h4sh Napisano 26 Maj 2005 Share Napisano 26 Maj 2005 satyr, WIP, zbrush ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 26 Maj 2005 Share Napisano 26 Maj 2005 ogonek z tylu wyglada smiesznie, lepiej usun. tolow troche zbyt masywny jak na te nozki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Maj 2005 Share Napisano 26 Maj 2005 rece i plecki bardzo fajnie zrobione, widze ze z anatomia na ty ? ;D mogles dac "siwy" model bez swiatla lepiej by bylo detalki widac bo cienie zalaniaja duzo :) model super GJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4sh Napisano 26 Maj 2005 Autor Share Napisano 26 Maj 2005 zaslaniaja bo jest nieskonczony ;P nogi wygladaja na malo masywne bo jest perspektywa. Zreszta lookne jeszcze na nie poprawic takie cos to 5 sekund w zbrushu ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 26 Maj 2005 Share Napisano 26 Maj 2005 fajny model ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4sh Napisano 26 Maj 2005 Autor Share Napisano 26 Maj 2005 ;> poczekaj az skoncze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 26 Maj 2005 Share Napisano 26 Maj 2005 nom, model super, tylko zmiluj sie i wywal mu tego pisiora bo wyglada to conajmniej smiesznie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4sh Napisano 26 Maj 2005 Autor Share Napisano 26 Maj 2005 i tak ma byc ;P satyr to satyr. poczytaj o nich :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 26 Maj 2005 Share Napisano 26 Maj 2005 A i owszem, model bardzo ładny, a czy bedą tam rogi na głowie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 26 Maj 2005 Share Napisano 26 Maj 2005 wiem, że to nieprzyzwoite i wogle ale.... ALE ma fujarke hahahaha no pierwsza żecz jaka się rzuca w oczy, ryłem się potem z tego chyba z 10 min. Co do modelu... fajowo ci wyszedł przypomniał mi się taki jeden artykuł z magazynu "3d" ja bym mu dał większe rogi i z tym kikutem coś zobił. Pozdro i powodzenia w kończeniu pracki. PS. Nie znasz jakiś dobray angielskich albo najlepiej polskich torytoriali do Zbrusha...z góry dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 26 Maj 2005 Share Napisano 26 Maj 2005 KLICEK bądź co bądź ma rację. Taki klimatyczny render powinien być już raczej po skończeniu, a teraz pokaż jakie błędy zrobiłeś :] mało widać ale myślę, że starczy na ..... ;) misiold -> on nie ma rogów :] (na tym etapie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 26 Maj 2005 Share Napisano 26 Maj 2005 leru no co ty :D ? a ten na dole róg to co ;D ?? daj jakiś jasny render.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 26 Maj 2005 Share Napisano 26 Maj 2005 Spoko model tylko nogi bardziej umocnij bo takie giętkie wyglądają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conrad Napisano 26 Maj 2005 Share Napisano 26 Maj 2005 za mało pokazałeś to pierwsze za duze ma wcięcie w penisa (dolne mięśnie brzucha poprzeczne i proste)a może to przez te za malo nogi. Nogi to podstawa ciala, wiec nie ma takiej opcji zeby one byly male i slabe wiec musisz sie nimi zając. Ogolnie spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASY2002 Napisano 26 Maj 2005 Share Napisano 26 Maj 2005 Fuj zbok :) fujarke ocenzuruj :) w final toon to fuc^& off był cenzurowany :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MalwiX Napisano 26 Maj 2005 Share Napisano 26 Maj 2005 wspaniala anatomia, congrats! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAIRAM Napisano 26 Maj 2005 Share Napisano 26 Maj 2005 Avatar Malwixa może być idealnym przykladem reakcji żeńskiej częsci użytkownków na ten model :D Tak poważnie, wspaniała robota, daj jaśniejszy render!! Powodzenia...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MalwiX Napisano 26 Maj 2005 Share Napisano 26 Maj 2005 :> ale sie spasowalam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 26 Maj 2005 Share Napisano 26 Maj 2005 Bardzo fajnie sie zapowiada :) Czekamy na wiecej :) A co do slawetnego czlona satyra to tak ma byc :D Oto przyklad: http://www.auroasia.com/jang/greece/satyr.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 26 Maj 2005 Share Napisano 26 Maj 2005 Świetne - respect. Anatomie w swoich modelach masz dopracowaną do perfekcji - brawo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 26 Maj 2005 Share Napisano 26 Maj 2005 Zdaje mi sie, ze te nogi to takie za tyci.. Udo powinno byc takiej wielkosci jak ludzkie. Ale moze mi sie zdaje bo malo widac.. Ogolnie anatomia to jest naprawde swietna. grats! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4sh Napisano 26 Maj 2005 Autor Share Napisano 26 Maj 2005 sorry za slaby render, nogi nei sa male. Ale zobaczycie jak dam cos jasniejszego. Niestety bedziecie musieli momencik poczekac ale chyba nie szkodzi ;] ant3d: jakis asyryjski ten twoj satyr hehe ;] kulfer- pokazuej tylko to co w miare skonczone :P, a temu nrzuchowi sie przyjrze. misiold- ty ryles przez 10 min a ja s**m ze smiechu juz od 3 dni od kiedy go zaczalem :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 26 Maj 2005 Share Napisano 26 Maj 2005 piękna sprawa... serio..bardzo sie mi podoba.. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 26 Maj 2005 Share Napisano 26 Maj 2005 No to kończ kończ, bo po tym co widziałem to już się niecierpliwię kiedy wrzucisz :D pozdrawiam i już biję brawo zdolniacho ty jeden :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grendel Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 ...ale ci tu słodzą... zresztą całkiem zasłużenie. Który subdivision level? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4sh Napisano 27 Maj 2005 Autor Share Napisano 27 Maj 2005 chyba 6. ale zaczete od 1000 poly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 Bedziesz go jakos riggowal ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 nie wiem na czym sie wzorowales ale ten kolo:) ma za mala fujarek!!! jakby podstawoowke sonczyl :| a i przy okazij byl karmiony sterydami:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruku Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 jak na vb wygląda b.dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 ma za mala fujarek!!! ty świntuchu gdzie mu patrzysz!!!!! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 Bedziesz go jakos riggowal ? z tego co wiem on niestety nie jest oparty na zsfirs wiec z rigiem moze byc problem. Ale poczekajmy co powie autor ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyinthesea Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 ten kolo ma cos z Pudziana ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 Bardzo mi się podoba, ciekaw jestem jak projekt będzie się dalej układać :). Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 Ten model przypomina mi jedną przygodę z innym modelem, prawdziwym, na asp. Tu macie prackę z tego dnia: http://img135.echo.cx/img135/8192/01low5ej.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4sh Napisano 28 Maj 2005 Autor Share Napisano 28 Maj 2005 klicek: zspheres czy nei to nie ma znazcenia. Zspheres itak sie nie da rigowac chyba ze chodzi ci o zmiane pozy w zbrushu. Moze dodam prosty rig na penisa co? :P :P gotham: dzieki, teraz musze skonczyc przedramie i "kozia" czesc ciala, potem rogi, pare korekcji miesni, dodam tluszcz i na koncu zyly. Razcej nie bedzie oteksturowany. wert: hehehe, pewnie macie ladne kolezanki w grupie. Niezly rysunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Maj 2005 Share Napisano 28 Maj 2005 klicek: zspheres czy nei to nie ma znazcenia. Zspheres itak sie nie da rigowac chyba ze chodzi ci o zmiane pozy w zbrushu. a o coz innego mialo by niby chodzic mistrzu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4sh Napisano 28 Maj 2005 Autor Share Napisano 28 Maj 2005 w takich wypadkach exportuje sie lowres do innego programu, zmienia poze , i importuje w zbrushu jako morph target. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Maj 2005 Share Napisano 28 Maj 2005 chodzilo mi o zmiane pozy na zsfirs i zmiana pozy zeby nie bylo ;) mozna tez displejs na low w maxie + render znasz jeszcze jakies rozwiazania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4sh Napisano 29 Maj 2005 Autor Share Napisano 29 Maj 2005 ale jak po prostu dasz displace zmienisz poze i zrenderujesz to model bedzie strasznei slabo wygladal, trzeba ta poze dac spowrotem do zbrusha i poprawic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4sh Napisano 1 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2005 :P myslalem o tym, ale satyr to inspiracja a cel pokazac miesnie, po prostu brakuje mi miesniaka aw portfolio ot co ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 chyba ladny ale troche za malo widac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 daj jakiś jasny render :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4sh Napisano 1 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2005 jaks skoncze to dam ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi