Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam wszystkich

Przyłączam się do bitwy .. późno ale jeszcze trochę czasu zostało..

Pomysł mam taki: dzieciak zamknięty w pokoju - zmuszony do nauki przez egoistycznych rodziców próbujących uczynić z syna geniusza .Koleś od lat molestowany znienawidzonymi książkami i podręcznikami .Ilość wpajanej na siłę pod presją rodziców wiedzy osiąga moment krytyczny i powoduje nagle zmiany w psychice i fizjonomii gościa zmieniając go w potwora :) ...to taka przestroga dla tych którzy za duzo wkuwają :)

...A boy closed in the room – he is still forced to learn by his selfish parents who’d like to his son become the genius by all means.For years this guy has been molested by hateful workbooks. This knowledge impresed with aversion reach critical level what suddenly change his mentally and appearance – and transform him to a monster... this is the warning for all which learn too much...

skutek_uboczny_no1.jpg

• Odpowiedzi 63
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
hoo, trzyma klimacik, mi się kojarzy z "The Grunge" niezłe, niezłe

Pozdrawiam

hehe beznadziejny film :]

hem co do pracki dobry pomysl hehe mam nadziejeze go nie zapsujesz klimat chyba bedzie niezly ...narazie fajnie wyglada ten biped z wyciagnieta szczeka ...

wujek rowr liczy na ciebie powodzenia :D

Napisano
ło!!!!!! to żeś się napracował, gostek kwadratowy i szary jak mydło toaletowe!!!!!

świetnie... czy ty jesteś choć trochę zapoznany z grafiką??? przecież to tylko zarys całej sceny!!! napewno leprzy niż Twój zarys więc czego się czepiasz??? i po co kłamiesz i robisz z nas debili, że siedzisz w grafice 2 lata??????? przecie towja praca wygląda jakbyś siędział w grafice tydzień!!! proszę, jak koledzy wyżej - 100 razy się zastanów jak co napiszesz!!! podpowiem bo sam chyba nie dojdziesz do tego - zarys jest na początku, a potem wg jego sie tworzy prace, zarys jest do pomocy!!!

sorry za OT... ale musiałem cos napisać bo gość notorycznie wyprowadza mnie z równowagi...

Napisano
ło!!!!!! to żeś się napracował, gostek kwadratowy i szary jak mydło toaletowe!!!!!

Kurde szkoda ze za bluzganie dostaje sie bana bo chcetnie bym cie tak zbluzgal ze bys sie wstydzil na forum pokazac :/. Już mnie wkurzasz tymi swoimi bezmyslnymi postami? :/. Ile ty masz lat...

TOPIC.:

Scena zapowiada sie na serio nieźle. Powodzenia zycze =]. (Kocham takie klimaty ;])

Napisano

dzięki..mam nadzieje ze przynajmniej częsciowo uda mi sie oddac klimat

patry .. na pewno skorzystam ze wskazówki i wprowadze trochę koloru ...

a to zaczęta głowa chłopca :

Napisano

A teraz mi się kojarzy z Resident Evil :D był tam taki stworek, Licker bodajże, podobny calkiem ;) A tak na serio to świetnie Ci idzie, keep working, mam szczerą nadzieję że skończysz :)

Pozdrawiam

Napisano

Wydaje mi sie, ze gorapoliczka (jednego i drugiego) powinna byc bardziej napieta. Sprawdzilem doswiadczalnie... na sobie. ;)

pozdrawiam

Napisano

Glowa mi sie bardzo podoba jezeli chodzi o czesc anatomiczna to wzmocnil bym mu bardziej zuchwe bo jeszcze sie polamie jak dzieciak bedzie ludzkie kosci wcinal ;d

Ale rozumiem ze chcesz oddac jego dziecieca urode :)

co do reszty to super glowka Ci wyszla :D

Napisano

w rysunku wyjsciowym masz napisane ze jak zamknie szczeke to wyglada jak zwykly chlopiec ...hemmm w tym modelu chyba po zamknieciu nie bedzie jednak wygladal jak zwykly chlopiec...bedzie mial strasznie duza szczeke...

Napisano

jezeli ma wygladac jak zwykly chlopiec to Ci niestety nie wyszlo moim zdaniem pierw powinienes bryle uzyskac glowy bez ust pozniej wprowadzasz mu te twoje gigantyczne usciora z zabkami ;D i bedzie ql

Ale wiem ze to wiesz wiec bedzie dobrze :)

btw tak sie konczy modelowanie face to face ;)

Napisano

własnie będzie problem z zachowaniem dziecięco-chłopięcych rysów(?) twarzy ..ale jak czas pozwoli to cos sie jeszcze poprawi ..coprawda niewielki update ale od jutra zamierzam przyspieszyc :) myslałem zeby wrzucic głowe do z-brusha i jakis displacement zrobic( na razie jeszcze nie wiem jak to się robi:)) ...

Napisano

witam!

bardzo fajnie to wychodzi Lukasz:)

a, i pamietaj zeby zabic okno dechami, co to za dzieciak, ktory przed lekcjami nie ucieknie przez otwarte okno;D

pzdr.

Napisano

mnie również postać bardzo się podoba, jednak coś tu nie gra... tak myslę, że usta i twarz powinny być bardziej połączone, nie powinno być takiej lini przerwy. kiedy pierwszy raz zobaczyłem to to myślałem, że to dwie różne części, zastanów się. pozdr

Napisano

Po "Klątwie" to jakos mam niesmak do takich facjat...w dobra strone to zmierza, pokombinowalbym nad dziąsłami bo jak dla mnie za bardzo wystaja (w sensie za cienkie wargi ;) )...ale spoko jest...Keep going czas ucieka...

Napisano

Witam!!

glowka super ale nie pasuje mi jego wyraz twarzy chodzi o oczy i ta wlasnie czesc wyglada to (oczy) jakby nie pasowaly do zuchwy jakby byly to dwa rozne modele

przydalo by sie zrobic bardziej grozne te oczy aby sie go bac bo teraz to jakby ziewal :D

Napisano

ładnie to wyglada wszystko

tylko kadr bedzie ciaśniejszy? tak jak w koncepcie? bo na dole troche pustawo...

co do anatomii potwornego dziecka sie nie wypowiadam bo juz zrobili to inni.

powodzenia

Napisano

ej, co trzeba zrobic zeby obrazek wyswietlił się bezposrednio w poscie..mysłem ze wystaczy podac link jak powyzej?

.....

ok. juz wiem

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności