Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam po dłuższej przerwie, podrzucam pierwszy render jednego z moich ostatnich projektów, a mianowicie Saleen S7. Niedlugo wrzuce jakis render z tyłu. Pozdrawiam i czekam na komentarze. Dodam że model robiony pod dużą presją czasu (niecałe 3 dni, ok 25h pracy).

saleen1.jpg

• Odpowiedzi 33
  • Wyświetleń 6,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Szkoda ze nie przylozyles sie do lampy, nalozyles tyle teksturke :( Ale jak mowisz, ze to na szybko robione to wyglada swietnie :) W sumie to mnie tam nie sluchaj, bo ja sie na samochodach nie znam :) Pozdr i dobranoc :)

Napisano

tylne lampy sux, jeśli hdrii to bridge color to daj lepiej mono ;) jak możesz to daj jakiś shade render i siateczke ;)

ps tarcze hamulcowe nie za duże ?

model na 4, popracuj nad renderem to będzie i 5 ;) pozdro. 3msie.

Napisano
  • Autor

Zdaje sobie sprawę z tego, że tylne lampy wyszły słabo, ale jak napisalem wczesniej nie mialem niestety zbyt wiele czasu by wdawac sie mocno w szczegoly...

Podsylam kolejny render i 'print screen' z max'a.

pozdrawiam

saleen3.jpg

saleen4.jpg

Napisano

Pieknie, oszczednie, efektywnie i efektownie. To lubie. :)

Bardzo dobrze to wyszlo. Tym bardziej, ze w tak krotkim czasie.

pozdrawiam

Napisano

kurcze sam chciałem zrobić ten model ale już mnie ubiegli no trudno model ładny tylko render jakiś taki ciemny.

a masz może jego blueprinty bo jakoś nie mogę znaleźć

Napisano

niewiem czego innym się lakier nie podoba :| jak dla mnie jest świetny

ale render jednak troszke za ciemny (mam dobrze ustawiony monitor :P )

Napisano

ta... mi tez sie podoba, na poczatku myslelem ze bieznik modelowany, a tu co?? teksturka- bardzo fajna zreszta

Napisano

ten oryginal imho bardziej klimatyczny :P swietna robota, zwazywszy na czas :)(az mnie sciska kiedy ja sie do czegos zmobilizuje :P)

Napisano

Ogólnie mnie nie przekonuje , ładny model (duży + za speed) , ale prezentacja etc. mi się nie podoba. MODEL ŁADNY , RENDER BRZYDKI.

pozdr.

Napisano
  • Autor

Remedy - nawet nie wiem do czego zostanie użyty model, nie dopytywałem...

javor - calkiem calkiem:) jednak ja zostane przy swoim, zreszta to kwestia gustu ktory ladniejszy;) pozdrawiam

Napisano

no kurde javor chyba zostane twoim fanem te ktore ty zrobiles robia 100 razy lepsze wrazenie przy tych mozna powiedzec wow a przy tych co zrobile vision tylko ladne:) takie jest moje odczucie

model bardzo bardzo ladny

moglbys zarzucic siatka bez ms'a??

pozdro

Napisano
Ogólnie mnie nie przekonuje , ładny model (duży + za speed) , ale prezentacja etc. mi się nie podoba. MODEL ŁADNY , RENDER BRZYDKI.

pozdr.

bardzo ładne kolory i rendery :)

Napisano

podoba mi się na trzy gwiazdki biorąc pod uwagę speeda i poly!

Gratulacje za speeda!

Napisano
  • Autor

Poprawiać juz nie bede, jak ktos woli wersje jasniejsza to niech oglada poprawki poczynione prze javora;) pozdrawiam

Napisano

widze ciemnosc ciemnosc widze :) ... pozatym ze renderek jest z leekka za ciemny to model ladnie sie prezentuje :)

Napisano
widze ciemnosc ciemnosc widze

zmien monitor albo kup zasłonki by nie pracować w pełnym słońcu :]

rendery są dobre.

Napisano

ristekpa :) mi sie bardzo podoba, a ten czas- bez komentarza, a tak na marginesie pochwale sie bo widziałem to autko (POL-ZŁOM'u) w akcji :D. około 95l/100km, pali dużo:), ale 700KM robi swoje:)

Napisano

Świetny model, świetne rendery (odbite zachodzące słońce - rrrewelka), a przyczepię się do przednich świateł :-D

Napisano

Jak dla mnie render zdecydowanie za ciemny i ponury. Jak dla mnie - nie trzeba renderowac od nowa - wystarczy pobawic sie krzywimi - lekko rozjasnic scene + troche kontrastu i prezentuje sie znacznie lepiej. Pozdr. E.

Napisano

Nic dodać nic ująć. Wygląda bardzo dobrze, w takim czsie podziwiam cie.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.