Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 702
  • Wyświetleń 84,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Kosmoski zrobiłem fote swojej dziewczynie ;) a tak na serio to z jakiejs reklamy gran turisno ale gdzie to było :| sam chciałem znalezc i nie moge.

Napisano

kieliszek super ...tlo tez przynajmniej orginalnie i z smakiem...bo ladna zielen czepialscy:)...imo swieca za bardzo odbija:)

Napisano

Ojojoj , dla sprostowania panowie , to nie świeca , lampa ;)

[+]

byłem pytany jak oświetlone.

studyjko9fv.jpg

Napisano
"swiecącą":D...

źle napisałem :) ?

[+]

wersja 'nocna'. Testuje jeszcze materiał klosza.Lepsza jakość się liczy i będzie jutro.

lampabigc8qm.jpg

Napisano

Właśnie taką renderowałem przez noc w 2000x1399 ale po 10h szlag mnie trafił i przerwałem jak się obudziłem i leciał 4 prepass z 5 ( Irr: V.High)...za długo generuje refraction gloisness.. :[ , wrzucę dziś render 'katalogowy' ; )

Napisano

Tło nijakie. Przydałoby się zaakcentować jakieś kontrasty. :)

Smutno.

Napisano

dobrze... ja zle przeczytalem:)...drugi lepszy...ale troszke przeswietlony sie wydaje...to ciemniejsze tlo imo by duzo dalo:)

Napisano

znając AGmakonts'a pewnie dłubie jakiś nowy głośnik w międzyczasie czytania tego posta :]

[+]

mrkrzysiek: co właśnie staram się robić :)

Napisano

ten ostatni glosnik nie wyglada za dobrze ;) jest pare szczegolow, ktore w rzeczywistosci wygladaja inaczej (chodzi mi o konstrukcje glosnikow). no chlopaki widze ze ladne dymy robicie ;) ciekawe kiedy rusza wasz KTV ?:) a te pigulki czerwone i niebieskie to na wypadek gdyby wasz projekt nie wypalil ? :) nie no, joke oczywiscie :D

Napisano
  • Autor

Mozesz je wymienic bo z tego co wiem to troche o głośnikach kolumnach i całym tym gównie wiem a kazdy jedt inny wiec kanony zadnego w sumie nie ma ale chetnie posłucham

Napisano

Illy to ty jeszcze tu jesteś ;) AG materiały ładne, ale co do głośnika to:

Czy przypadkiem ten "cycek" stoi w miejscu gdy głośnik gra?? Jak tak to wydaje mi się ,że powino być tam (pomiędzy cycem, a membraną) coś co trzyma cewke (łączy ją z membraną, chyba że jest połączona na żywca siakimś dobrym klejem :)) NO i ten bump drażni tzn łączenie, Ale ogólnie + :)

Napisano
  • Autor

Membrana z zalozenia jest konstrukcji "W" taki patent JL audio ktory mi sie bardzo podoba wiec nie widac łączenia z cewką a kopułka rzeczywiscie stoi w miejscu a i odstep jest tyle ze na tym renderze cos sie zblurowąło zabardzo

Napisano

Kopułka jest tylko osłoną, nie spełnia zbytniej roli z tego co mi wiadomo choć mogę sie mylić jak źle mówie AG popraw mnie :D

Napisano

Ładnie :) ale może by tak ktoś zrobił coś ambitniejszego :D

Napisano
  • Autor

wiesz ambitnie nie zawsze znaczy ulubione:) ale spoko spoko w wolnych chwilach dłuie wieksza wizke

Napisano

oj podoba mi sie. pomijając widok za oknem oczywiście. Pokój, światło, wyposażenie, to wszystko jest rewelacyjne. Móc sobie pożyć w takim otoczeniu to byoby coś. Pieknie bez żadnych "ale"....

Napisano

Bardzo podoba mi się tło. Ładny gradient się tworzy. Super.

Materiały fajne, ale głośnik ble. ;)

pozdrawiam

Napisano

AG , bardzo ładnie :)

Ludzie , jakis robal mi namieszał w systemie...ma ktoś pomysł jak zainstalować maxa mimo że pisze że już jest zainstalowany (nie chciał się wywalic , wywaliłem go na chama ale chyba w rejestrze zostało coś o czym nie wiem...)..idzie jakoś pominąc sprawdzenie instalera czy max jest on disk czy niestety format do którego mi się nie śpieszy?

Pozdrawiam.

Napisano

polecam wywalenie wszystkiego z dysku co w nazwie ma autodesk i 3ds max (jakies 5 min zabawy w rejestrze :D

Napisano

hmm.. zapewne przeleciałes juz po wszystkich kluczach w regu,, wiec pozostaje tylko usunięcie wszystkiego co z maxem związane z (documents and setings) i wywalenie instalerów z program filesów oraz wina,, - jak nie zadziała... to niewiem... formatC

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności