Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 3,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Klimacik jest, może troszkę podkręciłbym kontrast. Ogólnie podoba się :)

Pozdrawiam

Napisano

wow

ale klimacik - bardzo pięknie się prezentuje - czy to oby nie szkice do modeli co robił Soda :D ??

pozdr

giorgione

Napisano

czuc w postaciach szczegolnie tych po prawej sztuczne uloznie // pozowanie conieco niszczy klimat sceny - od razu skojarzylo mi sie to z Ziemia zywych trupow ktora ostatnio mialem przykrosc oglodac - nieco to poteguje "wyciecie" postaci - co szczegolnie widac przy srodkowej na tle nieba gdzie dochodzi do dziwnego zalamania chmur - odnosi sie wrazenie jakbys wszystko malowal na jednej warstwie - co wychodzi w laczeniach poszczegolnych elementow sceny

perwspektywa nieco tez lezy -> budynki w tle

podoba mi sie osniezenie odziezy oraz koles z miotaczem ognia

pozdrawiam

Napisano

trzyma klimat seriali animowanych wczesnych lat '90. super

Napisano

Bardzo fajny obrazek, podba mi się kolorystyka, ta pani z prawej : ) i ogólnie klimat, swoją drogą nawet nie myślełem ze z volito można tyle wyciągnąć, myślałem ze to w sumie "zabawkowy" tablet a tu prosze miłe zaskoczenie.

Napisano

gior...tesh mi sie wydaje ze ta panienka to cos tak pod koncept sody czy bobera bo jush nie pamietam podchodzi ;) a pracka ogolnie fajna...nie podobaja mi sie tylko chmury ;)

edit:hmm dziwne bo soda swojego czasu byl w pw a nie w trinity :P teraz patrze ze ten sam img jest i na stronie jednego i drugiego projektu ... jaka assymilacja ;D najs :P

cheers...

Napisano
  • Autor

phantom: ja nic niewiem ja tu tylko rysuje ;)

mario don : skoro dziwne jest zrobic taki obrazek volito(do tego lekko zuzyte) to ja chcem jakis profesjonalny tablet i to jak najszybciej :)

Napisano
phantom: ja nic niewiem ja tu tylko rysuje ;)

i bardzo dobrze Ci to idzie ;) ale fakt faktem fuzja Tri z PW byla dla mnie zaskoczeniem...wogole sie miesza wszystko na scenie falloutowej :P sam nie wiem czym to jest spowodowane...faktem jest ze pw jush istnialo jak ja stawialem pierwsze kroki w grafie...prawie zamieszchle czasy :)

cheers...

Napisano

ma klimat :) podoba mi sie - snieg ładnie zrobiles

ta babka ma fajna twarz, nie jest jakas piekna ale mnie kreci :D heheh

Napisano

szkoda tylko ze troche traci ostrośc ale jak najbardziej pozytywnie - no i ten klimat ;)

Napisano

Praca jest naprawdę niezła i jak widać małym tabletem też mozna wiele zdziałać

Napisano

Hmm kontrast kluje w oczy :|. Poza tym fajnie wyszedl ci ten gosciu w masce i plaszczu :P.

Napisano

hehe pracka rewelka mi sie najbardziej podoba ten snieg na ich butach i nogach swietnie wyglada :::::::) i klimacik tez cool :D