arturo1980 Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 postepuje dajej w mojej tworczosci starwarsowej i postanowilem zrobic mojego ulubienca "bialego":) pisac do woli co slina przuyniesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a6addon Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 spoko modelik, jedyne do czego bym sie przyczepił to do paska. coś z nim jest nie tak. jak byś dał inny rzut... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yansen Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 Extra! Tylko ta czerń to coś za czarna ("gacie doskonale czarne" ? tego nie znam!) :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 Witam Artooro niezłe, jak zwykle pracka (model) na bardzo wysokim poziomie. Czy można tu w ogóle coś krytykować. Mistrza się nie krytykuje, jego się podziwia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 Witam! Jako, że jestem wielkim fanem sagi nie mogę nie wypowiedzieć się na ten temat. Narazie świetne, co do paska się zgodzę. Tak trzymać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke3D Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 czy on używa czarnej farby do prania zamiast zwykłego proszku ? Model jest świetny, pewnie są jakieś bugi ale jak wygląda OK to jest OK i tyle. Jak możesz to daj jeszcze siatke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturo1980 Napisano 5 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2005 no to wrzucam to co wczoraj zrobilem..innymi slowy maly update:) tymi kropkami na lewej nodze radze sie nei przejmowac..juz jest usuniete z orginalu:) puki co czekam na kolejne komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gheed Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 No, teraz jest git :). Już chciałem mówić, że chyba Stroopersi mieli jakąś zbroje poniżej paska, a nie getry. No, ale dałeś update i jest cool. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 Nic dodac, nic ujac - po prostu swietny model pozdro 4 all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultek Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 bedziesz rigowal? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 bardzo fajny model:) ,nie wiem tylko czy na udach go troche nie spasłeś ale to może z tego ujecia tylko tak wyglada...teraz tylko kapciochy zostały i blasterek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 A ja jestem kiedy się poajwi na 3d total. Będą piali z zachwytu jak go zobaczą. Klasa !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 Rzeczywiscie, zgadzam się bardzo dobry model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yansen Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 Szkoda tylko, że dwie uwagi o "doskonałej czerni" zostały zignorowane (te czarne miejsca wyglądają po prostu jak czarna dziura.....). Model oczywiście wymiata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prabab Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 Świetny! Tylko szybki w masce ma za głęboko lekko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 No po prostu wypaśny, tylko, czy mi się wydaje, czy na nogach na inny materiał, niz na tułowiu. Mam też propozycje, żeby do każdego pokazywanego rendera pisać w czym był robiony i czym renderowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturo1980 Napisano 7 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2005 o to kolejny update..zrobilem butki i blastera tak jak ktos juz wczesniej przewidzial:) material wszedzie jest taki - to odp na ostatni post..jednak w odbiciach jest mapa hdri i widocznie tam sie "nie odbija"...zmienilem tez ten czarny kolor troche bardziej widoczny tak jka sie domagano:P..teraz trzeba pomyslec o jakiejs odpowiedzniej pozie dal tego szturmowca..ale moze byc problem:/ bo nie weim czy da sie jakos zrobic zeby "podpiac" bones do tego ciala tak zeby ruszac np: reka tak zeby sie zgninala i wertexy sie same zginaly ...bo inaczej to cieako bedzie pracowac bezposrednio na samych punktach zeby ukladac ksztalt reki..tym bardziej ze chce poprobowac rozne ulozenia ciala..jak ktos ma jakis pomysl to prosze o pomoc:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturo1980 Napisano 7 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2005 zapomnialem dodac ze zrobielm inny typ nakolannikow..model po lewej to tak jka bylo wczesniej a po prawde ze zmienionymi nakolannikami..prosil bym o ocene ktora wersja lepsza..chodz ja to sie sklaniam do tej nowej:P..a tu zamieszczam jesze rten sam obrazek jednak z dodanym groundem..obydwa renderowane brazilem..i mam pytano ..nie wiem dalczego az tak diametralnie rozni sie ten render tym bardziej ze podloze jest idealnie biael ..scena oswietlona jest wylacznie skylightem...wszyzstko wyszlo za ciemnie w porownaniu z popszednia wersja(bez podloza) mimo ze nawet natezenie swaitla zwiekszylem do 1.2..ktos ma jakas koncepcje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faun Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 Model świetny. Jedna uwaga, jeśli chodzi o 100% zgodność z oryginałem. Klatka piersiowa powinna być bardziej kwadratowa, tzn. te fałdki imitujące "biust". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi