Napisano 22 Grudzień 200420 l cos swiatecznego wyjasnienie dla tych z was, co sie na rybach nie znaja: to jest karp. a ze jestem milosniczka zwierzat, nawet go robakiem nakarmie zanim go zjem. dla tych co nie wiedza jak sie z karpiem przyzwoicie obchodzic: http://www.ecekol.edu.pl/karp.htm zycze wszystkim wesolych swiat
Napisano 22 Grudzień 200420 l Cze jak na swiateczna kartke to spox ale jezeli nie to bardzo malo detali szczegolnie kurki od kranu
Napisano 22 Grudzień 200420 l WoW pracka ma swój klimat. Bardzo podoba mi sie "charakter" ryby. pozdro
Napisano 22 Grudzień 200420 l niby nic, a fajne :D j.w. świetny klimacik, ale przydałoby się trochę więcej detali i lepszego zaplecza technicznego :)
Napisano 23 Grudzień 200420 l a ze jestem milosniczka zwierzat, nawet go robakiem nakarmie zanim go zjem. a mi zal robaka :0 ;)
Napisano 23 Grudzień 200420 l Bardzo plastyczna pracka, rybka ma charakterek a robak...widać że wie co go czeka :D dla mnie super :)
Napisano 23 Grudzień 200420 l Autor w detale sie nie bawilam bo mi nie chodzilo o realizm, a oprocz tego nie chcialam nad tym siedziec zbyt dlugo. kulki, fakt posiadania jezyka oznacza jedynie, ze karp sie moze oblizac jak zobaczy smakowitego robaka. tweety, moj mlotek mozesz ogladnac w galerii 2d, w watku daily speed session. a przed karpiem ukrylam, zeby sie nie wystraszyl.
Napisano 23 Grudzień 200420 l gdyby nie ten robaczek to by mi sie nie podobało..a tak bardzo fajnie :)
Napisano 23 Grudzień 200420 l Dla mnie bomba... Wiecej Tak sympatycznych klimacikow. Pozdrawiam i Gratuluje Aniu !
Napisano 29 Grudzień 200420 l Ania praca nie w twoim stylu, brakuje mi dalszej czesci historyjki, mogla by suszarka wpasc do tej wanny... Ps. Niezle opisalas nasza tradycje na cgtalku:)"with hammer":))
Napisano 29 Grudzień 200420 l gdyby ktoś mnie się zapytał kto zrobił tą rybkę (bez podpisu) bez wachania odpwiedziałbym że to ANIA, jestes bardzo charakterystyczna i orginalna, fajna plastyka pozdrawiam
Napisano 29 Grudzień 200420 l Autor baju, przeciez na swieta nie moge jakiejs masakry zrobic. a jak inaczej jak nie mlotkiem? moj dziadek zawsze mlotkiem to robil. illy racja, widziales. to dobry znak, znaczy ze dlugie patrzenie w komputer ci jeszcze wzroku nie zniszczylo.
Napisano 29 Grudzień 200420 l Mi się nie podoba. Modelowanie bajkowe- ok, taka konwencja, pomysł słodki- wszystko fajnie ale materiały nudne- jeden w drugi taki sam połysk, wygląda to jak prace 3d sprzed paru lat.
Napisano 2 Styczeń 200520 l mnie sie wydaję czy 3dkingdome zabrania wystawiania pracy na dwóch różnych forach. Bo jeśli nie to gdzie jest twoja ostatnia pracka z forum 3dkingdome?
Napisano 2 Styczeń 200520 l Autor RK i saskyboy, trudno, nie kazdemu da sie dogodzic. Lord sith, 3dk nie zabrania tego. nie wiem za bardzo o ktora prace ci chodzi? wystawialam wszystko na obu forach.
Napisano 5 Styczeń 200520 l normalnie napisze do greenpeace ze meczysz takie cuda natury w wannie :P ladnie ladnie :) pozdrawiam
Napisano 5 Styczeń 200520 l bardzo mila pracka, fajny klimacik, gdybys jeszcze tylko zrobila lepsze materialy i render to juz byloby super, ale i tak mi sie podoba. pozdro
Napisano 5 Styczeń 200520 l pracka po prostu fajna i śmieszna - jak którys z przedmówców powiedział "dobra na kartkę świąteczną". Opis skrócenia męk rybce - super.