Leru Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 W tym wątku możecie składać uwagi czy pytania dotyczące obecnej bitwy oraz propozycje przyszłych tematów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 i w sumie wygral temat na ktory glosowalem, mimo problemow jakie byly, a juz balem sie ze jakas nieinteresujaca mnie postac demoniczna wygra, ale bitwa rozpoczeta, gratuluje uzytkownikom wyboru, i zycze powodzenia w rywalizowaniu [ze mna;p] przystapie do bitwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 Leru, tymi wyścigami to mnie zaskoczyłeś totalnie (na plus oczywiście), aż sobie chyba wystartuje, ale jeszcze muszę poczekać na wizje... o... widzę... taaak, coś tam widzę... tylko "jeba szerokiego" skończę i się biorę :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 mam male pytanie jak rozumiem to ma byc jeden render...danej sceny .... ??czyli poprostu jedna zwykla klatka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 możesz dac kilka set klatek ale tylko jedna będzie brana pod uwagę (lepiej więc przedstaw tą najciekawszą) ;) powodzenia i do zobaczenia na ringu: !!TWEETY KONTRATAKUJE!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 hyh, powodzenia wszystkim w bitwie życzę. Mój wątek też na dniach pojawi się ;] pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 18 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2005 Baldack -> dokładnie jak Tweety powiedział, jedna klatka (render) przedstawiana jury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 Dziwne... Dlaczego 2 tematem jest wyścig, który w sondzie był jednym z tych ostatnich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 juz ci wyjasniam - bo tak a nie inaczej ... poza tym wydaje mi sie ze wieksza ilosc uzytkownikow bedzie skora do modelowania auta co do tej pory jest w modzie niz do modelowania organiki czy 4 zywiolów ;] mi tam pasi ... i wydawac sie moze ze w tej bitwie uczesnikow bedzie mnustwo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 yyyy... To po co była ta sonda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 f/x--> pierwszy temat (zapomniane miejsca) to my wybralismy a wyscig to moderatorzy ktorzy glosowali pisalo o tym w regulaminie czy jakos tak:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 Hmmm *mysli* - brac udzial czy nie brac udzialu? Oto jest pytanie ;). Wezme udzial w tej bitwie, chociaz wiem, ze prawie nic nie wskoram w porownianiu do was, no ale coz - nawet porazka jest zwyciestwem, jesli wyniesiesz z niej jakies dowswiadczenia :). Pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 18 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2005 Marcin -> no widzę, że w końcu moje argumenty do Ciebie tarfiły ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 oh misiu ;] ja i tak ci nie popuszcze :D a wystrtuje jak nie dostane zlecenia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 Ten drugi temat to dobry pomysl. Jest zupelnie inny niz "Zapomniane miejsca" wiec, mam nadzieje ze wszyscy beda zadowoleni. Jest z czego wybierac. Życze wszystkim powodzenia w bitwie, a tym czasem, borem, lasem sam ide pomyslec nad scenka. Pozdrawiam serdecznie ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 mam pytanie czy mozna robic 2 tematy np. naraz utworze dwa tematy jeden o wyscigu drugi o zapomnianym miejscu?? aha i jeszcze jedno czy mozna zmienic temat jak juz zostal utowrzony (koncepcje) jak mi sie znudzi moja concepcja to czy moge zrobic inna?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 czy można korzystać z domalówek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anatol_pigwa Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 Jak beda oceniane prace nadeslane w formacie VRML? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 A ja zapitam: czy te tematy beda razem oceniane czy kazdy osobno? Grand Prix dla wyscigu i dla zapomnianego miejsca osobno czy jedno GP dla obu? No i jak ze zmiana tematu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 19 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2005 nielot007 -> 2 tematy, jasne, pytanie tylko czy zdążysz? może warto się zdecydować na jeden i ten jeden dopieścić ? Tak, można zmienić. kolegaalek -> staraj się ich unikać :/ Anatol_pigwa -> nie będą, ma być dostarczony jeden render na koniec, tak stanowi regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bojar Napisano 29 Styczeń 2005 Share Napisano 29 Styczeń 2005 Witka mam pomysła na dobry temat. Otóż każdy grafik ma duszę (jak każdy człowiek:)) Myślę, że dobrym pomysłem jest przedstawienie owej energi, która w drzemie w każdym z nas. Temat ten niech się nazywa : "Dusza potęga, o której zapominamy" "Dusza potęga, którą lekceważymy". Pozdrawiam i proszę o opinie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 30 Styczeń 2005 Share Napisano 30 Styczeń 2005 Jak dla mnie bojar temat nawet może być, jednak jest on równaznaczny z tematem "dowolnym" jeden potęge i duszę kojarzy z samochodem, drugi z człowiekiem ogólnie może to być wszystko, także według mnie nie jest to za dobry pomysł :]. Tak przy okazji witam wszystkich w nowej edycji bitwy :], jest to mój debiut także dajcie chociaż na początku troszkę fory :]. Powodzenia 4 all :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpshinoda Napisano 13 Luty 2005 Share Napisano 13 Luty 2005 moim zdaniem tematem przyszlej bitwy moze byc animacja urzadzen mechanicznych, jakos wpadlo mi to do glowy po obejrzeniu "Fallen Art" Tomka, wszystkie tryby i w ogole caly mechanizm od machiny tworzacej filmik byly swietnie animowane, piekne dzielo EDIT: ja na razie za bitwe sie nie biore, tak na full speed zasiade do grafiki po maturze:((( nowa matura.... ojojoj.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 13 Luty 2005 Share Napisano 13 Luty 2005 ehh zaczekajcie z nowymi tematami chociaż do nominacji. tak dla przyzwoitości ;] na szczęście nie spełniły się najczarniejsze z myśli - nie ma samych samochodów na bitwie :> no i pozostaje ciągle pytanie - czy będą osobno rozpatrywane oba teamty, czy wszystkie razem jak na ostatniej bitwie? biorąc pod uwagę dużą różnicę między tematami, ten system mógłby być dość kłopotliwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
und3r Napisano 14 Luty 2005 Share Napisano 14 Luty 2005 Mam pytanie. W regulaminie nie ma nic na temat czy to ma byc still czy animacja. Wnioskuje ze co zechce to moge zrobic. (Nie myslcie ze animacje zrobie.... :> ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Luty 2005 Share Napisano 14 Luty 2005 chyba w regulaminie jednak jest ze to ma byc still:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
und3r Napisano 14 Luty 2005 Share Napisano 14 Luty 2005 Jeszcze raz przeczytalem i nie ma. Jest ze wybor i technika dowolna itd itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 14 Luty 2005 Autor Share Napisano 14 Luty 2005 und3r -> jest: "Rusza kolejna, ósma, edycja Bitwy3D. Znów jest to Bitwa w której Waszym zadaniem jest stworzenie nieruchomego renderingu, który będzie najlepiej przedstawiał owoc długotrwałej pracy." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Luty 2005 Share Napisano 14 Luty 2005 Rusza kolejna, ósma, edycja Bitwy3D. Znów jest to Bitwa w której Waszym zadaniem jest stworzenie nieruchomego renderingu, który będzie najlepiej przedstawiał owoc długotrwałej pracy. hmmmmmmmmmmmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
und3r Napisano 14 Luty 2005 Share Napisano 14 Luty 2005 Hmmmm jak ja to przeoczylem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 16 Luty 2005 Share Napisano 16 Luty 2005 Moze nowym tematem moze byc... "Postac/Potwor z Gry/filmu" powiedzcie co sadzicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 16 Luty 2005 Share Napisano 16 Luty 2005 jeśli chodzi o temat przyszłej bitwy to moje pomysły wyglądają tak: wizja przyszłości i obca cywilizacja oraz rywalizacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 17 Luty 2005 Share Napisano 17 Luty 2005 A ja tak troszke odejde od tematu odnośnie oceniania prac.... Według mnie (nie wiem czy tak było wcześniej) jurorzy mogli by dodawać jakieś krótkie komentarze do każdej z prac począwszy na zwycięzcach a skończywszy na tych które zakwalifikowały się do finału. Byłby to dobry pomysł a zarazem swego rodzaju wyróżnienie dostać komentarz od osoby znającej się na rzeczy :). Mam nadzieje że ktoś to rozaptrzy..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 17 Luty 2005 Autor Share Napisano 17 Luty 2005 max_1989 -> komentarze będą przypisywane jeśli juror tak zechce. Takie założenie istnieje od początku, tyczy się tylko pierwszych trzech miejsc i wyróżnień (wiem bo sam kiedyś taki dostałem, masz racje - na prawdę budujące :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 17 Luty 2005 Share Napisano 17 Luty 2005 To jak z moim tematem moglby byc ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busiu Napisano 19 Marzec 2005 Share Napisano 19 Marzec 2005 ja wiem może być ale mi sie podoba bardziej temat Agmatonsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 ja bym był za tematem zwiazanym z game art - jakis model do giery (z ograniczona ilościa faces i rozmiarem txt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polik Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 a ja mam takie pytanie: czy opinie jury na temat naszych prac, beda opublikoawne na forum, czy mozna sie bedzie dowiedziec co oni sadza o naszych projektach? czy poprostu podane zostana wyniki i juz? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 a może "twierdza", albo na przykład "bitwa kosmiczna" ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Proponuje jakis żywioł i jego demony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Czemu nie "kobieta idealna " :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 he he a jestes wstanie sobie ja wyobrazic? ? ? ? ?.......ja tez nie: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 jakas wojna by sie przydala :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 pionier - "czołg na przestrzeni ostatniego półwiecza"? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 @ KoMic- te na ekranie zwykle nie mówią- to już 50 % ideału ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 cos z przyszloscią :> zwiazanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 moze "trauma/cierpienie", temat ten daje spore mozliwosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 A skompromituję się jeszcze raz i pochwalę owocami mej weny twórczej. Jak pisałem wcześniej może to być: wizja przyszłości i obca cywilizacja oraz rywalizacja + Bitwa, wizja postapokaliptyczna, miejsca marzeń, samotność, niebo/raj, miasto bogów i... Jeszcze pomyśle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 ja chce wyniki nominacji,,,,,,,,ja chce wyniki, ja chce wyniki,,,, bo narobie wam scen i sie porycze: \,,,: ]pozdro, kazdy temat dobry, oczyiscie jedne sa lepsze od innych, szczerze mowiac ja bym chcial anime wiem ze ostatnio to srednio wypalilo ale gdyby tem byl wolny wiekszosc by podniosla rekawice: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Chyba anime i mangę ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi