geno7 Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 Witam. Tym razem scenka 2d w calosci wykonana na PSie i tablecie wacom volito.Klimacik mial byc postnuklearny, zimny i brudny (mam nadzieje ze to uchwycilem) :) http://www.digart.pl/zoom.php?id=194303&dwnl=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 o w morde... PIEKNE!!!!! super to wyglada.. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 Klimacik jest, może troszkę podkręciłbym kontrast. Ogólnie podoba się :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 wow ale klimacik - bardzo pięknie się prezentuje - czy to oby nie szkice do modeli co robił Soda :D ?? pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 suuper, bardzo ładnie to wszystko wyszło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Naprawdę świetne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wharp Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 swietne jak zwykle bardzo ladna pracka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzuq Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 czuc w postaciach szczegolnie tych po prawej sztuczne uloznie // pozowanie conieco niszczy klimat sceny - od razu skojarzylo mi sie to z Ziemia zywych trupow ktora ostatnio mialem przykrosc oglodac - nieco to poteguje "wyciecie" postaci - co szczegolnie widac przy srodkowej na tle nieba gdzie dochodzi do dziwnego zalamania chmur - odnosi sie wrazenie jakbys wszystko malowal na jednej warstwie - co wychodzi w laczeniach poszczegolnych elementow sceny perwspektywa nieco tez lezy -> budynki w tle podoba mi sie osniezenie odziezy oraz koles z miotaczem ognia pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 trzyma klimat seriali animowanych wczesnych lat '90. super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Bardzo fajny obrazek, podba mi się kolorystyka, ta pani z prawej : ) i ogólnie klimat, swoją drogą nawet nie myślełem ze z volito można tyle wyciągnąć, myślałem ze to w sumie "zabawkowy" tablet a tu prosze miłe zaskoczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 gior...tesh mi sie wydaje ze ta panienka to cos tak pod koncept sody czy bobera bo jush nie pamietam podchodzi ;) a pracka ogolnie fajna...nie podobaja mi sie tylko chmury ;) edit:hmm dziwne bo soda swojego czasu byl w pw a nie w trinity :P teraz patrze ze ten sam img jest i na stronie jednego i drugiego projektu ... jaka assymilacja ;D najs :P cheers... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geno7 Napisano 11 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2005 phantom: ja nic niewiem ja tu tylko rysuje ;) mario don : skoro dziwne jest zrobic taki obrazek volito(do tego lekko zuzyte) to ja chcem jakis profesjonalny tablet i to jak najszybciej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 naj najs, ale wygladaja jak modle na wybiegu :). gdzie akcja hektolitry krwi i rzez w oczach , he :) ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 phantom: ja nic niewiem ja tu tylko rysuje ;) i bardzo dobrze Ci to idzie ;) ale fakt faktem fuzja Tri z PW byla dla mnie zaskoczeniem...wogole sie miesza wszystko na scenie falloutowej :P sam nie wiem czym to jest spowodowane...faktem jest ze pw jush istnialo jak ja stawialem pierwsze kroki w grafie...prawie zamieszchle czasy :) cheers... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 fajny klimat tylko wyglada to jakby postacie ustwily sie do fotki, gosciu z palnikiem rzadzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 ma klimat :) podoba mi sie - snieg ładnie zrobiles ta babka ma fajna twarz, nie jest jakas piekna ale mnie kreci :D heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 szkoda tylko ze troche traci ostrośc ale jak najbardziej pozytywnie - no i ten klimat ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 juz to mam na tapecie pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yataman Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 Praca jest naprawdę niezła i jak widać małym tabletem też mozna wiele zdziałać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blz Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 Hmm kontrast kluje w oczy :|. Poza tym fajnie wyszedl ci ten gosciu w masce i plaszczu :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 hehe pracka rewelka mi sie najbardziej podoba ten snieg na ich butach i nogach swietnie wyglada :::::::) i klimacik tez cool :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi