Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

RK vs goomisia ? chetnie was zobacze robaczki heh;P

loozack - nie je się przy kompie ;P

ps. a co do zdjęć to bym tego nie nazwał odwagą, poprostu coś innego

poz

• Odpowiedzi 1,2k
  • Wyświetleń 102,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ileż w tym "napięcia"

ps. co na to pani ninżowa?

ps2 co do 2 giej fotki... to juz po obrobce w ps :> :D

Napisano

Lil, moze by tak sama pania nindzowa, co? bo tak w sumie malo co widac. ale fajna ma opalenizne nawet, szczegolnie jak na ta pore roku :) macie jakis mikroklimat w tym poznaniu czy jak psia krew? ;)

Napisano

dirty - pani nidzowa nic nie wie, że zdjątka poszly na wizję, wiec nie kuś losu, specjalnie pokazałem tylko kawalontek zeby dziewcze mnie nie zaciachała ;)

co do klimatu to wiadomo że w poz zawsze słonko ;P

boba - nie było żadnego psa jestem bez jaj naturalnie ;P

Napisano

@ Goomisia- nieodmiennie

@Little-ninja- nie mam nic przeciwko ale po pokazaniu mojej gęby ten wątek nagle by opustoszał...

Napisano
(...)

ps. a co do zdjęć to bym tego nie nazwał odwagą, poprostu coś innego

(...)

a ile to miało procent ?

Napisano

ooo wreszcie tu cos fajnego sie pokazuje.

chlopcy, bierzcie sobie przyklad.

Napisano
nie było żadnego psa jestem bez jaj naturalnie ;P

moze pokazesz wiecej w galerii bo bardzo ladne?

druga fota to sztampa. pierwsza mogla by byc fajna. swietnie oswietlona twoja postac, swietna poza, pani w tle zbedna i tlo przypadkowe tak jak kompozycja.

takie ujecie postaci, w takiej pozie, z takim oswietleniem, flaszka i fajkiem byloby wysmienitym materialem na prace do bitwy "ostatni czlowiek na ziemi" :)

Napisano

troche podrosles ale oczy te same :) (sadzac z poprzednich fotek, ktore pokazywales...)

Napisano

O Brutusie !! To ja już nawet doprowadziłem do tego że żona nie marudzi a Ty mnie tak ? Mydłem ?

Napisano
ooo zostaniesz moja nowa dziewczyna :* .jakis ty ladny :)

nie umawiam się z duchownymi :>

Napisano

Muehehe ... Nie bylo mnie 2tyg, a tu takie rzeczy oO - panie, sicku, łolaboga ;).

EDIT:

A co mi tam :) - wrzucam swoje w miare 'swieze' foto ;) - zrobione jakies 2tyg temu na 18-stce kolezanki :) [ta w srodku ;)]

kny0029at.jpg

Napisano

oj faaaajna ta po środku... ta z prawej też niezła, chociaż widać, że nie głoduje... ... o, Lt.Knysha, i ty też tu jesteś ;)

pozdrawiam

Napisano
...ta z prawej też niezła, chociaż widać, że nie głoduje...

Tym lepiej, tym lepiej! :rolleyes:

Napisano

trza by bylo sprawdzic, kto wrzuci fotke na poziomy i embosa nalozy?

Napisano

Mehehehe ^^. No ta w srodku to solenizantka ;),a po prawej dobra kolezanka [ z obiema znam sie od przedszkola ;)]. Pzdr :)

Napisano
moze pokazesz wiecej w galerii bo bardzo ladne?

druga fota to sztampa. pierwsza mogla by byc fajna. swietnie oswietlona twoja postac, swietna poza, pani w tle zbedna i tlo przypadkowe tak jak kompozycja.

takie ujecie postaci, w takiej pozie, z takim oswietleniem, flaszka i fajkiem byloby wysmienitym materialem na prace do bitwy "ostatni czlowiek na ziemi" :)

zasadniczo masz racje co do kompozycji i tla co do pani raczej nie :P ... ale to wszystko wynikalo z pospiechu(listopad brrr) wiec bedzie dobitka w wakacje ... w galerii nie moge bo nie mam do nich praw zreszta maja byc na jakas wystawe w przyszlosci wiec jakby co mozna bedzie sobie obejrzec na wyjezdzie i przy okazji pretekst do piwka ;)

kris cholera nie widze twoich :(

cheveti ales ty młodociany ... zaaaa te czarno oczy zaaaaa te czarne oczyyyyyyyy tralala ;)

poz

Napisano
hmm, a w czym jest taka dobra... ?

:>

Loozack we wszystkim - bez skojarzen ;)

Napisano

Miałem się ogolić... kiedyś... ale coraz mniej mi się chce, a skoro już nieodpowiedzialne jednostki piszą coś o mojej brodzie to chyba pora ją ujawnić.

portret.jpg

Napisano

o ;]

nice broda

zostaw taką .. jest unikatowa ;]

ps. grales w ogniem i mieczem ? ;];]

Napisano

Robię co mogę. Główny problem z wąsami to to że łaskoczą... no i wygląd czarnego charakteru niemego kina też nie zawsze pomaga ale przynajmniej jest zabawny :)

Napisano

LOL chyba rodzina zawsze miała trochę... nierówno bo takich wąsów nie zobaczysz wiele- na zdjęciu .... wychodzi na to że brat pradziadka- za Chiny nie wiem czy ma to jakąś jednowyrazową nazwę :)

stare01.jpg

Napisano

bo tu nie mozesz dawac zalacznikow, wrzuc na jakis serwer i podlinkuj go

Napisano

Jest to żarłacz wiślany,strasznie grożny dlatego trzymałem go z daleka od siebie ;)

Napisano

hehe fajne foty ;]

na pierwszy rzut oka jakos mi tak sie skojazylo jak by ten maly bąbel trzymajacy wetke trzymal na żyłce tego na uprzęzy ... ;]

Napisano

Szczerze mówiąc Marcin zauważyłem to dopiero po wrzuceniu :) Chyba się skuszę na małe fotomonto :)