Napisano 12 Maj 200519 l Eee... wiec... Tak jak zapowiadalem tu i tam :) zaczynam Nokie 6600. To co widzicie ponizej to jakies 20-30 minut. Wiem, dlugo, ale staram sie robic dokladnie, co nieoznacza, ze zaraz jakis bledow nie wytkniecie. :D Oryginal: pozdrawiam
Napisano 12 Maj 200519 l narazie nie ma zawiele guru ;) ale nastepna piekna praca sie szykuje ..gryzą w oczy te trójkąty ale nie psują siatki (jak zawsze u Ciebie) ;) pozdr.
Napisano 12 Maj 200519 l Oho teraz na komorki sie wszystko rzuci ;)? Jak narazie malo, ale ladnie i czysto :>. Pzdr :)
Napisano 12 Maj 200519 l były czołgi, samochody, teraz pora na komórki :) Fajno się zapowiada :) powodzenia
Napisano 12 Maj 200519 l Bardzo ladna klawiaturka;P a nie miales sie przypadkiem wziac za klase typhoon (nie wiem jak to sie pisze:P) Trzymam kciuki... jak Ty za moja prace bedziesz:P POZDRAWIAM
Napisano 12 Maj 200519 l no ja nie popadne w taki zachwyt ;) były czołgi, samochody, teraz pora na komórki ciekawe co będzie następne..zwierzęta egzotyczne ?
Napisano 12 Maj 200519 l Autor heh... dzieki wszystkim. :) Trojkaty... no tak... mam do nich slabosc. :P MohSETH Vorek
Napisano 12 Maj 200519 l kolejne cudo się zapowiada :) a trójkąty w tym wypadku są jak najbardziej na miejscu, gdyby nie było tych "przekątnych" to prawdopodobnie krawędź (tam gdzie jest chamfer) lekko by się załamywała, co innego gdyby przyciski były bardziej wypukłe, ale nie są więc odczepcie się od tych biednych trójkątów ;P pozdrawiam
Napisano 13 Maj 200519 l jak narazi to spoko, oczywiscie czekam na wiecej :) bo powinno wyjsc fajnie.
Napisano 13 Maj 200519 l no to tu masz obrazek na wyświetlacz żebyś nie mówił że nie było nic w dobrej rozdziałce ;) http://www.sumea.com/press/nokia6600_extremeairsnowboarding.jpg
Napisano 13 Maj 200519 l No wreszcie się ktoś wziął za moją ulubioną komórkę ;] Na razie jest super, zobaczymy jak będzie dalej :D Pozdr i powodzenia
Napisano 13 Maj 200519 l Autor nooo... beznadziejny tydzien sie skonczyl, wiec mozna sie zabrac za max'a. :) hindus
Napisano 13 Maj 200519 l Autor Maly update: Tego cut'a biegnacego przez srodek guzikow nie bedzie. Poprostu zapomnialem go usunac przed print screen'em. pozdrawiam
Napisano 13 Maj 200519 l Mam prosbe... RA czy moglbys w pierwszym poscie zamiescic orygilane zdjecie zebym mial porownanie:P bo nie wiem jak to wychodzi w porownaniu z realem...:P i len jestem i nie chce mi sie... zreszta nic mi sie nie chce;/
Napisano 13 Maj 200519 l jest pieknie :) ale tak patrzac na oryginal i na refleksy na przyciskach to one chyba wypukle som :(
Napisano 13 Maj 200519 l Autor nom to fakt ale to poprawie jak zdetachuje wszystkie guziki w osobne obiekty. :)
Napisano 13 Maj 200519 l Niesamowite! Tyle trojkatow i zero bledow:| Jak Ty to robisz??:P Klawiaturka super!!! Pozdrawiam
Napisano 13 Maj 200519 l heh S3B po prostu jak jest płaska powierzchnia to nawet 53432-kąty nie przeszkadzają; btw RA bardzo ładnie, widze że szykuje sie kolekcja nokii :]
Napisano 13 Maj 200519 l so far, so good :) dalej świetnie , po co taki WiP jak błędów nie można wytykać :P
Napisano 14 Maj 200519 l po to zeby nam gula robic :P hmm ja sie przyczepie :) ale sie nie smiejcie na 5-ątce gdzie jest ten cycek to on jest chyba odrobinke do przodu wysuniety wzgledem przycisku bo sie po lewej od niego hajlajt zrobil :)
Napisano 14 Maj 200519 l Autor hehe... jak zartowales, to zostawie to tak. :P Kolejne uaktualnienie: Nie dalem jeszcze modyfikatora FDD, wiec prosze sie nie czepiac tego, ze telefon jest plaski. :) pozdrawiam
Napisano 14 Maj 200519 l wszytko bardzo fajnie wyglada i tak pewnie juz zostanie do konca, pracuj dalej i czekam na finisz. pozdro
Napisano 14 Maj 200519 l Eeeeem super :D. Bardzo mi sie podoba :). Czyzby rosla nam gwiazdka w dziedzinie robienia komorek na forum ;)?
Napisano 14 Maj 200519 l Autor hehe. :D Moedeling jeszcze mi jakos idzie, bo go lubie, ale rendering i wszystko co jest z nim zwiazane, to masakra. :/ Moglbym dniami i nocami modelowac, ale nie renderowac, a jak wiadomo to jest polowa sukcesu - dobre przedstawienie tego co sie zrobilo.
Napisano 14 Maj 200519 l dobra dobra, twoja 3650 mowi wszystko na temat twojego renderingu wiec nie pierdziel :P
Napisano 14 Maj 200519 l RA -->> Na Twoje siatki w Maxie patrzy sie prawie tak milo jak na te w Rhino:) a co do Nokii... bardzo milo zaczyna wygladac:) ale czy ten "joystick" nie jest minimalnie za maly?:) POZDRAWIAM
Napisano 14 Maj 200519 l Autor MohSETH Update: Tak jak myslalem, plastik z otworami na boczne guziki mial byc nerwotworczy i taki byl/jest. Jak robilem ta czesc myslalem, ze kogos zabije. :) Prawa strona oczywiscie bedzie zmodyfikowana, bo tam guziki maja inna konfiguracje. Cala te czesc bede musial jeszcze "przezedzic siatkowo". I znowu zapomnialem usunac cut'a w guzikach. :/ Wybaczcie mi to. :D
Napisano 14 Maj 200519 l Modelik jak narazie całkiem wporządku :). Jednak te boki sprawiają wrażenie krzywych ale zapewne to tylko "iluzja" :). Życze powodzenia ...
Napisano 14 Maj 200519 l Autor A o jaka krzywizne ci chodzi? Bo boki zwezaja sie lejkowato tuz pod pierwszym guzikem od dolu (z tych bocznych of kors).
Napisano 14 Maj 200519 l Autor Krzywizny juz niema. To musialo byc przeklamanie w princie z lewej strony, bo z prawej juz tego nie bylo. Ostatni update na dzis: pozdrawiam
Napisano 14 Maj 200519 l hmm Jakim sposobem wygladzasz tak ladnie siateczke Modifikatorem Meshsmoth czy MS w opcjach editable poly (pytam bo to mnie strasznie wkurza ze ja tak nie umiem) ;) ?
Napisano 14 Maj 200519 l eee no mam pytanie: czego ty uzywasz do wyrownywania, bo nie wyobrazam sobie ze mozna cos takiego robic recznie :)
Napisano 14 Maj 200519 l Autor hmmm... no ja juz wiecej niz siatka powiedziec nie moge... na to nie ma jakos sposobu... wydaje mi sie. edit: I jeszcze takie renderki na szybko: pozdrawiam
Napisano 15 Maj 200519 l Ładnie to wygląda, czekam na więcej :). Mam pytanie ilu krotny mesh smooth dajesz?
Napisano 15 Maj 200519 l To same pytanko co max + jak uzyskac taki fajny niebieski kolorek (dzis sobie zainstalowalem vraya i jeszcze nei wiem o co chodzi :)