臋d臋 jeszcze mi臋艣nie tuningowa膰. Teraz plecy rze藕bi臋. No i nie chc臋 z niego robi膰 koksa jakiego艣. A spodnie b臋d膮 metalowe, troch臋 cyber.
Napisano 21 Grudzie艅 200420 l jak sko艅czysz t膮 posata膰 to wejd藕 na http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=170088#post170088
Napisano 21 Grudzie艅 200420 l tiaaa, bo pewnie empeck nie ma nic innego do roboty jak bawic sie w budowe jakiegos bzdurnego miasta haha. idz lepiej po te bulki.
Napisano 21 Grudzie艅 200420 l Autor Sorry. Bra艂em udzia艂 w takich projektach i mam do艣膰. Jak tego kloca sko艅cz臋 to mam w planach kilka nast臋pnych modeli.
Napisano 21 Grudzie艅 200420 l No to m贸wi si臋 trudno i 偶yje si臋 dalej. Ale wiesz mo偶esz czasem zagl膮da膰 :] Ja te偶 w takich bra艂em i wypali艂o tyle 偶e na innym programie www.blender3d.pl wszyscy pracuj膮 nad miastem a tu tylko 2 osoby s膮 ch臋tne
Napisano 21 Grudzie艅 200420 l No Empeck widze ze na dwa fronty jedziesz :) Nie ladnie,nie ladnie :) Ja czekam na updejty. A propos miasta, nie pamietam kiedy ale ktos zaczal sie bawic w robienie starufki(5- 8 miechow wstecz) Ktos pamieta co sie z tym stalo?? Bo zapowiadalo sie miodnie. (jeszcze przed zmiana systema). Jakis stary rynek, ratusz, ch* muje dzikie weze :). Do zGGadania dude.
Napisano 21 Grudzie艅 200420 l Por@szku... jesli masz na mysli to... http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=6812&highlight=Solny to czeka na swoj膮 kolej ;) ( chcia艂em sko艅czy膰 bitw臋)my艣le z臋 za jakies 2 miechy postawie animacje FLYBY ;) 聽 Chyba 偶e nie to mia艂e艣 na mys艂i ;) 聽 Pozdrawiam EMPECK mi sietam podoba takie "nienaturalne" przerysowanie ;) Gdyby Iniemamocni wygl膮dali za naturalnie to film by艂by ma艂o ciekawy obrazkowo ;)
Napisano 22 Grudzie艅 200420 l Autor Por@szek, w sumie to na trzy fronty, ale to chyba niewa偶ne ;) 聽 dzi臋ki asblaze, on mia艂 troch臋 przerysowany by膰, w Tekkenie, Soul Blade czy DoA nikt nie szuka realistycznych postaci, prawda? 聽 I prosz臋, przesta艅cie o miastach, ok?
Napisano 22 Grudzie艅 200420 l Autor Dzi臋ki Vorek. Niekonieczne trzeba rigowa膰, ale lepiej jak膮艣 艂adn膮 poz臋 zrobi膰, bo wymagany jest tzw 'beauty render', a dziwnie by wygl膮da艂 z rozpostartymi r臋koma ;)
Napisano 22 Grudzie艅 200420 l ze sie upomne o siateczke ... ;) chyba ze przeoczylem w takim razie przepraszam ;) 聽 modelik bardzo fajny :)
Napisano 22 Grudzie艅 200420 l Autor Poka偶臋 przy nast臋pnym apdejcie ;) A siateczk臋 g贸rnej po艂owy masz w pierwszym w膮tku.
Napisano 26 Grudzie艅 200420 l Autor kilka 艣wi膮tecznych minut na niego po艣wi臋ci艂em ;D 聽 wip ... wip ... wip
Napisano 17 Stycze艅 200520 l jak ty go zamierzasz zrigowac tak, zeby te zmarszczki na plecach "dzialaly"? 聽 powodzenia 聽 P.S wlasnie przeczytalem ze to ma byc crowley(nie poznalbym) - to moze warto trzasnac jakies oczko ozyrysa i inne tego typu emblematy? ta laska to sie ma z izyd膮 kojarzy膰? elementow "future" juz troche jest - moze by sie przydalo teraz troche wiecej "history"
Napisano 17 Stycze艅 200520 l Autor Pierzak, hehe dzi臋ki :) Ale do takich wymiataczy jak P. na przyk艂ad to mi jeszcze daleko ehh, a o texturkach to ju偶 w og贸le nie m贸wi臋 :( 聽 kru, ja te偶 bym nie pozna艂 :) po prostu chc臋 zrobi膰 cybernetycznego maga :) Jeszcze kilka rzeczy mu dodam. Wn臋trze ust, szmatk臋 przy pasie. A te plecy to taki fake jest, 偶eby nie by艂y p艂askie :). Laska to symbol merkurego jest AFAIK. Troch臋 go zer偶n膮艂em z ok艂adki Behemotha -> http://www.behemoth.pl/, przyznaje si臋 bez bicia.
Napisano 17 Stycze艅 200520 l Ale do takich wymiataczy jak P. na przyk艂ad to mi jeszcze daleko ehh, 聽 eee tam marudzisz ;) super ci to wychodzi mi sie baaardzo podddoba glowka:D:D a najlepsze jest w tym to ze to jest low poly!! a wyglada gladziutko:)
Napisano 17 Stycze艅 200520 l Autor wygl膮da g艂adzutko bo to lowpoly ma prawie dziesi臋膰 tysi臋cy 艣cianek. Wszystkie vertexy ustawiane r臋cznie, 偶adnych meszsmut贸w i relaks贸w ;) 聽 Naprawd臋 ciesz臋 si臋 偶e si臋 podoba. Jeszcze pewnie jeden updejt przed mapowaniem b臋dzie. Ale jak b臋dzie z tym modelem to nie wiem bo lada dzie艅 b臋d臋 mia艂 mn贸stwo pilniejszej roboty :)
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto