Master Kiełbaster Napisano 3 Styczeń 2007 Share Napisano 3 Styczeń 2007 kill the vertex było zaklepane przez czeczeńskich separatystów? :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 3 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2007 wizka jako wizka moze nie ejst perfekcyjna ale wyblakłe kolory , krzywe linie itp to dlatego ze wardzien niz wizke chciałem otrzymać coś na kształt zdjęcia, dlatego jest minimalny dof, troche wyblakłe kolory, przejarane okna i ciemno we wnęce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 oł shit zmieniliscie nazwe ? dlaczego ? fajny ten render z 2 stron wstecz z głosnikiem i bumpem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 w takim razie ja zaraz przejme KTV:D:D:D hihi... zartuje:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 i dobrze że zmieniliście nazwe, mi ktv zawsze kojarzył się z renderami maxwellowskimi, szkoda że odeszliście od tego hindus reaktywuj ktv ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 4 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2007 Georgas - MW nie umarlo, mam zainstalowanego ale czekam na nowego proca i 3 kolejne kompy zeby się nim bawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 logo jest ciekawe... jak się ładnie postaracie to we flashu fajnie można by było je zaanimować na intro :] ot taka dygresja :) Max + Vray + sporo PS pokażesz bez ps? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 i dobrze że zmieniliście nazwe, mi ktv zawsze kojarzył się z renderami maxwellowskimi, szkoda że odeszliście od tego hindus reaktywuj ktv ;) hindus nie jest memberem ktv od paru dobrych miesięcy więc raczej odpada. Na chwilę obecną powiem tylko tyle że planuje w przeciągu miesiąca odpalić z jednym z naszych memberów stronke (nazwy nie podaje) dot głównie grafiki która w głownej mierze będzie opierać się na maxwellu. To tyle. Chłopakom z ITouch życze wszystkiego najlepszego i czekam na start. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 5 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2007 Hindus - thx:* i mam nadzieje ze w tej grupie lepiej Ci pojdzie ze stronką niż u nas:P a Tu dla tłitiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Styczeń 2007 Share Napisano 5 Styczeń 2007 hindus e planuje w przeciągu miesiąca odpalić z jednym z naszych memberów stronke z kim?? jesli mozna wiedziec AG super renderki :) jedziez dalej ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 5 Styczeń 2007 Share Napisano 5 Styczeń 2007 a co ci się tam tak jara za kolumienką? kabelek się przegrzał? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Styczeń 2007 Share Napisano 5 Styczeń 2007 z nielotem ;) dawać cos nowego ziomki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 5 Styczeń 2007 Share Napisano 5 Styczeń 2007 Nie obijamy się :) następne wnętrze za niedługo (mam nadzieję) i to napewno nie będzie zwykłe wnętrze :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 5 Styczeń 2007 Share Napisano 5 Styczeń 2007 szkoda ze aa slabe, bo reszta mi sie podoba, chociaz nie chcialbym tam mieszkac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 Taki kfiotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 i znow aa ci siada;/ robi to brzydkie wrazenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 kiepskie studio :-* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 Ostatnie zlecenie .IT na na model, poprawki i rendery (powyzej 2000px) było 48 H - renderów 8 (kolory narzucone) + animacja 360, design wykonało studio projektowe Biart dla Zelmera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 robisam... nie no nazwa wymiata :) szkoda że nie ma modelów lodówek: chłodzisam, albo pralek: pierzesam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 aczkolwiek na renderku z przezroczystą miską bym dał fresnel reflection :] po co to czerwone światełko jest? do miksowania po ciemku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 drugi nawet ok reszta sztuczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 Bardzo fajne zlecenie. Gratuluję. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 zlecenie fajne, modele fajne, materiały do kitu. to scanline? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 28 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2007 nie vray ale nie było czasu na poprawki, robiło się bylejaki shader i odrazu szedł final bez względu na to jak wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 29 Styczeń 2007 Share Napisano 29 Styczeń 2007 A dajcie animacje. Prosimy. Bardzo. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 29 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2007 nie chcecie tego, jest scanlinowa, ze wszystkimi matami standard z resztą nie mam jej juz na kompie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 29 Styczeń 2007 Share Napisano 29 Styczeń 2007 AG: nie wstydź się. każdy kiedyś coś robił w scanlinie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 29 Styczeń 2007 Share Napisano 29 Styczeń 2007 no może nie jest to jesteś najlepsze ale podoba mi sie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suselus Napisano 9 Luty 2007 Share Napisano 9 Luty 2007 wnętrze fajne, ale bez sensu ten mikser,albo cokolwiek to jest, brak w tym pomysłu i ideii pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 9 Luty 2007 Share Napisano 9 Luty 2007 wnętrze fajne, ale bez sensu ten mikser,albo cokolwiek to jest, brak w tym pomysłu i ideii pozdrawiam komentarz miesiąca :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 9 Luty 2007 Share Napisano 9 Luty 2007 ja czekam na jakieś renderki autek w studiu w waszym wykonaniu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 10 Luty 2007 Autor Share Napisano 10 Luty 2007 suselus - czytaj posty to dowiesz sie ze projekt nie nasz, pozdrawiam;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 18 Marzec 2007 Autor Share Napisano 18 Marzec 2007 W czasie jak Chveti pracuje nad zielskiem do bitwy ja zrobiłem cos co lubie. Troche bump na głośnikach nie wyszedł jak miał wyjsc ale jestem ogolnie zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 AG: może nie w temacie ale co to znaczy "AGPC"? :] bo coś staram się rozgryźć ten szyfr i jak dotąd mam: AG - AGmakonts P - "P."? C - chveti a głośniczek bardzo ładny :) kabla mi tylko brakuje i pionowego kadru :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 18 Marzec 2007 Autor Share Napisano 18 Marzec 2007 Adam Grabek Paweł Chwedczuk:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 Finalna , nieodwoływalna , nieprzekształcalna nazwa :] AG - głośniczek fajny, myślę iż sampling materiałów nie jest adekwatny do zwykle reprezentującego Cię poziomu jakże przyzwoitych renderów. :) hehe cóż za elokwentna wypowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 ogólnie fajnie to wygląda;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 kiepski metal :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 a mi się nie podoba ani metal, ani bump, ani design Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferni Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 model jeszcze da rade, ale tekstury nie te Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 26 Sierpień 2007 Share Napisano 26 Sierpień 2007 tutaj taki exterior. wyszedł jak wyszedł ale deadline był bardzo ciasny. ag + me. ... ... i podziękowania dla MaGuu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 26 Sierpień 2007 Share Napisano 26 Sierpień 2007 to agpc jeszcze działa ? :) trawka na drugim tragiczna, niższa niż płytki dom nie ma klamek i komina (wentylacji) straszna fala w basenie, jakby piksar wskoczył rynny gdzie ? brązowe płytki nachodzą na jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 26 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2007 Piksar...mielismy 48 H na wszystko i w miedzy czasie kilka zmian ale zgadzam sie nie jest to Lis:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 26 Sierpień 2007 Share Napisano 26 Sierpień 2007 a jaki budżet? :> co prawda skopaliście masę rzeczy, ale jak na 48H to powiedzmy, że wyrobiliście 1/6 LISa :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 Ale wykładzinę trawopodobną mogliście zastąpić czymś bardziej zbliżonym do trawy. :) No i te światełko w pierwszym renderze nie teges. Jedna strona budynku dobrze gdyby była oświetlona, bo takie mdłe wyszło. :) A resztę 48h jak najbardziej usprawiedliwia, okej jest. Ah, no i camera correction, to 5 sekund. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 Masa błedów, ale jak na 48h to dobrze:) A dachówka miała być różowa???:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 bardzo fajny klimat:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 HEHEHE dachówka rzeczywiście ma kolor firmowy agpc :P nie podoba mi sie trawa i płytki przy basenie, ale ogólnie pozytywne wrażenie i tak ;] edit: co sie z oknami stało? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 Chyba jeszcze pójdzie to lekko w poprawkę z przyczyn od nas niezależnych :) Wyszedł jak wyszedł, pierwszy exterior hehe.. Za niedługo powinno być tego więcej. Dzięki za komentarze. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 dobrze ze AG ma zlecenia ;) mi sie podobaja :) pierwszy ex duuuzo lepszy od drugiego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi