Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

cos swiatecznego

wyjasnienie dla tych z was, co sie na rybach nie znaja: to jest karp.

a ze jestem milosniczka zwierzat, nawet go robakiem nakarmie zanim go zjem.

dla tych co nie wiedza jak sie z karpiem przyzwoicie obchodzic:

http://www.ecekol.edu.pl/karp.htm

zycze wszystkim wesolych swiat

• Odpowiedzi 32
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nic tylko komus wysłac taka kartke na swieta. GIT

Napisano

w detale sie nie bawilam bo mi nie chodzilo o realizm, a oprocz tego nie chcialam nad tym siedziec zbyt dlugo.

kulki, fakt posiadania jezyka oznacza jedynie, ze karp sie moze oblizac jak zobaczy smakowitego robaka.

tweety, moj mlotek mozesz ogladnac w galerii 2d, w watku daily speed session. a przed karpiem ukrylam, zeby sie nie wystraszyl.

Napisano

Ania praca nie w twoim stylu, brakuje mi dalszej czesci historyjki, mogla by suszarka wpasc do tej wanny...

Ps. Niezle opisalas nasza tradycje na cgtalku:)"with hammer":))

Gość Raffaello
Napisano

gdyby ktoś mnie się zapytał kto zrobił tą rybkę (bez podpisu) bez wachania odpwiedziałbym że to ANIA, jestes bardzo charakterystyczna i orginalna,

fajna plastyka

pozdrawiam

Napisano

baju, przeciez na swieta nie moge jakiejs masakry zrobic.

a jak inaczej jak nie mlotkiem? moj dziadek zawsze mlotkiem to robil.

illy racja, widziales. to dobry znak, znaczy ze dlugie patrzenie w komputer ci jeszcze wzroku nie zniszczylo.

Napisano

Mi się nie podoba. Modelowanie bajkowe- ok, taka konwencja, pomysł słodki- wszystko fajnie ale materiały nudne- jeden w drugi taki sam połysk, wygląda to jak prace 3d sprzed paru lat.

Napisano

RK i saskyboy, trudno, nie kazdemu da sie dogodzic.

Lord sith, 3dk nie zabrania tego. nie wiem za bardzo o ktora prace ci chodzi? wystawialam wszystko na obu forach.

Napisano

pracka po prostu fajna i śmieszna - jak którys z przedmówców powiedział "dobra na kartkę świąteczną". Opis skrócenia męk rybce - super.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności