Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

cos swiatecznego

wyjasnienie dla tych z was, co sie na rybach nie znaja: to jest karp.

a ze jestem milosniczka zwierzat, nawet go robakiem nakarmie zanim go zjem.

dla tych co nie wiedza jak sie z karpiem przyzwoicie obchodzic:

http://www.ecekol.edu.pl/karp.htm

zycze wszystkim wesolych swiat

• Odpowiedzi 32
  • Wyświetleń 5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Cze jak na swiateczna kartke to spox ale

jezeli nie to bardzo malo detali szczegolnie kurki od kranu

Napisano

WoW pracka ma swój klimat. Bardzo podoba mi sie "charakter" ryby.

pozdro

Napisano

niby nic, a fajne :D j.w. świetny klimacik, ale przydałoby się trochę więcej detali i lepszego zaplecza technicznego :)

Napisano
a ze jestem milosniczka zwierzat, nawet go robakiem nakarmie zanim go zjem.

a mi zal robaka :0 ;)

Napisano

Bardzo plastyczna pracka, rybka ma charakterek a robak...widać że wie co go czeka :D dla mnie super :)

Napisano

nic tylko komus wysłac taka kartke na swieta. GIT

Napisano
  • Autor

w detale sie nie bawilam bo mi nie chodzilo o realizm, a oprocz tego nie chcialam nad tym siedziec zbyt dlugo.

kulki, fakt posiadania jezyka oznacza jedynie, ze karp sie moze oblizac jak zobaczy smakowitego robaka.

tweety, moj mlotek mozesz ogladnac w galerii 2d, w watku daily speed session. a przed karpiem ukrylam, zeby sie nie wystraszyl.

Napisano

hmm... zajefajna pracka ;D. akurat na swieta pasuje ;].

pozdro V

Napisano

gdyby nie ten robaczek to by mi sie nie podobało..a tak bardzo fajnie :)

Napisano

Dla mnie bomba... Wiecej Tak sympatycznych klimacikow.

Pozdrawiam i Gratuluje Aniu !

Napisano

Ania praca nie w twoim stylu, brakuje mi dalszej czesci historyjki, mogla by suszarka wpasc do tej wanny...

Ps. Niezle opisalas nasza tradycje na cgtalku:)"with hammer":))

Napisano

gdyby ktoś mnie się zapytał kto zrobił tą rybkę (bez podpisu) bez wachania odpwiedziałbym że to ANIA, jestes bardzo charakterystyczna i orginalna,

fajna plastyka

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

baju, przeciez na swieta nie moge jakiejs masakry zrobic.

a jak inaczej jak nie mlotkiem? moj dziadek zawsze mlotkiem to robil.

illy racja, widziales. to dobry znak, znaczy ze dlugie patrzenie w komputer ci jeszcze wzroku nie zniszczylo.

Napisano

Mi się nie podoba. Modelowanie bajkowe- ok, taka konwencja, pomysł słodki- wszystko fajnie ale materiały nudne- jeden w drugi taki sam połysk, wygląda to jak prace 3d sprzed paru lat.

Napisano

mnie sie wydaję czy 3dkingdome zabrania wystawiania pracy na dwóch różnych forach. Bo jeśli nie to gdzie jest twoja ostatnia pracka z forum 3dkingdome?

Napisano
  • Autor

RK i saskyboy, trudno, nie kazdemu da sie dogodzic.

Lord sith, 3dk nie zabrania tego. nie wiem za bardzo o ktora prace ci chodzi? wystawialam wszystko na obu forach.

Napisano

@ Ania C- dokładnie. Fajnie że nie bierzesz tego do siebie.

Napisano

normalnie napisze do greenpeace ze meczysz takie cuda natury w wannie :P ladnie ladnie :) pozdrawiam

Napisano

bardzo mila pracka, fajny klimacik, gdybys jeszcze tylko zrobila lepsze materialy i render to juz byloby super, ale i tak mi sie podoba.

pozdro

Napisano

pracka po prostu fajna i śmieszna - jak którys z przedmówców powiedział "dobra na kartkę świąteczną". Opis skrócenia męk rybce - super.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności