piksar Napisano 9 Wrzesień 2006 Share Napisano 9 Wrzesień 2006 "Mam Cię" miejsce : Hala Ludowa dziś obiekt : minolta guy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 9 Wrzesień 2006 Share Napisano 9 Wrzesień 2006 szkoda że nie ma całego łokcia :] ATTENTION! jutro na rynku o godzinie 12:30 jest finał meczu drużyn III ligowych. w sumie dość nietypowa impreza. ja i mój znajomy będziemy się tam szwędać i cykać fotki. ktoś reflektuje spotkanie? PikSar i Vorek: liczę na Was panowie :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 9 Wrzesień 2006 Share Napisano 9 Wrzesień 2006 witam Szanowne grono , też sobie troszkę pstrykam, niebawem dołączę do szczęśliwego grona posiadaczy Canona 350 D , na razie mam Eosa 500 + obiektyw Sigma 28/200 i małego Canonka A70. Tweety już mnie uspokoił że obiektyw z Eosa będzie pasował do 350-tki ale jakby ktoś miał jakieś info nt. temat to chętnie posłucham. Dla mnie warunkiem zakupu 350 -tki jest właśnie to żeby mi pasował ten obiektyw za którego swego czasu dałem 1.500 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 9 Wrzesień 2006 Share Napisano 9 Wrzesień 2006 Tweety: krytykuj mnie do bólu, jestem głodny krytyki, pisz co jest nie tak co do wypadu do rynku - postaram się być, jak "odsprzedam" dziecko na 3-4 godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 9 Wrzesień 2006 Share Napisano 9 Wrzesień 2006 Jaras: pierwsza fotka jak dla mnie byłaby o wiele lepsza, gdyby z pierwszego planu zniknęły liście z drzewa, pod którym stałeś. Poza tym fajnie by wyglądał centralny kadr z ławeczką umieszczoną pośrodku. Tak to trochę jest krzywo, przez co robi wrażenie zdjęcia cykniętego od niechcenia. Drugie makro jest całkiem całkiem :) Piksar: rybcia super! Naprawdę mi się podoba. Wykadrowałbym tylko w 16:9 w poziomie i umieścił Nemo w lewym rogu. Ale tak to kolorki jak i sam przedmiocik super! Ukwiał też daje radę. Ale myślę, że w takich rzeczach lepiej pokazać cały ogrom i piękno zwierzątka niż tylko jego kawałek :] Pozdrawiam [++] piksar: co do jutrzejszego dnia to jakby co to daj znać na kom. ja tam będę na pewno :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 http://svoboda.org.pl/galeria/2006-09-02_100-drum-n-bass-bse_mandragora_gdynia_(illy)/ ostatnia impreza, aparat zepsuty i robilem na auto bez lcd (bo nie dziala), tyle co dalo to poprawilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 Dzisiejszy wypad do Rynku (Wrocław). Reszta zdjęć w toku. na początek Grand Prix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
routee Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 ...lasem idąc .: .: .: .: .: ..... c&c wlcm pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 routee: czym to robiles? ostrosc miejscami poraza... Piksar, co z tymi fotkami z pergoli? ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 10 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2006 zgadnijcie kto to ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 muehehehehehe :D no jak to kto? największy przystojniak we wrocku! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
routee Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 routee: czym to robiles? pełen standard -> 350-tka @ kit pozdrawiam .: i jeszcze kolor który się zapodział: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 taaaaaaa i 2 godzinki szopowania, żeby taki ładny był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 10 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2006 MOLOCH (inspiracja filmem Marcina Pazery, jak nietrudno się domyślić ;] ) Zrobione dosłownie przed chwilką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
routee Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 Vorek: fajna kolorostyka tak btw cóż to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 10 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2006 kawałek mojego lubitelka, jak widać strasznie zakurzonego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 troche zabawy w ps.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 ofca: to jest zdjecie trzaskane komóką?? hmm... tak defacto to nie wiem o co tutaj chodzi. straszne przejaranie tła + poruszenie w kadrze + brak ostrości + dziwna poza modela/modelki skazują ta fotkę na domysł: "cyknięte z nudów i bez zastanowienia: a może coś wyjdzie..." a co zrobiłeś w PS? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 oryginal-> zdjecie zrobione ktoryms cybershotem, po trochu przez przypadek bo owa pani pozuje mi do zdjec (czego nie lubie).... link http://img181.imageshack.us/img181/9143/dsc03094sg7.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 Jeżeli tam jest jakieś głębsze przesłanie (drugie dno) to ja go nie odkryłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalf Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 Taki widoczek nieba z mego okna: http://www.slibe.com/image/1472a9ed-niebo_jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
routee Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 illy: Ładnie ale przydałby się szerszy kadr z większym helikopterem, za dużo nieba. ciesząc się nowym sprzętem czas podziękować staremu ciągnikowi :D: .: komentarze mile widziane Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 20 Wrzesień 2006 Share Napisano 20 Wrzesień 2006 focus jest dobrze ale mała jest bardzo ruchliwa :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 20 Wrzesień 2006 Share Napisano 20 Wrzesień 2006 omg o czy jak z disneya....pikne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 20 Wrzesień 2006 Share Napisano 20 Wrzesień 2006 Santi- z lewej strony widac samolot a z prawej UFO ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nev Napisano 20 Wrzesień 2006 Share Napisano 20 Wrzesień 2006 Witam wszystkich :)Widać niektóre fotki baardzo udane więc i ja co nieco od siebie dorzucę. Ostatnio mnie wzięło na kwadratowe kadry więc: Wszystko robione kodakiem P880 i edytowanie w fotoszopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 Wszystko robione na Sony DSC-S60 a potem szopowane: Takie dwa "ulubione" moje. Jak ktos chce poogladac wiecej to zapraszam na digart.pl http://wigglesfr.digart.pl/ PS: dawno mnie tu nie bylo ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 routee: heh... miałem takiego :) kome: słodziutki :] nev: pierwsza fotka: ciekawa ale imo za miękka. kwadratowy kadr wyszedł całkiem niezle :) druga fotka: nie leży mi zupełnie, przekrzywiony kadr, przepalenia na nogach i zimna kolorystyka... trzecia fotka: temat ciekawy. wykonanie już gorzej: zdjęcie poruszone, niebo jendolite, za ciemne miejsca zacienione i ta wredna antena satelitarna... wiggles: pierwsza: super! szkoda, że uciąłeś ramiona ale to w sumie niewazne :] druga: super kolorki i słońce. nice shot :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 thx Tweety, w wolnej chwili cos jeszcze wrzuce;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nev Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 tweety Dzięki za ocenke :) Postaram się to w nastepnych fotach poprawić. wiggles Pierwsza fota mnie zmiażdżyła :D, droga mniej co wcale nie znacza że jest zła, wręcz przeciwnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 kominy : albo za dużo PS-a albo abberacje chromatyczne chyba to pierwsze, mogłeś to trochę zmiękczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 gradient nieba wgniata w fotel :] robiłeś cyfrą czy analogiem? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 Wszystkie zdjecia robie cyfra Sony DSC-S60 bez zadnych filtrow, przejsciowek, obiektywow itd, dlatego na moich zdjeciach jest tyle szopa ;]. Jesli ktos ogladal moja galerie na Digarcie to zauwazy ze taki mam juz styl :). Narazie nie jestem jeszcze zadowolony z wielu prac bo zdjeciami nie zajmuje sie dlugo- od stycznia, a photoshopa poznaje od moze 4 miesiecy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 Meczet we Wrocławiu - dzisiaj rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 Dzisiejszy plenerek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 pierwsze proby makro: Piksar- niepotrzebnie centralny kadr slonca, ucialbym takze troche gory i wzmocnil kontrast zeby ten meczet i reszta byla czarna calkowicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nev Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 wiggles Jak na pierwsze próby to ładnie, ja tam makro sięnie interesuję ale zdecydowanie za bardzo szumi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 ze niby gdzie szumi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nev Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 No moze nie szumi ale jakeś takie jak dla mnie dziwne ziarno albo co.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 jesli chodzi o samego motyla to on po prostu taki jest irl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 Meczet we Wrocławiu - dzisiaj rano To jest ten kosciolek na Nowym Dworze :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 wczorajszy wypad w plener :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 przy okazji że wyszedłem z domu max7 + vray pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 tak to Nowy Dwór - zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 23 Wrzesień 2006 Share Napisano 23 Wrzesień 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
routee Napisano 23 Wrzesień 2006 Share Napisano 23 Wrzesień 2006 ładnie kome wychodź częsciej ;] ps. masz może ten drut w kolorze ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
himek Napisano 23 Wrzesień 2006 Share Napisano 23 Wrzesień 2006 fajne fotku tutaj dajecie... milo sie patrzy:) kome -- malczaki SUPER eto moja amatorka... robiona telefonem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 23 Wrzesień 2006 Share Napisano 23 Wrzesień 2006 dzięki :D routee niestety nie. robiłem wszystko na bw ustawionym w aparacie bo jak zjeżdżam z saturacją kolorowych w psie to robią się brzydkie plamy. sofciak jestem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi