Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

D艂ubi臋 sobie _powoli_ posta膰 na contest na cgtalk. Limit mam 15k, model to ma by膰 posta膰 do bijatyki, co艣 jak w stylu Tekken/DoA/etc. Zasada jest taka by wzi膮膰 historyczn膮/fikcyjn膮 posta膰 i przerobi膰 j膮 na sw贸j spos贸b. Ja robi臋 Aleistera Crowleya, docelowo b臋dzie wp贸艂 cybernetyczny ;) a co.

Przy okazji - ma kto艣 refki rze藕by plec贸w?

• Odpowiedzi 44
  • Wy艣wietle艅 5,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Moje zdanie znasz - czadzik, tylko z kciukiem co艣 nie tak. Czekam na update.

Napisano
  • Autor

thx. G艂owa jeszcze nie jest pod艂膮czona do tu艂owia :) poza tym wszystko si臋 wci膮偶 zmienia. No i d艂onie to tylko kszta艂t, jeszcze nic z nimi nie robi艂em. Atlas anatomiczny by mi si臋 przyda艂 :(

Napisano

troszk臋 stosunek szeroko艣ci klaty do grubo艣ci ramion jest co艣 nie teges - zr贸b mu bardziej umi臋艣nione ramiona - to wojownik to mo偶e by膰 przypakowany

og贸lnie fajnie

pozdrawiam

mo偶e Ci si臋 przyda - http://www.fineart.sk/index.php?cat=2

Napisano
  • Autor

Dzi臋ki ch艂opaki :)

Klicek -> 'koncept' ;) jest na cgtalk. Nie b臋d臋 go tu wkleja膰 bo to zwyk艂y szkic i to paintover na fotce w dodatku :/

jaras -> troch臋 go przypakuj臋 jeszcze, ale nie chc臋 z niego koksa robi膰.

Hatred -> thx

Napisano

P贸ki co jeszcze Crowleja w nim nie wida膰 ale model fajny. Faktycznie d艂onie do poprawki. Dawaj dalej.

Napisano

Model trudno jeszcze na powa偶nie ocenia膰, bo jak sam m贸wisz niedopracowany. Ale masz spory limit (tu chyba chodzi o trisy, nie?)wi臋c powinno by膰 OK.

PS - Crowley - czy chodzi o tego okultyst臋?

PS 2 - powodzonka na konkursie

Napisano
  • Autor

Hej! Zgadza si臋, chodzi o tego okultyst臋. Wiem 偶e podobny nie jest, ale postaram si臋 pod magiczne klimaty go podci膮gn膮膰. Teraz musz臋 艂adnie mi臋艣nie wymodelowa膰, a ze mnie 偶adna refka przy moich 62kg/1,81m hehehe.

RK -> thx

haliq -> ja _zawsze_ m贸wi臋 o trisach. Limit jest 15000 tr贸jk膮t贸w, on teraz ma oko艂o 3,5k (zosta艂o mi tylko 11,5k jak ja si臋 zmieszcz臋 ;D)

Napisano

Crovley by艂 ju偶 w bijatyce- znaje si臋 Nightmare Creatures i swego czasu bardzo mi艂o si臋 w ni膮 gra艂o.

Napisano
  • Autor

oo, a to nowinka. Kiedy艣 w Nightmare Creatures na PSX gra艂em, ale Crowley'a nie pami臋tam. Trzeba sobie pami臋膰 od艣wie偶y膰.

Napisano
  • Autor

5362 tris贸w. Nogi og贸lnie narazie zarysowa艂em, teraz detale i poprawki ;)

Napisano

Kciuk dziwnie wchodzi w d艂o艅; krocze chyba odrobin臋 za nisko. Modeling przyjemny chocia偶 koncept troch臋 dr臋twy.

Napisano
  • Autor

Mam problemy z konceptami :/ Musz臋 zatrudni膰 jakiego艣 konceptyst臋 ;D

Napisano

a ja troche ponazekam:

empeck postac zapowiada sie fajnie, pomyslal bym nad pierwszym miesniem pod klata , a no i tez na klata (piersi) jakos bys mogl troszke mniej platowe zrobic (nawet u pakerow nie rzucily mi sie w oczy az tak rownomiernie plaskie miesnie) no i te spodnie jakies dziwne troche, w udach jak napompowane

dobra pozwolilem sobie az zabardzo :)

pozdrawiam Krzysiek

Napisano
  • Autor

Thx.

To nie s膮 gacie tylko pas z ochraniaczem na ma艂e conieco ;)

艢ci膮gam sobie fotki paker贸w i b臋d臋 jeszcze mi臋艣nie tuningowa膰. Teraz plecy rze藕bi臋. No i nie chc臋 z niego robi膰 koksa jakiego艣. A spodnie b臋d膮 metalowe, troch臋 cyber.

Napisano

tiaaa, bo pewnie empeck nie ma nic innego do roboty jak bawic sie w budowe jakiegos bzdurnego miasta haha. idz lepiej po te bulki.

Napisano
  • Autor

Sorry. Bra艂em udzia艂 w takich projektach i mam do艣膰. Jak tego kloca sko艅cz臋 to mam w planach kilka nast臋pnych modeli.

Napisano

No to m贸wi si臋 trudno i 偶yje si臋 dalej. Ale wiesz mo偶esz czasem zagl膮da膰 :] Ja te偶 w takich bra艂em i wypali艂o tyle 偶e na innym programie www.blender3d.pl wszyscy pracuj膮 nad miastem a tu tylko 2 osoby s膮 ch臋tne

Napisano
  • Autor
Ale wiesz mo偶esz czasem zagl膮da膰

Thx ;>

Za kr贸tki mesyd偶 :/

Napisano

No Empeck widze ze na dwa fronty jedziesz :) Nie ladnie,nie ladnie :) Ja czekam na updejty. A propos miasta, nie pamietam kiedy ale ktos zaczal sie bawic w robienie starufki(5- 8 miechow wstecz) Ktos pamieta co sie z tym stalo?? Bo zapowiadalo sie miodnie. (jeszcze przed zmiana systema). Jakis stary rynek, ratusz, ch* muje dzikie weze :).

Do zGGadania dude.

Napisano

Por@szku... jesli masz na mysli to...

http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=6812&highlight=Solny

to czeka na swoj膮 kolej ;) ( chcia艂em sko艅czy膰 bitw臋)my艣le z臋 za jakies 2 miechy postawie animacje FLYBY ;)

Chyba 偶e nie to mia艂e艣 na mys艂i ;)

Pozdrawiam EMPECK mi sietam podoba takie "nienaturalne" przerysowanie ;) Gdyby Iniemamocni wygl膮dali za naturalnie to film by艂by ma艂o ciekawy obrazkowo ;)

Napisano
  • Autor

Por@szek, w sumie to na trzy fronty, ale to chyba niewa偶ne ;)

dzi臋ki asblaze, on mia艂 troch臋 przerysowany by膰, w Tekkenie, Soul Blade czy DoA nikt nie szuka realistycznych postaci, prawda?

I prosz臋, przesta艅cie o miastach, ok?

Napisano

bardzo fajny modelik, rigowanie te偶 jest elementem konkursu ?

Napisano
  • Autor

Dzi臋ki Vorek. Niekonieczne trzeba rigowa膰, ale lepiej jak膮艣 艂adn膮 poz臋 zrobi膰, bo wymagany jest tzw 'beauty render', a dziwnie by wygl膮da艂 z rozpostartymi r臋koma ;)

Napisano
  • Autor

Poka偶臋 przy nast臋pnym apdejcie ;) A siateczk臋 g贸rnej po艂owy masz w pierwszym w膮tku.

Napisano
  • Autor

kilka 艣wi膮tecznych minut na niego po艣wi臋ci艂em ;D

wip ... wip ... wip

Napisano

jak ty go zamierzasz zrigowac tak, zeby te zmarszczki na plecach "dzialaly"?

powodzenia

P.S wlasnie przeczytalem ze to ma byc crowley(nie poznalbym) - to moze warto trzasnac jakies oczko ozyrysa i inne tego typu emblematy? ta laska to sie ma z izyd膮 kojarzy膰? elementow "future" juz troche jest - moze by sie przydalo teraz troche wiecej "history"

Napisano
  • Autor

Pierzak, hehe dzi臋ki :) Ale do takich wymiataczy jak P. na przyk艂ad to mi jeszcze daleko ehh, a o texturkach to ju偶 w og贸le nie m贸wi臋 :(

kru, ja te偶 bym nie pozna艂 :) po prostu chc臋 zrobi膰 cybernetycznego maga :) Jeszcze kilka rzeczy mu dodam. Wn臋trze ust, szmatk臋 przy pasie. A te plecy to taki fake jest, 偶eby nie by艂y p艂askie :). Laska to symbol merkurego jest AFAIK. Troch臋 go zer偶n膮艂em z ok艂adki Behemotha -> http://www.behemoth.pl/, przyznaje si臋 bez bicia.

Napisano
Ale do takich wymiataczy jak P. na przyk艂ad to mi jeszcze daleko ehh,

eee tam marudzisz ;)

super ci to wychodzi mi sie baaardzo podddoba glowka:D:D

a najlepsze jest w tym to ze to jest low poly!! a wyglada gladziutko:)

Napisano
  • Autor

wygl膮da g艂adzutko bo to lowpoly ma prawie dziesi臋膰 tysi臋cy 艣cianek. Wszystkie vertexy ustawiane r臋cznie, 偶adnych meszsmut贸w i relaks贸w ;)

Naprawd臋 ciesz臋 si臋 偶e si臋 podoba. Jeszcze pewnie jeden updejt przed mapowaniem b臋dzie. Ale jak b臋dzie z tym modelem to nie wiem bo lada dzie艅 b臋d臋 mia艂 mn贸stwo pilniejszej roboty :)

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci