xeav Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 -Link- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 eee...gdzie moja szczękaaa ? oo tu jest :) Powiem krótko: wgniata w fotel. Zwłaszcza poly draw, viewport canvas i uvw tweak. Ściągnijcie filmik i zobaczcie na własne oczy bo to jest nie do opisania słowami ;) Pytanie teraz: kiedy się to zintegruje z maxem ? ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 22 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2005 Pytanie teraz: kiedy się to zintegruje z maxem ? ;) Pozdrawiam to by było coś :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 wlasnie sobie filmik obejrzalem:) i kurde tak jak pisze vorek wgniata w fotel pozdo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 poly draw jest juz od wersji 1.5 i caly czas go uzywalem .. nawet w arch sie przydaje ;] mozna szybko zrobic calkiem ladny model wnetrza o nieskazitelnie czystej siatce co pozneij owocuje przy pozadku w scenie :> w kazdym razie polecam ... z chcecia wyprobowal bym i v2.0 :> no ale przyjdzie czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 22 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2005 link do filmiku http://www.cmlcreative.com/Videos/PolyBoost2_video.avi polecam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 sciagam filmik mam hehe mam nadzieje ze wgniecie w fotel :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 OMFG !!! Viewport Canvas normalnie wymiata ... to co bylo potrzebne w maxie teraz jest ... ja nie weim jak to zrobili ale zrobili zaj****cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 no popieram Vorka video miazdzy ;D najbardziej mi sie podoba uv teak poprostu BOSKIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 Zciągam... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 Niesamowita sprawa. Ja to chce w max'ie. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 najbardziej mi sie podoba uv teak poprostu BOSKIE yhm :) bajerka caly ten PolyBoost, zbieram kase hehe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 outrageous :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 nawet kasy na niego nie szkoda wydac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 szczególnie że cena nie jest aż tak zabójcza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 Czemu w tak "chce to w maxie"? mam demko 2.0 i dziala :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilay Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 widziałem, widziałem :) poprostu pjurrr mielonaaaaa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 To demko będzie Ci, DraBie, działało przez pierwszych 20 uruchomień maxa. A potem... 96$ się kłania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 26 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2005 autodesk powinien wykupić tą firmę produkująca pb2 i zintegrować to ze swoim produktem ...tak jak robi to m$ :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 xeav przeciez zrobia to predzej czy pozniej ... tak to sie ma w maxie 8 do uvw ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 serwusik, jeszcze filmikow nie widzialem, ale historia maxa pokazuje ze stopniowo wiekszosc fajnych plugow jest wykupywana i integrowana z maxikiem. Przykladem moga byc chocby efekty z video posta - to kiedys byly plugi zewnetrzne. tak samo kirdy bylo tylko editable mesh, a poly bylo na zasadzie pluginow itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 no to czekamy na 3ds max r9 + polyboost :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 albo 3ds max 8.5 + pb 2.0 :D chyba sobie demko zainstaluje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 O kurde normalnie wypas, open canvas działa tak w zbrushu projection master zarąbiste, super narzędzia poly , ale ja pracuje w maya, więc mogę sobie tylko popatrzeć :( , chyba że coś takiego jest w maya? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonKichot Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 co musze zainstalować żeby mi ruszył filmik ? mam win xp pro, divx 5.2, xvid, dshowpack, wmp10, qt, rp i mimo to filmik się nie odtwarza ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 27 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2005 wystarczy quicktime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Jakby ktoś chciał kupować: z VATem toto kosztuje 120$. Ja na razie muszę sobie aktualizowac kartę do płatności przez net, bo płaci się przez PayPal. 1$ = 3,25zł (+/-) Razem wychodzi 390 złociszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonKichot Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 mam zainstalowanego najnowszego qt jak już pisałem ale to jest avi plik... ludzie help :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karrde Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 DonKichot - TechSmith Codec i QT... http://www.techsmith.com/download/codecsdefault.asp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 No co ty... QT do .avi? Zainstaluj sobie BestPlayera. Jest on moim zdaniem najlepszym ze wszystkich programów do obsługi plików filmowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 Zainstaluj sobie BestPlayera. Jest on moim zdaniem najlepszym ze wszystkich programów do obsługi plików filmowych W koncu nazwa mowi sama za siebie :D a ja mysle ze allplayer tesh jest dobry ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 ciekawe co bedzie w nastepnych wersjach ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 ja w winampie otwiera ;p viewport canvas rockzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonKichot Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 thx Karrde TechSmith Codec pomogł ! nigdy o nim nie słyszałem ;) co do bestplayera to używam go od kilku lat ;) plug rewelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 jak chcecie dluzej demko to po prostu maxa nie wylaczajcie, a kompa do Stand By wylaczac ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 28 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2005 nowy interfejs 500 kb http://www.cmlcreative.com/Videos/PB_Interface.avi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 co tu dużo gadać, rewelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 zbieram kase to nei napisze bo mija się z celem - nie będe sie oszukiwał więc napisze : sciągam dc++ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 hindus--> zapoznaj sie z regulaminem ;P nie ladnie nu nu nu :D chyba trzeba zrobic tak jak hindus ale ciiiiiiiiiiiiiiiii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 1 Październik 2005 Autor Share Napisano 1 Październik 2005 mogłeś skłamać, wiesz co se dzieci pomyślą? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 ej nie napisałem do czego sciągam to dc++ - co wam po głowie chodzi :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Oj, hindus, hindus.... ja juz niedługo sobie zamówię, teraz jeszcze czekam na nowa karte do płatnosci przez net. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 1 Październik 2005 Autor Share Napisano 1 Październik 2005 ktoś upgrade'ował z wersji 1 lub 1.5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 O w morde - wymiata oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 poly boosta ściągnąłem sobie jakies 2 tygodnie temu, nie instalowałem bo jakoś nie do końca byłem do tego przekonany, dopiero dzisiaj zobaczyłem filmik............ po prostu miód!!!! jest to czego mi brakowało. np loopy, które baaaaaaaardzo ułatwiają modelowanie, a których jak na złość normalnie w maxie nie ma. a jak zobaczyłem viewport canvas to zacząłem zbierać kase ;] a narazie zainstaluje sobie demko edit: ja jestem chyba ślepy buahaha; od roku siedze w maksie, z milion razy korzystałem z grow i shrink, a loopa nie zauważyłem, ale wstyd :P zainstalowałem polyBoosta i jakieś dziwne rzeczy dzieją się z viewportami, np nie wiadomo czemu sam z siebie przełącza sie na wireframe, poklikasz kilka razy i wraca smooth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 Nie ma loopow i ringow w maxie ?? :D Popatrz co jest pod czerwonymi ikonkami w editable poly ;) ... Tak btw to bez loopow i ringow nie da sie pracowac ;) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 dla mnie kicha bo instalowałem i nie działa :/ tzn jest okienko etc tylk oklikam na przycisk dajmy pędzla do malowania a to mi samo go odznacza :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi