Kosmoski Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 żeby mi sie tak chciało :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 Kosmoski zrobiłem fote swojej dziewczynie ;) a tak na serio to z jakiejs reklamy gran turisno ale gdzie to było :| sam chciałem znalezc i nie moge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmoski Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 Pech, trza poszukać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 kieliszek super ...tlo tez przynajmniej orginalnie i z smakiem...bo ladna zielen czepialscy:)...imo swieca za bardzo odbija:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 kieliszek bardzo ładny a świeca tak jak miwt napisał za bardzo odbija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 Ojojoj , dla sprostowania panowie , to nie świeca , lampa ;) [+] byłem pytany jak oświetlone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 "swiecącą":D...rzeczywiscie:)...to good wycofuje swoje zale:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 "swiecącą":D... źle napisałem :) ? [+] wersja 'nocna'. Testuje jeszcze materiał klosza.Lepsza jakość się liczy i będzie jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 ta zapalona ładnie wygląda zrób ją na ciemnym tle ładniej by wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 Właśnie taką renderowałem przez noc w 2000x1399 ale po 10h szlag mnie trafił i przerwałem jak się obudziłem i leciał 4 prepass z 5 ( Irr: V.High)...za długo generuje refraction gloisness.. :[ , wrzucę dziś render 'katalogowy' ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 Tło nijakie. Przydałoby się zaakcentować jakieś kontrasty. :) Smutno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 dobrze... ja zle przeczytalem:)...drugi lepszy...ale troszke przeswietlony sie wydaje...to ciemniejsze tlo imo by duzo dalo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 poprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 8 Marzec 2006 Autor Share Napisano 8 Marzec 2006 nie wiem zcemu ale zakovhałems ie w Toich lampach:D pieknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 no teraz bardzo ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 no teraz to gitara:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 No lepsze, lepsze. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 Chvet śliczny klosz. fajnie sie tu bawicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 12 Marzec 2006 Autor Share Napisano 12 Marzec 2006 taki tescik jednen, finału nie bedzie bo mi plik wjeba....no nie mam go juz bo padł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 12 Marzec 2006 Share Napisano 12 Marzec 2006 Hmm... niezły detal "membrany"... to bump, displacement or? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 AGmakonts: nie robisz nic innego niz glosniki ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 Ja się go co dzień o to samo pytam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 na teksturce bumpa widać łączenia ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 szkoda ze finału nie będzie bo można się było spodziewać kolejnego ładnego rendera głośnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 znając AGmakonts'a pewnie dłubie jakiś nowy głośnik w międzyczasie czytania tego posta :] [+] mrkrzysiek: co właśnie staram się robić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 tweety mam nadzieje a ty kończ cyfrówke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlos18 Napisano 15 Marzec 2006 Share Napisano 15 Marzec 2006 ten ostatni glosnik nie wyglada za dobrze ;) jest pare szczegolow, ktore w rzeczywistosci wygladaja inaczej (chodzi mi o konstrukcje glosnikow). no chlopaki widze ze ladne dymy robicie ;) ciekawe kiedy rusza wasz KTV ?:) a te pigulki czerwone i niebieskie to na wypadek gdyby wasz projekt nie wypalil ? :) nie no, joke oczywiscie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 15 Marzec 2006 Autor Share Napisano 15 Marzec 2006 Mozesz je wymienic bo z tego co wiem to troche o głośnikach kolumnach i całym tym gównie wiem a kazdy jedt inny wiec kanony zadnego w sumie nie ma ale chetnie posłucham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 Eeee...wg mnie wporządku. ale się nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 grube materialy, podobaja mi sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 Illy to ty jeszcze tu jesteś ;) AG materiały ładne, ale co do głośnika to: Czy przypadkiem ten "cycek" stoi w miejscu gdy głośnik gra?? Jak tak to wydaje mi się ,że powino być tam (pomiędzy cycem, a membraną) coś co trzyma cewke (łączy ją z membraną, chyba że jest połączona na żywca siakimś dobrym klejem :)) NO i ten bump drażni tzn łączenie, Ale ogólnie + :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 17 Marzec 2006 Autor Share Napisano 17 Marzec 2006 Membrana z zalozenia jest konstrukcji "W" taki patent JL audio ktory mi sie bardzo podoba wiec nie widac łączenia z cewką a kopułka rzeczywiscie stoi w miejscu a i odstep jest tyle ze na tym renderze cos sie zblurowąło zabardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 Kopułka jest tylko osłoną, nie spełnia zbytniej roli z tego co mi wiadomo choć mogę sie mylić jak źle mówie AG popraw mnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 Ładnie :) ale może by tak ktoś zrobił coś ambitniejszego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 17 Marzec 2006 Autor Share Napisano 17 Marzec 2006 wiesz ambitnie nie zawsze znaczy ulubione:) ale spoko spoko w wolnych chwilach dłuie wieksza wizke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derfalon Napisano 18 Marzec 2006 Share Napisano 18 Marzec 2006 oj podoba mi sie. pomijając widok za oknem oczywiście. Pokój, światło, wyposażenie, to wszystko jest rewelacyjne. Móc sobie pożyć w takim otoczeniu to byoby coś. Pieknie bez żadnych "ale".... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 28 Marzec 2006 Autor Share Napisano 28 Marzec 2006 Kolejna kolumna Kliknij by powiększyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 maxwell? __________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 28 Marzec 2006 Autor Share Napisano 28 Marzec 2006 4H renderu wiec zgadnij;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 wiec vray? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 no no ładniutka kolumienka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 28 Marzec 2006 Autor Share Napisano 28 Marzec 2006 jak najbardziej vray:) javor - thx:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 Bardzo podoba mi się tło. Ładny gradient się tworzy. Super. Materiały fajne, ale głośnik ble. ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 bosz znowu głośnik ;) nice :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 piękny render ale głośniki tak mniej mi się podobają znaczy stylistyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 AG , bardzo ładnie :) Ludzie , jakis robal mi namieszał w systemie...ma ktoś pomysł jak zainstalować maxa mimo że pisze że już jest zainstalowany (nie chciał się wywalic , wywaliłem go na chama ale chyba w rejestrze zostało coś o czym nie wiem...)..idzie jakoś pominąc sprawdzenie instalera czy max jest on disk czy niestety format do którego mi się nie śpieszy? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmoski Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 polecam wywalenie wszystkiego z dysku co w nazwie ma autodesk i 3ds max (jakies 5 min zabawy w rejestrze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 ...niestety zrobione.. :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmoski Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 hmm.. zapewne przeleciałes juz po wszystkich kluczach w regu,, wiec pozostaje tylko usunięcie wszystkiego co z maxem związane z (documents and setings) i wywalenie instalerów z program filesów oraz wina,, - jak nie zadziała... to niewiem... formatC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 4H renderu wiec zgadnij;] Scanline? :o ;] Ladnie, ladnie ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi