little-ninja Napisano 22 Luty 2005 Napisano 22 Luty 2005 RK vs goomisia ? chetnie was zobacze robaczki heh;P loozack - nie je się przy kompie ;P ps. a co do zdjęć to bym tego nie nazwał odwagą, poprostu coś innego poz
boba Napisano 22 Luty 2005 Napisano 22 Luty 2005 ileż w tym "napięcia" ps. co na to pani ninżowa? ps2 co do 2 giej fotki... to juz po obrobce w ps :> :D
dirty Napisano 22 Luty 2005 Napisano 22 Luty 2005 Lil, moze by tak sama pania nindzowa, co? bo tak w sumie malo co widac. ale fajna ma opalenizne nawet, szczegolnie jak na ta pore roku :) macie jakis mikroklimat w tym poznaniu czy jak psia krew? ;)
little-ninja Napisano 22 Luty 2005 Napisano 22 Luty 2005 dirty - pani nidzowa nic nie wie, że zdjątka poszly na wizję, wiec nie kuś losu, specjalnie pokazałem tylko kawalontek zeby dziewcze mnie nie zaciachała ;) co do klimatu to wiadomo że w poz zawsze słonko ;P boba - nie było żadnego psa jestem bez jaj naturalnie ;P
RK Napisano 22 Luty 2005 Napisano 22 Luty 2005 @ Goomisia- nieodmiennie @Little-ninja- nie mam nic przeciwko ale po pokazaniu mojej gęby ten wątek nagle by opustoszał...
Loozack Napisano 22 Luty 2005 Napisano 22 Luty 2005 (...) ps. a co do zdjęć to bym tego nie nazwał odwagą, poprostu coś innego (...) a ile to miało procent ?
Ania Napisano 22 Luty 2005 Napisano 22 Luty 2005 ooo wreszcie tu cos fajnego sie pokazuje. chlopcy, bierzcie sobie przyklad.
SansSerif Napisano 23 Luty 2005 Napisano 23 Luty 2005 nie było żadnego psa jestem bez jaj naturalnie ;P moze pokazesz wiecej w galerii bo bardzo ladne? druga fota to sztampa. pierwsza mogla by byc fajna. swietnie oswietlona twoja postac, swietna poza, pani w tle zbedna i tlo przypadkowe tak jak kompozycja. takie ujecie postaci, w takiej pozie, z takim oswietleniem, flaszka i fajkiem byloby wysmienitym materialem na prace do bitwy "ostatni czlowiek na ziemi" :)
dirty Napisano 23 Luty 2005 Napisano 23 Luty 2005 troche podrosles ale oczy te same :) (sadzac z poprzednich fotek, ktore pokazywales...)
Reanimator Napisano 23 Luty 2005 Napisano 23 Luty 2005 RK, jak zgolisz te szatanska brode, to moze nie zwieja ;)
RK Napisano 23 Luty 2005 Napisano 23 Luty 2005 O Brutusie !! To ja już nawet doprowadziłem do tego że żona nie marudzi a Ty mnie tak ? Mydłem ?
rowr Napisano 27 Luty 2005 Napisano 27 Luty 2005 ooo zostaniesz moja nowa dziewczyna :* .jakis ty ladny :)
streaker Napisano 27 Luty 2005 Napisano 27 Luty 2005 ps. a co do zdjęć to bym tego nie nazwał odwagą, poprostu coś innego ekshibicjonista ??? ;)
chveti Napisano 28 Luty 2005 Napisano 28 Luty 2005 ooo zostaniesz moja nowa dziewczyna :* .jakis ty ladny :) nie umawiam się z duchownymi :>
Kris_R Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 No to teraz moja kolej... Kilka fotek z wyjazdu.
Kris_R Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 tak :) to moja mała, śliczna Bjork... moja ukochana. Lileczka aka Bjork :)
Knysha Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 Muehehe ... Nie bylo mnie 2tyg, a tu takie rzeczy oO - panie, sicku, łolaboga ;). EDIT: A co mi tam :) - wrzucam swoje w miare 'swieze' foto ;) - zrobione jakies 2tyg temu na 18-stce kolezanki :) [ta w srodku ;)]
Loozack Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 oj faaaajna ta po środku... ta z prawej też niezła, chociaż widać, że nie głoduje... ... o, Lt.Knysha, i ty też tu jesteś ;) pozdrawiam
MareG Napisano 3 Marzec 2005 Napisano 3 Marzec 2005 ...ta z prawej też niezła, chociaż widać, że nie głoduje... Tym lepiej, tym lepiej! :rolleyes:
illy Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 trza by bylo sprawdzic, kto wrzuci fotke na poziomy i embosa nalozy?
Knysha Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 Mehehehe ^^. No ta w srodku to solenizantka ;),a po prawej dobra kolezanka [ z obiema znam sie od przedszkola ;)]. Pzdr :)
Loozack Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 (...)a po prawej dobra kolezanka(...) hmm, a w czym jest taka dobra... ? :>
little-ninja Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 moze pokazesz wiecej w galerii bo bardzo ladne? druga fota to sztampa. pierwsza mogla by byc fajna. swietnie oswietlona twoja postac, swietna poza, pani w tle zbedna i tlo przypadkowe tak jak kompozycja. takie ujecie postaci, w takiej pozie, z takim oswietleniem, flaszka i fajkiem byloby wysmienitym materialem na prace do bitwy "ostatni czlowiek na ziemi" :) zasadniczo masz racje co do kompozycji i tla co do pani raczej nie :P ... ale to wszystko wynikalo z pospiechu(listopad brrr) wiec bedzie dobitka w wakacje ... w galerii nie moge bo nie mam do nich praw zreszta maja byc na jakas wystawe w przyszlosci wiec jakby co mozna bedzie sobie obejrzec na wyjezdzie i przy okazji pretekst do piwka ;) kris cholera nie widze twoich :( cheveti ales ty młodociany ... zaaaa te czarno oczy zaaaaa te czarne oczyyyyyyyy tralala ;) poz
Knysha Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 hmm, a w czym jest taka dobra... ? :> Loozack we wszystkim - bez skojarzen ;)
Kris_R Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 Little - nie widzisz moich fotek? hmm.... sprawdź pocztę :D pozdrowionka :)
RK Napisano 9 Marzec 2005 Napisano 9 Marzec 2005 Miałem się ogolić... kiedyś... ale coraz mniej mi się chce, a skoro już nieodpowiedzialne jednostki piszą coś o mojej brodzie to chyba pora ją ujawnić.
Marcin Napisano 9 Marzec 2005 Napisano 9 Marzec 2005 o ;] nice broda zostaw taką .. jest unikatowa ;] ps. grales w ogniem i mieczem ? ;];]
KLICEK Napisano 9 Marzec 2005 Napisano 9 Marzec 2005 nie no broda pierwsza klasa ale wasiki sa ladniejsze :)
RK Napisano 9 Marzec 2005 Napisano 9 Marzec 2005 Robię co mogę. Główny problem z wąsami to to że łaskoczą... no i wygląd czarnego charakteru niemego kina też nie zawsze pomaga ale przynajmniej jest zabawny :)
Ufooox Napisano 9 Marzec 2005 Napisano 9 Marzec 2005 Twoj stryjeczny stryj od strony matki Twojej babki? http://www.rulex.ru/portret/31-075.jpg
RK Napisano 9 Marzec 2005 Napisano 9 Marzec 2005 LOL chyba rodzina zawsze miała trochę... nierówno bo takich wąsów nie zobaczysz wiele- na zdjęciu .... wychodzi na to że brat pradziadka- za Chiny nie wiem czy ma to jakąś jednowyrazową nazwę :)
Badyl Napisano 10 Marzec 2005 Napisano 10 Marzec 2005 moze i lp, ale dwie lufy ma! :D bombastyczne wąsy!!
_michal Napisano 11 Marzec 2005 Napisano 11 Marzec 2005 :O Fajny zarost... Ja przy 1,5cm odpadam i biegnę się golić heh.
Woznkt Napisano 12 Marzec 2005 Napisano 12 Marzec 2005 eh, a ja nie wiem jak tu plik załączyć :/ .....jak to!?!
illy Napisano 12 Marzec 2005 Napisano 12 Marzec 2005 bo tu nie mozesz dawac zalacznikow, wrzuc na jakis serwer i podlinkuj go
illy Napisano 12 Marzec 2005 Napisano 12 Marzec 2005 DarCon: co to za fisz tam, bo wyglada groznie ;]
DarCon Napisano 12 Marzec 2005 Napisano 12 Marzec 2005 Jest to żarłacz wiślany,strasznie grożny dlatego trzymałem go z daleka od siebie ;)
Marcin Napisano 12 Marzec 2005 Napisano 12 Marzec 2005 hehe fajne foty ;] na pierwszy rzut oka jakos mi tak sie skojazylo jak by ten maly bąbel trzymajacy wetke trzymal na żyłce tego na uprzęzy ... ;]
DarCon Napisano 12 Marzec 2005 Napisano 12 Marzec 2005 Szczerze mówiąc Marcin zauważyłem to dopiero po wrzuceniu :) Chyba się skuszę na małe fotomonto :)
Rekomendowane odpowiedzi