Napisano 26 Lipiec 200519 l Witam po dłuższej przerwie, podrzucam pierwszy render jednego z moich ostatnich projektów, a mianowicie Saleen S7. Niedlugo wrzuce jakis render z tyłu. Pozdrawiam i czekam na komentarze. Dodam że model robiony pod dużą presją czasu (niecałe 3 dni, ok 25h pracy).
Napisano 26 Lipiec 200519 l Autor Może to kwestia kalibracji monitora, u mnie i u klienta wygląda dobrze...
Napisano 26 Lipiec 200519 l Autor podrzucam kolejny render... dodam że model ma około 85000 polygonów.
Napisano 26 Lipiec 200519 l Szkoda ze nie przylozyles sie do lampy, nalozyles tyle teksturke :( Ale jak mowisz, ze to na szybko robione to wyglada swietnie :) W sumie to mnie tam nie sluchaj, bo ja sie na samochodach nie znam :) Pozdr i dobranoc :)
Napisano 26 Lipiec 200519 l tylne lampy sux, jeśli hdrii to bridge color to daj lepiej mono ;) jak możesz to daj jakiś shade render i siateczke ;) ps tarcze hamulcowe nie za duże ? model na 4, popracuj nad renderem to będzie i 5 ;) pozdro. 3msie.
Napisano 26 Lipiec 200519 l Autor Zdaje sobie sprawę z tego, że tylne lampy wyszły słabo, ale jak napisalem wczesniej nie mialem niestety zbyt wiele czasu by wdawac sie mocno w szczegoly... Podsylam kolejny render i 'print screen' z max'a. pozdrawiam
Napisano 26 Lipiec 200519 l Pieknie, oszczednie, efektywnie i efektownie. To lubie. :) Bardzo dobrze to wyszlo. Tym bardziej, ze w tak krotkim czasie. pozdrawiam
Napisano 26 Lipiec 200519 l kurcze sam chciałem zrobić ten model ale już mnie ubiegli no trudno model ładny tylko render jakiś taki ciemny. a masz może jego blueprinty bo jakoś nie mogę znaleźć
Napisano 26 Lipiec 200519 l Autor korzystałem tylko ze zdjęć, proponuje zajrzeć na http://www.smcars.net/forums. Zauwazylem ze kilka osob robi Saleen'a wiec moze akurat ktos ma blueprinty. Pozdrawiam
Napisano 26 Lipiec 200519 l niewiem czego innym się lakier nie podoba :| jak dla mnie jest świetny ale render jednak troszke za ciemny (mam dobrze ustawiony monitor :P )
Napisano 26 Lipiec 200519 l ta... mi tez sie podoba, na poczatku myslelem ze bieznik modelowany, a tu co?? teksturka- bardzo fajna zreszta
Napisano 26 Lipiec 200519 l ten oryginal imho bardziej klimatyczny :P swietna robota, zwazywszy na czas :)(az mnie sciska kiedy ja sie do czegos zmobilizuje :P)
Napisano 26 Lipiec 200519 l Ogólnie mnie nie przekonuje , ładny model (duży + za speed) , ale prezentacja etc. mi się nie podoba. MODEL ŁADNY , RENDER BRZYDKI. pozdr.
Napisano 26 Lipiec 200519 l Autor Remedy - nawet nie wiem do czego zostanie użyty model, nie dopytywałem... javor - calkiem calkiem:) jednak ja zostane przy swoim, zreszta to kwestia gustu ktory ladniejszy;) pozdrawiam
Napisano 26 Lipiec 200519 l no kurde javor chyba zostane twoim fanem te ktore ty zrobiles robia 100 razy lepsze wrazenie przy tych mozna powiedzec wow a przy tych co zrobile vision tylko ladne:) takie jest moje odczucie model bardzo bardzo ladny moglbys zarzucic siatka bez ms'a?? pozdro
Napisano 26 Lipiec 200519 l Ogólnie mnie nie przekonuje , ładny model (duży + za speed) , ale prezentacja etc. mi się nie podoba. MODEL ŁADNY , RENDER BRZYDKI. pozdr. bardzo ładne kolory i rendery :)
Napisano 26 Lipiec 200519 l podoba mi się na trzy gwiazdki biorąc pod uwagę speeda i poly! Gratulacje za speeda!
Napisano 27 Lipiec 200519 l Autor Poprawiać juz nie bede, jak ktos woli wersje jasniejsza to niech oglada poprawki poczynione prze javora;) pozdrawiam
Napisano 27 Lipiec 200519 l widze ciemnosc ciemnosc widze :) ... pozatym ze renderek jest z leekka za ciemny to model ladnie sie prezentuje :)
Napisano 27 Lipiec 200519 l widze ciemnosc ciemnosc widze zmien monitor albo kup zasłonki by nie pracować w pełnym słońcu :] rendery są dobre.
Napisano 31 Lipiec 200519 l ristekpa :) mi sie bardzo podoba, a ten czas- bez komentarza, a tak na marginesie pochwale sie bo widziałem to autko (POL-ZŁOM'u) w akcji :D. około 95l/100km, pali dużo:), ale 700KM robi swoje:)
Napisano 31 Lipiec 200519 l Świetny model, świetne rendery (odbite zachodzące słońce - rrrewelka), a przyczepię się do przednich świateł :-D
Napisano 1 Sierpień 200519 l Jak dla mnie render zdecydowanie za ciemny i ponury. Jak dla mnie - nie trzeba renderowac od nowa - wystarczy pobawic sie krzywimi - lekko rozjasnic scene + troche kontrastu i prezentuje sie znacznie lepiej. Pozdr. E.
Napisano 6 Sierpień 200519 l Hmmm.... owszem ciemno i brakuje otoczenia nawet studyjnego ale i tak nieźle