vision3d Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 Witam po dłuższej przerwie, podrzucam pierwszy render jednego z moich ostatnich projektów, a mianowicie Saleen S7. Niedlugo wrzuce jakis render z tyłu. Pozdrawiam i czekam na komentarze. Dodam że model robiony pod dużą presją czasu (niecałe 3 dni, ok 25h pracy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 szkoda że tak ciemno, ale podoba mi się. 25h - no, no szybki jesteś ;-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 26 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2005 Może to kwestia kalibracji monitora, u mnie i u klienta wygląda dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 26 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2005 podrzucam kolejny render... dodam że model ma około 85000 polygonów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 Szkoda ze nie przylozyles sie do lampy, nalozyles tyle teksturke :( Ale jak mowisz, ze to na szybko robione to wyglada swietnie :) W sumie to mnie tam nie sluchaj, bo ja sie na samochodach nie znam :) Pozdr i dobranoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 fajnie gladko i dokladnie tylko environment kiepski jakos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 tylne lampy sux, jeśli hdrii to bridge color to daj lepiej mono ;) jak możesz to daj jakiś shade render i siateczke ;) ps tarcze hamulcowe nie za duże ? model na 4, popracuj nad renderem to będzie i 5 ;) pozdro. 3msie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 mnie sie bardzo podoba ale tekstury lamp z tyłu są słabe, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 26 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2005 Zdaje sobie sprawę z tego, że tylne lampy wyszły słabo, ale jak napisalem wczesniej nie mialem niestety zbyt wiele czasu by wdawac sie mocno w szczegoly... Podsylam kolejny render i 'print screen' z max'a. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 Pieknie, oszczednie, efektywnie i efektownie. To lubie. :) Bardzo dobrze to wyszlo. Tym bardziej, ze w tak krotkim czasie. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 kurcze sam chciałem zrobić ten model ale już mnie ubiegli no trudno model ładny tylko render jakiś taki ciemny. a masz może jego blueprinty bo jakoś nie mogę znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 26 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2005 korzystałem tylko ze zdjęć, proponuje zajrzeć na http://www.smcars.net/forums. Zauwazylem ze kilka osob robi Saleen'a wiec moze akurat ktos ma blueprinty. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 niewiem czego innym się lakier nie podoba :| jak dla mnie jest świetny ale render jednak troszke za ciemny (mam dobrze ustawiony monitor :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 ta... mi tez sie podoba, na poczatku myslelem ze bieznik modelowany, a tu co?? teksturka- bardzo fajna zreszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 Bardzo ładnie. Ten model pewnie do jakiejś gry? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 według mnie te rendery powinne wyglądać tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 ten oryginal imho bardziej klimatyczny :P swietna robota, zwazywszy na czas :)(az mnie sciska kiedy ja sie do czegos zmobilizuje :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 Ogólnie mnie nie przekonuje , ładny model (duży + za speed) , ale prezentacja etc. mi się nie podoba. MODEL ŁADNY , RENDER BRZYDKI. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 26 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2005 Remedy - nawet nie wiem do czego zostanie użyty model, nie dopytywałem... javor - calkiem calkiem:) jednak ja zostane przy swoim, zreszta to kwestia gustu ktory ladniejszy;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 no kurde javor chyba zostane twoim fanem te ktore ty zrobiles robia 100 razy lepsze wrazenie przy tych mozna powiedzec wow a przy tych co zrobile vision tylko ladne:) takie jest moje odczucie model bardzo bardzo ladny moglbys zarzucic siatka bez ms'a?? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 nielot007 masz racje na javora samochód jest wyraźniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 Ogólnie mnie nie przekonuje , ładny model (duży + za speed) , ale prezentacja etc. mi się nie podoba. MODEL ŁADNY , RENDER BRZYDKI. pozdr. bardzo ładne kolory i rendery :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 Hmm, a mi sie rendery podobaja ;>. Ogolem 5/6 [troszku za ciemno :>] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 no fakt za ciemno zrob cos z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 podoba mi się na trzy gwiazdki biorąc pod uwagę speeda i poly! Gratulacje za speeda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 27 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2005 Poprawiać juz nie bede, jak ktos woli wersje jasniejsza to niech oglada poprawki poczynione prze javora;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 27 Lipiec 2005 Share Napisano 27 Lipiec 2005 widze ciemnosc ciemnosc widze :) ... pozatym ze renderek jest z leekka za ciemny to model ladnie sie prezentuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 27 Lipiec 2005 Share Napisano 27 Lipiec 2005 widze ciemnosc ciemnosc widze zmien monitor albo kup zasłonki by nie pracować w pełnym słońcu :] rendery są dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal111 Napisano 30 Lipiec 2005 Share Napisano 30 Lipiec 2005 Ale moglbys napuscic troche powietrza do opon.Fajny model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiśnia Napisano 31 Lipiec 2005 Share Napisano 31 Lipiec 2005 ristekpa :) mi sie bardzo podoba, a ten czas- bez komentarza, a tak na marginesie pochwale sie bo widziałem to autko (POL-ZŁOM'u) w akcji :D. około 95l/100km, pali dużo:), ale 700KM robi swoje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MalwiX Napisano 31 Lipiec 2005 Share Napisano 31 Lipiec 2005 Świetny model, świetne rendery (odbite zachodzące słońce - rrrewelka), a przyczepię się do przednich świateł :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
err0r Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 Jak dla mnie render zdecydowanie za ciemny i ponury. Jak dla mnie - nie trzeba renderowac od nowa - wystarczy pobawic sie krzywimi - lekko rozjasnic scene + troche kontrastu i prezentuje sie znacznie lepiej. Pozdr. E. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gralov Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 Nic dodać nic ująć. Wygląda bardzo dobrze, w takim czsie podziwiam cie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 6 Sierpień 2005 Share Napisano 6 Sierpień 2005 Hmmm.... owszem ciemno i brakuje otoczenia nawet studyjnego ale i tak nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi