Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam po dłuższej przerwie, podrzucam pierwszy render jednego z moich ostatnich projektów, a mianowicie Saleen S7. Niedlugo wrzuce jakis render z tyłu. Pozdrawiam i czekam na komentarze. Dodam że model robiony pod dużą presją czasu (niecałe 3 dni, ok 25h pracy).

saleen1.jpg

• Odpowiedzi 33
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Szkoda ze nie przylozyles sie do lampy, nalozyles tyle teksturke :( Ale jak mowisz, ze to na szybko robione to wyglada swietnie :) W sumie to mnie tam nie sluchaj, bo ja sie na samochodach nie znam :) Pozdr i dobranoc :)

Napisano

tylne lampy sux, jeśli hdrii to bridge color to daj lepiej mono ;) jak możesz to daj jakiś shade render i siateczke ;)

ps tarcze hamulcowe nie za duże ?

model na 4, popracuj nad renderem to będzie i 5 ;) pozdro. 3msie.

Napisano

Zdaje sobie sprawę z tego, że tylne lampy wyszły słabo, ale jak napisalem wczesniej nie mialem niestety zbyt wiele czasu by wdawac sie mocno w szczegoly...

Podsylam kolejny render i 'print screen' z max'a.

pozdrawiam

saleen3.jpg

saleen4.jpg

Napisano

Pieknie, oszczednie, efektywnie i efektownie. To lubie. :)

Bardzo dobrze to wyszlo. Tym bardziej, ze w tak krotkim czasie.

pozdrawiam

Napisano

kurcze sam chciałem zrobić ten model ale już mnie ubiegli no trudno model ładny tylko render jakiś taki ciemny.

a masz może jego blueprinty bo jakoś nie mogę znaleźć

Napisano

niewiem czego innym się lakier nie podoba :| jak dla mnie jest świetny

ale render jednak troszke za ciemny (mam dobrze ustawiony monitor :P )

Napisano

ten oryginal imho bardziej klimatyczny :P swietna robota, zwazywszy na czas :)(az mnie sciska kiedy ja sie do czegos zmobilizuje :P)

Napisano

Ogólnie mnie nie przekonuje , ładny model (duży + za speed) , ale prezentacja etc. mi się nie podoba. MODEL ŁADNY , RENDER BRZYDKI.

pozdr.

Napisano

Remedy - nawet nie wiem do czego zostanie użyty model, nie dopytywałem...

javor - calkiem calkiem:) jednak ja zostane przy swoim, zreszta to kwestia gustu ktory ladniejszy;) pozdrawiam

Napisano

no kurde javor chyba zostane twoim fanem te ktore ty zrobiles robia 100 razy lepsze wrazenie przy tych mozna powiedzec wow a przy tych co zrobile vision tylko ladne:) takie jest moje odczucie

model bardzo bardzo ladny

moglbys zarzucic siatka bez ms'a??

pozdro

Napisano
Ogólnie mnie nie przekonuje , ładny model (duży + za speed) , ale prezentacja etc. mi się nie podoba. MODEL ŁADNY , RENDER BRZYDKI.

pozdr.

bardzo ładne kolory i rendery :)

Gość Raffaello
Napisano

podoba mi się na trzy gwiazdki biorąc pod uwagę speeda i poly!

Gratulacje za speeda!

Napisano

ristekpa :) mi sie bardzo podoba, a ten czas- bez komentarza, a tak na marginesie pochwale sie bo widziałem to autko (POL-ZŁOM'u) w akcji :D. około 95l/100km, pali dużo:), ale 700KM robi swoje:)

Napisano

Jak dla mnie render zdecydowanie za ciemny i ponury. Jak dla mnie - nie trzeba renderowac od nowa - wystarczy pobawic sie krzywimi - lekko rozjasnic scene + troche kontrastu i prezentuje sie znacznie lepiej. Pozdr. E.

Napisano

Nic dodać nic ująć. Wygląda bardzo dobrze, w takim czsie podziwiam cie.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności